MarianoItaliano Napisano 23 Maj Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj Super, właśnie o ten post mi chodziło:) dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 23 Maj Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 3 godziny temu, MarianoItaliano napisał: Super, właśnie o ten post mi chodziło:) dzięki! W sumie to ciekawe, czemu SS usuwają te tabele. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dragonek Napisano 28 Maj Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj W dniu 22.05.2025 o 07:31, MarianoItaliano napisał: Gdyby komuś miało się przydać, to kod EXTRA30 działa na SuSu w Otrium. Już nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 28 Maj Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj W dniu 23.05.2025 o 18:48, Velahrn napisał: W sumie to ciekawe, czemu SS usuwają te tabele. Może dlatego żeby nie było marudzenia że rzeczywiste wymiary się nie zgadzają . 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamrot Napisano 28 Maj Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj W dniu 23.05.2025 o 18:48, Velahrn napisał: W sumie to ciekawe, czemu SS usuwają te tabele. Przecież są. Nie ma dla archiwalnych produktów jak Sienna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianoItaliano Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Gdyby komuś miało się przydać, kod EXTRA z 30-procentową zniżką działa na Otrium na SuSu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Jednak jakiś czas temu, już kilka miesięcy wstecz, SS na otrium bardzo podrożało. Obecnie bez solidnej zniżki nie ma sensu nawet zaglądać. Do tego oferta mocno przebrana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianoItaliano Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s 21 minut temu, mosze napisał: Jednak jakiś czas temu, już kilka miesięcy wstecz, SS na otrium bardzo podrożało. Obecnie bez solidnej zniżki nie ma sensu nawet zaglądać. Do tego oferta mocno przebrana. To prawda, dlatego bardzo dawno nic nie kupowałem, oprócz dziś z tą 30-procentową zniżką. I to prawda, że oferta mocno przebrana, na szczęście w moim rozmiarze zwykle coś się tam uchowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dragonek Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Dzięki wielkie za cynk! Miałem w ulubionych 3 koszule i czekałem aż jakiś dodatkowy rabat zacznie działać na SuSu. @mosze Fakt, podrożało, ale jak masz sprawdzony krój i rozmiar to mimo podwyżek i tak wychodzi 2-3x taniej niż regularne SuSu. Oczywiście wiadomo, że z tym samym rozmiarem może być różnie w zależności od wielu czynników, ale ja tam cały czas zaglądam. Mimo, że już mam granatowy blezer w kratę, to np. za 636 zł kusi mnie: https://www.otrium.pl/product/havana-navy-5 A z kodem -30% zamykasz się w 500zł z dostawą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s W butach SuSu nie ma połówek (w tych na Otrium nie widzę)? Jak zwykle noszę 10.5, to zakładam, żeby brać 11? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tryhp3 Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Ja bym brał 11, ale kopyta oni też mają różne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi