B.B. Napisano 7 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2012 Jak założysz kalesony to nie ma znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 7 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2012 A tak, prolet, trudno ukryć, ojciec robotnik, dziadek komunista, jestem proletem. Ale mam rezydencję na wsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreseczek Napisano 7 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2012 Kalesony. Smutna codziennosc, zero seksualnosci, wstydliwy rodzaj bielizny, szcegolnie te z krokiem w kolanach. No ale w zimie trzeba sie grzac i odsunac te sprawy na bok. Choc osobiscie nie nosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 7 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2012 Po co piszesz "smutna codzienność, ciach trzeba się grzać ciach", a potem informujesz, że nie nosisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreseczek Napisano 7 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2012 Po co piszesz "smutna codzienność, ciach trzeba się grzać ciach", a potem informujesz, że nie nosisz? po cos niektorzy nosza. Mysle ze nie dla wygladu nie napisalem,. ze smutna codziennosc dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 7 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2012 Kalesony mają w sumie jeden minus, gdy wejdziesz do ciepłego pomieszczenia idzie się ugotować, dlatego w sumie zakładam tylko do lasu. Ale niech ktoś mi powie od kiedy męska bielizna ma coś wspólnego z seksualnością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreseczek Napisano 7 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2012 Ale niech ktoś mi powie od kiedy męska bielizna ma coś wspólnego z seksualnością? to pewnie do mnie bylo. Otoz uwazam, ze jest bielizna ktora odpycha i taka, ktora nie odpycha. bo "seksownej" bielizny nie ma w przypadku mezczyzny. A kalesony to maksium odpychajacej bielizny. Koziol, pewnie chodzi ci o przegrzanie jader? Kolejny minus kalesonow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 7 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2012 Może zrobimy ankietę na najbardziej seksowną męską część bielizny? Moim faworytem - niezmiennie podwiązki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreseczek Napisano 7 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2012 Może zrobimy ankietę na najbardziej seksowną męską część bielizny? Moim faworytem - niezmiennie podwiązki! +1!!! Meskie stringi, kalesony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 7 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2012 Panowie, dajcież spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreseczek Napisano 7 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2012 Nie, o spuszczenie portek w (często) nieoczekiwanej sytuacji, ile Wy macie lat? ja 7 juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreseczek Napisano 7 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2012 Jak dołożysz coś przed siódemką to nieoczekiwane zdjęcie portek może się przydarzyć w innych okolicznościach niż nagłe "mamooooo siku" wszystko przede mna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abishai Napisano 8 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2012 http://www.dzikizachod.net/go/_info/?user_id=819〈=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 8 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2012 jak byłem mały i oglądałem westerny to zawsze chciałem mieć takie coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 3 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2013 http://kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,1078 ... l#BoxLSTxt "Z badań analiz przeprowadzonych przez firmę Emilio Cavallini, która ma w swojej ofercie rajstopy dla mężczyzn o różnej grubości oraz modele w wersji uniseks, wynika, że panowie to trzy procent ich klientów." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egonszef Napisano 12 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2013 Ja kalesony zakładam gdy temperatura spada do 5 stopni, odzież termoaktywną gdy spada niżej niż -15.. mam z tym problem gdy chodzę do klubów w zimę, bo nie lubię ich nie nosić przy chodzeniu czy tam klękaniu dotyk zimnego materiału spodni nie należy do najprzyjemniejszych ( to między innymi przez to, że nie hartuję swojego ciała od zimna i tak mam ), ale żebym się ich wstydził.. nie ma takiej możliwości. Uważam, że jeżeli mężczyzna jest odstresowany na swoją osobę to nic nie jest go w stanie zawstydzić. Tak samo jak z kobietami, spotkałem ze 2 lata temu na plaży taką lekko puszystą, młodą dziewczynę (z 22 lata), która tak ociekała namiętnością, pięknie gestykulowała że tak na prawdę nie było ważne co ma na sobie, czy jest gruba czy nie, ważniejsze były emocje które się dzięki jej pewności siebie wydobywały. Jeszcze jedna historyjka, znajomy na swoim wesele w trakcie podziękowań dla rodziców : Dziękuję ci mamo i tato, za to że kazaliście mi chodzić w kalesonach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 13 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2013 Misza, przeraziłeś mnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 13 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2013 Dlaczego? To bielizna. Tego nie widac, otym nie ma co mowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 13 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2013 Pirat, powiedz to wielbicielom przygodnego seksu Rajtuzy dla mnie odpadają ale kalesraki w kolorze wściekłego różu chętnie bym nosił. W końcu jeśli Churchill nosił różowe reformy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 15 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2013 http://kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,1078 ... l#BoxLSTxt "Z badań analiz przeprowadzonych przez firmę Emilio Cavallini, która ma w swojej ofercie rajstopy dla mężczyzn o różnej grubości oraz modele w wersji uniseks, wynika, że panowie to trzy procent ich klientów." I jako uzupełnienie: "I jako ciekawostka: Na święta sexy barchany możemy kupić naszym najbliższym mężczyznom... " http://przecietnobiusciasta.blogspot.co ... ahamy.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 25 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2013 http://www.nordre.pl/ Zamówione przez znajomą osobę wczoraj, przyszły DZIŚ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Granville Napisano 27 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2013 Mam nadzieję, że nie zdradzam jakiś tajemnic wojskowych... Austriacka armia musi być przygotowana do prowadzenia działań bojowych w bardzo zróżnicowanym klimacie: od ciepłego klimatu rozległych równin Niziny Panońskiej (Burgenlandia, Jezioro Nezyderskie) po wysokogórskie tereny alpejskie (lodowce) i to na stosunkowo niewielkiej przestrzeni. Stąd ubiór żołnierzy musi być dopracowany pod względem termoizolacyjności. Żołnierz służby zasadniczej otrzymuje trzy pary kalesonów. Są one wykonane z bawełny i mają zielony kolor (podobnie jak ręczniki wojskowe). Nie chodzi tu w pierwszym rzędzie o kamuflaż, tylko o to, aby żołnierzowi nie przychodziła do głowy myśl o poddaniu się przez wywieszenie białej szmaty. Zgodnie z regulaminem kalesony zakłada się, gdy temperatura spadnie poniżej -10 stopni. Kalesony to - obok podkoszulków - jedyne sorty mundurowe, które po zakończeniu służby zasadniczej przechodzą na własność żołnierza. W Austrii mężczyzn obowiązuje powszechna sześciomiesięczna służba zasadnicza, odbycie tej służby (a nie służby zastępczej) jest wysoko cenione w CV. W zeszłym tygodniu w referendum, 60% wypowiedziało się za utrzymaniem obowiązkowej służby zasadniczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 27 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2013 http://www.nordre.pl/ Zamówione przez znajomą osobę wczoraj, przyszły DZIŚ... Godne uwagi, bo sam się zastanawiam? Jakość, komfort, właściwości termiczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 27 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2013 Komfort termiczny bardzo dobry, delikatne, te (dla kobiety) bezszwowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szatkowsky Napisano 27 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2013 Jeśli wybierać w takie pogody pomiędzy wyglądem a komfortem termicznym, wybieram bez namysłu ciepło i zdrowie. Poza tym jeszcze nie zdarzyło mi się nigdy aby ktoś dostrzegł, że na sobie mam kalesony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi