proceleusmatyk Napisano 13 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2013 Wychodzę z propozycją uczestnictwa w międzywojennym dansingu. Czas: 18 stycznia (piątek), 22:00 - do białego rana Miejsce: Batida (na Placu Konstytucji) Koszt: 50 zł od osoby (w cenie wódki i wina tyle, że nie wypijecie ) Rejestracja: https://www.facebook.com/events/391751797576739/?ref=2 Będzie kapela, która na żywo będzie grała międzywojenne przeboje (w tym M. Fogga, wśród gatunków tango, foxtrot, rumba, cza-cza). Będzie to świetna okazja, żeby przywdziać smoking lub chociaż garnitur, czując się przy tym wśród swoich, wybawić się przy świetnej muzyce, pięknych kobietach i zimnej wódzi oraz przy okazji zasiać ziarno sartorialnego zamętu Dwa miesiące temu odbyła się pierwsza edycja - tak było: Ostatnie trochę oszukane ale niewiele się różni od rzeczywistości! Ludzie przyszli ubrani tak galowo, jak tylko umieli. Klimat był jak nie z tego czasu... Pora podnieść poprzeczkę jeszcze wyżej! Na pewno pojawię się ja w towarzystwie najpiękniejszej damy, która stąpała po warszawskim trotuarze Liczę na Was! Kiedy i gdzie, jak nie tam i wtedy?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 13 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2013 Zapomniałbym! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 13 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2013 Nowsze hity też będą, takie jak ten: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 13 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2013 A będzie ,,ona tańczy dla mnie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 13 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2013 Chętnie bym poszedł.. tylko moje oldschoolowe marynarki i spodnie są raczej w dziennych kolorach (szarości, tweedy).. myślicie, że można tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikel Napisano 13 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2013 A będzie ,,ona tańczy dla mnie"? Jeśli w takim wykonaniu, to nie mam nic przeciwko (i nawet polecam! ) - Proceleusmatyk - pomysł na zabawę świetny! Choć nie jestem w stanie się zjawić, inicjatywę popieram i bardzo chętnie zabrałbym tam moją damę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 13 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2013 Przeglądając zdjęcia na FB, Panowie ze zdjęć ubrani są raczej dość kiepsko. Jednakże, jeśli mojej lepszej połowie uda się zamienić zmiany w pracy to bardzo chętnie przyjedziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 13 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2013 Chętnie bym poszedł.. tylko moje oldschoolowe marynarki i spodnie są raczej w dziennych kolorach (szarości, tweedy).. myślicie, że można tak ? Dzienne kolory? jak u osoby w pracy czyli mógłbyś pełnić rolę fotografa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 13 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2013 Rozumiem ze to impreza w jakiś sposób "cykliczna"? Bo tym razem nie dam rady, ale podoba mi się ta inicjatywa, czegoś takiego szukałem już jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 13 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2013 Jeżeli za punkt odniesienia wybierzemy standardowe imprezy, to ta jest naprawdę poziom wyżej. Daje okoliczności, w których wręcz wypada wyglądać lepiej, a przy okazji można się wybawić i upodlić. Oczywiście panowie strojem nie zachwycają, ale to właśnie my mamy możliwości, żeby zachwycić Cykliczną ma się stać, zobaczymy, czy wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 13 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2013 Panie robią wrażenie, także strojem. Szarmant kiedyś na blogu pisał, że brakuje takich imprez więc myślę, że członkowie forum powinni za sprawę honoru obrać sobię uczestnictwo w takiej imprezie i podniesienie sartorialnego poziomu o kilka oczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojvv Napisano 13 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2013 Wychodzę z propozycją uczestnictwa w międzywojennym dansingu. Czas: 18 stycznia (piątek), 22:00 - do białego rana (...) Będzie kapela, która na żywo będzie grała międzywojenne przeboje (w tym M. Fogga, wśród gatunków tango, foxtrot, rumba, cza-cza). (...) Ciekawa inicjatywa. Szkoda, że w piątek. W inny dzień chętnie bym poszedł. Jeśli grają "międzywojenne przeboje" to będą także walce, mazury, polki i kołomyjka? Pozdr, wojvv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 13 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2013 spróbuję się wybrać - spektakularna kompromitacja na parkiecie gwarantowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 15 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2013 W temacie: http://www.cookishstylish.com/2013/01/g ... retka.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mercer Napisano 15 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2013 Szkoda że nie mam partnerki na takie bale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 15 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2013 Na takich "balach" można szukać partnerki albo pić. Też miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mercer Napisano 15 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2013 No...w sumie... Ale tak na serio, to na takich balach racze każdy jest z partnerką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 15 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2013 Odbijany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 15 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2013 No...w sumie... Ale tak na serio, to na takich balach racze każdy jest z partnerką To nie bal, a dansing. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 15 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2013 Dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 15 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2013 niewiele jest rzeczy tak dobrych jak dobra kolacja połączona ze śniadaniem (też dobrym) przepraszam za OT ... zaraz przyjdzie admin / moderator i zrobi ciach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 15 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2013 Szkoda że nie mam partnerki na takie bale Myślę, że masz bardzo duże szanse opuścić imprezę z partnerką chociaż do śniadania Gorzej jak opuści imprezę po śniadaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 16 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2013 Zajebista inicjatywa, szkoda że nie mam z kim zostawić latorośli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mercer Napisano 16 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2013 Widze to wszystko oczami wyobrażni - bal z nieznajomą i poranne śniadanko w jej towarzystwie i...jej koleżanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 16 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2013 Widze to wszystko oczami wyobrażni - bal z nieznajomą i poranne śniadanko w jej towarzystwie i...jej koleżanki A po przebudzeniu prawdziwe będą tylko mokre spodnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi