Wodzu Napisano 29 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń Mod 2 to marynarki jednorzędowe, mod 3 - dwurzędowe. Oprócz tego jest jeszcze najwyższa linia Handmade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tryhp3 Napisano 29 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń W dniu 5.01.2025 o 13:52, garzagrossa napisał: Pini Parma znam tylko z przeglądania strony, ale z ich rozmiarówki wynika, że mają krótkawe marynarki i obcisłe spodnie z średnim stanem - takie sobie moim zdaniem. Generalnie portki SuSu na średni wzrost też mają co najwyżej średni stan. Na wysoki są zbliżone do Cavour (tutaj jest jedna rozmiarówka - raczej trzeba skracać). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xardas Napisano 29 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 3 godziny temu, Wodzu napisał: Mod 2 to marynarki jednorzędowe, mod 3 - dwurzędowe. Oprócz tego jest jeszcze najwyższa linia Handmade. Tak też początkowo założyłem, ale znalazłem również dwurzędowe marynarki Mod 2, co wprawiło mnie w lekką konsternację. https://www.cavour.com/products/mod-2-double-breasted-velvet-jacket-green Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasacuer Napisano 29 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń SuSu ponownie stawia na GYW https://suitsupply.com/en-nl/men/shoes/black-tassel-loafer/FW1331.html Widziałem je na żywo, wyglądają na prawdę porządnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasacuer Napisano 8 Luty Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty Ogólnie zauważyliście że zniknęły wasze Size Passporty ze strony? Powodem jest to że zmieniła się baza marynarek CM z Lazio na Havane. Piszę w ramach kronikarskiego obowiązku. Info od pracownika sklepu. Ogólnie raczej się nic nie powinno usuwać a nawet jeśli, należałoby powiadomić klientów o takiej akcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tryhp3 Napisano 20 Luty Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty W dniu 29.01.2025 o 17:25, michasacuer napisał: SuSu ponownie stawia na GYW https://suitsupply.com/en-nl/men/shoes/black-tassel-loafer/FW1331.html Widziałem je na żywo, wyglądają na prawdę porządnie. Ja mam Derby i Oxfordy szyte metodą Blake. Te pierwsze są podzelowane te drugie nie i o ile do skóry w podeszwie nie mam zastrzeżeń o tyle już skóra w cholewce w obydwu jest co najwyżej dostateczna. To, że but jest szyty GYW, nie wiele zmienia. Na grupach FB widziałem posty szewców którzy takie buty naprawiają renomowanych marek a w środku natrafiają np. na kartony, czego nie widują w butach szytych metodą Blake... Po butach szytych dla marek odzieżowych nie ma się co spodziewać cudów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dragonek Napisano 8 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień Kod WELCOME dający -25% na pierwsze zamówienie w Otrium ostatnio zadziałał mi na marynarkę SuSu. Warto więc chyba sprawdzać od czasu do czasu kody promocyjne na rzeczy, które obserwujemy - a nuż zadziałają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi