fan_dobrego_buta Napisano 20 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2015 Klasyk, dobry cap toe oxford zawsze ładnie wygląda. Ładne zdjęcie. Zgadzam się w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 20 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2015 Ciekawa okazja - Herring Stratford 7.5 za 99 GB- http://www.herringshoes.co.uk/product-info.php?&brandid=6&shoeid=3097&x=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shenkt Napisano 22 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2015 Ciekawa okazja - Herring Stratford 7.5 za 99 GB- http://www.herringshoes.co.uk/product-info.php?&brandid=6&shoeid=3097&x=1 Wziąłem, faktycznie było warto. Rozmiar co prawda na styk, ale się rozchodzą. Jestem pozystywnie zaskoczony szybkością realizacji zamówień Herringa (zamówiłem środa ok.1:00 w nocy, doszły dziś o 10). Jedyny mankament to pudełko w opłakanym stanie (przerwane w 3 miejscach), ale to przeżyję. Dostałem też pastę do butów Herringa, to normalne czy bonus do butów z kategorii "seconds"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twardy82 Napisano 22 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2015 Dostałem też pastę do butów Herringa, to normalne czy bonus do butów z kategorii "seconds"? To standard dla ich własnej marki, podobnie jak łyżka i szmatka. Z ciekawości: jeśli dobrze rozumiem były to "slightly seconds", czy mógłbyś napisać jakie mają wady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Papiernik Napisano 22 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2015 Z tym standardem to różnie bywa, do knightsbridge dorzucili tylko łyżkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shenkt Napisano 22 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2015 W sumie to żadnych. Po prostu były raz przez kogoś mierzone i zwrócone. Nie odnotowałem ani jednej wady, w niektórych miejscach skóra jest delikatnie jaśniejsza, ale to zniknie po 1 pastowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 22 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2015 Wziąłem, faktycznie było warto. Rozmiar co prawda na styk, ale się rozchodzą. Jestem pozystywnie zaskoczony szybkością realizacji zamówień Herringa (zamówiłem środa ok.1:00 w nocy, doszły dziś o 10). Jedyny mankament to pudełko w opłakanym stanie (przerwane w 3 miejscach), ale to przeżyję. Dostałem też pastę do butów Herringa, to normalne czy bonus do butów z kategorii "seconds"? Gratuluję zakupu!!! Może kilka zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shenkt Napisano 22 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2015 Gratuluję zakupu!!! Może kilka zdjęć? Jutro w ciągu dnia coś się postaram zrobić i wrzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Papiernik Napisano 26 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2015 Knightsbridge wymienione z 7G na 6.5G dojechały dzisiaj rano. W sumie kalendarzowo wyglądało to tak: poniedziałek: zamówienie 7G, wysłane 7G wtorek: odbiór 7G środa: kurier zabrał 7G do zwrotu czwartek: zwrot dotarł do Herringa piątek: wysłane 6.5G poniedziałek: odebrane więc tempo z wymianą iście ekspresowe. Trzy wysyłki na ich koszt w sumie, więc tym bardziej jestem pod wrażeniem. Same buty natomiast - tym razem, zdaje się, trafiłem Na kocu okazały się idealne, dobre na szerokość i dobre na długość. Po paru minutach chodzenia po kocu jak nic mnie nie uwierało i byłem przekonany, że na pewno nie mogę już zamówić mniejszych, odważyłem się na rundkę po całym mieszkaniu, która może zostawić ślady na podeszwie i uniemożliwić zwrot. Po parunastu minutach absolutnie uwielbiam te buty. Niestety, nie mam jak wziąć ich na spacer, bo na zewnątrz śnieg i plucha, ale jak tylko się wypogodzi, to zobaczę jak się w nich chodzi na dłuższej trasie. Na razie jestem bardzo zadowolony i na pewno upoluję u Herringa coś jeszcze. Mam nadzieję tylko, że nie okaże się, że to kopyto jest ultraszerokie i będę miał problem przy innych - ale wyjdzie w praniu. Fotek na nogach nie wrzucam, bo przy domowych dżinsach buty stanowią niezły dysonans estetyczny Dzięki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 26 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2015 Od kiedy zwroty u Herringa są na ich koszt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Papiernik Napisano 26 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2015 Wg strony - od nigdy. Napisałem, że chcę zwrócić buty, bo nie dopasowałem (wcześniej prosiłem o pomoc w doborze rozmiaru na podstawie wymiarów stopy) - zaproponowali skorzystanie z ich konta DHL. Kurier przyjechał godzinę później i zabrał paczkę na ich koszt. Ciekawe, czy przy drugim zwrocie też by tak wyszło Ale nie mam już potrzeby tego sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heathcliff Napisano 26 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2015 Knightsbridge wymienione z 7G na 6.5G dojechały dzisiaj rano. W sumie kalendarzowo wyglądało to tak: ... ... Na razie jestem bardzo zadowolony i na pewno upoluję u Herringa coś jeszcze. Mam nadzieję tylko, że nie okaże się, że to kopyto jest ultraszerokie i będę miał problem przy innych - ale wyjdzie w praniu. Nazwa kopyta jest przy każdym modelu w Herringu. Knightsbridge ma kopyto 026, więc wszystkie buty na tym kopycie w tym samym rozmiarze będę tak samo dobrze pasować. Te możesz zamawiać w ciemno. W tym wątku opisałem porównanie tego kopyta 026 z dwoma innymi kopytami używanymi u Herringa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Papiernik Napisano 26 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2015 Zwrócę uwage na Twoje porównanie Że to 026 to zwróciłem uwagę, ale na tym kopycie nie ma jakiegoś ogromu butów do wyboru, więc tak czy owak na pewno szybko trafię na coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heathcliff Napisano 26 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2015 na tym kopycie są zarówno Herring jak i Loake, szukaj więc wśród butów obu marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 27 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2015 Pierwszy raz na nogach przez kilka godzin. Jestem bardzo zadowolony z zakupu. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 27 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2015 Pierwszy raz na nogach przez kilka godzin. Jestem bardzo zadowolony z H4.jpg Ładne. Model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 27 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2015 Dzięki Herring Brunshwick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shenkt Napisano 30 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2015 Lepiej późno, niż wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 30 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2015 Prezentują się ciekawie, choć zrobione przez Ciebie zdjęcia nie są najlepsze. Gratuluje zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shenkt Napisano 31 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2015 Wiem, fotografem nie jestem i do dyspoZycji mam tylko apart smartfona, myślę jednak, że na pogladowe się nadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 No to ja tez sie pochwale Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Papiernik Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 Czy te pierwsze to Belgravia i światło jest dziwne, czy to zupełnie inny but? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 Patrząc po 'żółtaczce' w wątku o AS, ostawiam 'dziwne światło'... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 Myślę, że jest Chamberlain wyprodukowany przez Cheaney. Trzewiki to Holme wyprodukowany przez Sanders. ups - Bardzo ładne buty. Gratuluję zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Papiernik Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 Faktycznie, nie kojarzyłem tego modelu. Dołączam się do gratulacji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi