eye_lip Napisano 11 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2014 Urwij albo przypal zapalniczką i zapomnij. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 13 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2014 To tak zle wyglada z tej perspktywy. Przyznam szczezre ze nie patrzylem na spodnie jakiem mam ubrane - chodzilo mi tylko o zrobienie zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierogiruskie Napisano 14 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2014 Panowie, zamówiłem dzisiaj w Herringshoes buty Herring Chamberlain by Cheaney (Mahagony Calf) kopyto 11028. Bardzo mi się one spodobały, a i cena wydała mi się dosyć atrakcyjna. Czy ktoś z Was może ma takie buty? Możecie coś o nich powiedzieć? Dopiero zacząłem przygodę z butami spoza polskich sieciówek, więc wszelkie komentarze - także te negatywne, będą mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan Napisano 14 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2014 Panowie, zamówiłem dzisiaj w Herringshoes buty Herring Chamberlain by Cheaney (Mahagony Calf) kopyto 11028. Bardzo mi się one spodobały, a i cena wydała mi się dosyć atrakcyjna. Czy ktoś z Was może ma takie buty? Możecie coś o nich powiedzieć? Dopiero zacząłem przygodę z butami spoza polskich sieciówek, więc wszelkie komentarze - także te negatywne, będą mile widziane Cóż, ja mogę powiedzieć, że od 2 lat się gapię w sklepie Herringa na te właśnie Twoje buty i to w tym kolorze. Cena przez długi czas była atrakcyjniejsza, bo 225 funtów, choć tych dodatkowych pewnie też są one warte. Wrzuć koniecznie dużo fotek. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierogiruskie Napisano 14 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2014 Dopiero je zamówiłem, jestem na razie zaskoczony ich reakcją - dwie minuty po zamówieniu i zapłaceniu potwierdzili zamówienie, dziesięć minut później poinformowali mnie, że buty już zostały wysłane!(?) Na pewno, natychmiast po dostawie zrobię fotki i wrzucę na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 14 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2014 Ostatnio na buty od zamówienia do dostarczenia czekałem 22 godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierogiruskie Napisano 14 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2014 Przepraszam... 22 godziny na dostawę z Herrings do Polski??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierogiruskie Napisano 14 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2014 Póki sam jeszcze ich nie mam w ręku i nie mogę porobić zdjęć, wstawiam kilka fotek ze strony Edit: przepraszam za posta pod postem. Wina mojego pośpiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 14 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2014 Przepraszam... 22 godziny na dostawę z Herrings do Polski??? Nie zdarzyło mi się czekać na dostawę dłużej niż dwa dni robocze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 14 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2014 Ile kosztuje przesyłka z Herringa do Polski ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 14 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2014 15 euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 14 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2014 dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 14 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2014 15 funtów. Spodziewaj się przesyłki jutro w Polsce (chociaż jutro jest sobota - to może w poniedziałek), moje buty szły w mniej niż 24 godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 14 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2014 Dzięki za poprawkę, musiałem być akurat myślami gdzieś indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierogiruskie Napisano 14 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2014 o godz. 18.00 DHL poinformował mnie, że towar opuścił centrum Exeter... dzisiaj jeszcze w Polsce będą pewnie...Niesamowite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 14 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2014 Zdjęcie (pierwsze) pokazują buty z bardzo dziwnej perspektywy... Jakieś takie obłe, niekształtne... 15funtów i dwa dni? Rekordzistą jest Loding- 38Euro i więcej niż tydzień.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierogiruskie Napisano 14 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2014 Prawdopodobnie, gdyby nie weekend byłyby faktycznie po 20-24 godzinach. Jak dla mnie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
De Lasalle Napisano 14 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2014 Czy to najszerzej omawiana na forum para butow, ktora jeszcze nie dotarla do Polski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dave8 Napisano 18 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2014 Cześć wszystkim, Zazwyczaj noszę ECCO albo GEOXy w rozmiarze 45. Jaki rozmiar buta byście wybrali w szerokości F herringa? 10,5 czy 11? Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 18 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2014 A długość stopy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dave8 Napisano 18 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2014 29,5 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 18 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2014 To 10.5. Ja mam stopę 29 cm, a 10.5 jest na mnie ciut za duże, noszę 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kańtoch Napisano 20 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2014 Witam! Odbiegając od konkretnych modeli, oceny i rozmiarów chciałem poinformować o nowych promocjach, które dziś herring zamieścił na swojej oficjalnej stronie dla rozmiaru 7,5 i 8. Może dla innych też ale te sprawdzam:) http://www.herringshoes.co.uk/search-results.php?sizeid=7&fitid=2&brandid=&stype=1 Miłego Dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierogiruskie Napisano 20 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2014 Witam, nie miałem czasu wcześniej napisać. Buty zamówione w piątek w południe dotarły do mnie w poniedziałek o 8.00 rano. Buciki leżą jak by były szyte na miarę. Kolor trochę odbiega od tych na zdjęciu, ale po zapastowaniu pastą, którą dostałem razem z przesyłką, nabierają pożądanego przeze mnie odcienia:) Postaram się dzisiaj wieczorem zrobić fotki i wrzucić. Edit. Ja przy 29 cm noszę 10,5UK - 10 jest dla mnie za mała Edit II. Udało mi się zrobić kilka fotek (takie sobie, ale nie jestem w tym mocny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 21 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 Witam, nie miałem czasu wcześniej napisać. Buty zamówione w piątek w południe dotarły do mnie w poniedziałek o 8.00 rano. Co to za model? Przypomina mi jeden z model Septieme Largeur: Joffre edit: OK, już wiem, sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi