Hargin Napisano 4 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2015 @proki1971 ... to są .... szelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 4 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2015 A na tej drugiej fotce, na prawym ramieniu, niebieskie w białe kropki - drugi krawat ? Jakies przymiarki były? Szelki. Zapomniałem dopisać . T.Miler by Albert Thurston jak mówiło opakowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 4 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2015 Aaa, bo w pierwszej chwili pomyślałem, że wybierałeś krawat do zestawu i jeden po prostu zrzuciłem na ramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonBorsuccinio Napisano 6 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2015 Zdjęcie z dnia wczorajszego co prawda, ale debiut to debiut, odpuścić nie mogłem Koszula - SecondhandKrawat - LambertKatana - MangoWszelkie uwagi oraz konstruktywną krytykę przyjmę z wielką chęcią.Dodam tylko, że na dole spodnie no name, ale granatowe chinosy oraz buty z F&F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 6 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2015 Zdjęcie z dnia wczorajszego co prawda, ale debiut to debiut, odpuścić nie mogłem A szkoda, bo na tym forum oprócz złego stylu, strasznie nielubiane są dziadowskie zdjęcia. Złego stylu nie udowodniłeś, choć są przesłanki - ale załączona fotografia wyróżnia się szczególnie negatywnie (niewyraźna, rozmazana, wyprana z kolorów). Trzeba szanować czas innych, który poświęcą na oglądanie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 7 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2015 Luźny poniedziałek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bażant Napisano 7 Wrzesień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2015 Granat, błękit - Len x Len x Len x Len 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 7 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2015 @Bażant - bardzo ciekawe ujęcie Dziurki w kołnierzyku pod szpilki były przygotowane, czy wpiąłeś agrafkę przez materiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 7 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2015 Wpinam je "na żywca" już od dłuższego czasu i dziurki się wyrobiły nawet po praniu nie zanikają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 7 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2015 Podziel się wymiarami agrafki Może i ja spróbuję dobić swoje pozostające w ciągłym szoku otoczenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 7 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2015 Długość 77mm, wysokość 9mm w najszerszym miejscu Kupiłem w pasmanterii 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 7 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2015 Prawie 8 cm to naprawdę sporo. Nie ma Pan wrażenia, że jednak trochę za szeroko? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 7 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2015 Akurat szerokość właściwa to około 55mm - czyli w zasadzie tyle co tradycyjnej szpilki do kołnierza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 7 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2015 Prawie 8 cm to naprawdę sporo. Nie ma Pan wrażenia, że jednak trochę za szeroko? Pozdrawiam. Zdjęcie raczej tego nie potwierdza, a przy 55 mm odnoszę wrażenie, że wyłogi będą zbyt ściśnięte. Choć nic nie przeszkadza mieć 2 agrafki w dwóch wymiarach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 7 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2015 Akurat szerokość właściwa to około 55mm - czyli w zasadzie tyle co tradycyjnej szpilki do kołnierza A, ok, rozumiem, myślałem, że pisząc 77 mm miał Pan na myśli właśnie długość szpilki Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilp Napisano 7 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2015 Granat, błękit - Len x Len x Len x Len Co to za kamizelka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 7 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2015 Lniana, z bawełnianą podszewką - Scotch&Soda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianowic Napisano 7 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2015 Rewelka ta kamizelka. Czegoś takiego poszukiwałem. Czy mogę prosić o numer modelu albo link do jakiegoś sklepu z tą kamizelką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 7 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2015 Niestety brak jakichkolwiek informacji na metkach kupiona rok temu w TKmaxx. Na podszewce jest wyhaftowany napis Monsieur Scotch - zapewne jakaś linia produktów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 7 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2015 Rzeczywiście świetna. Kto by pomyślał, że S&S szyje takie rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lenrok Napisano 7 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2015 Mógłby mi ktoś wytłumaczyć na co takie szpilki? Według mnie nie wygląda to najlepiej. No i jeszcze koszulę męczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 7 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2015 Trzymają kołnierzyk w ryzach - kwestia estetyczna mi się bardzo podoba, jak kołnierzyk zamyka się dookoła węzła. Poza tym, szpilka dodatkowo nieco odchyla krawat na zewnątrz co dodatkowo go eksponuje. Bawełnianych koszul oczywiście w ten sposób nie dziurawię, ale len sam w sobie ma nieco rustykalny wygląd i taka mała krzywda mu nie szkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Napisano 7 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2015 Granat, błękit - Len x Len x Len x Len Kapitalnie to wygląda, bardzo mi się podoba. Zastanawiam się tylko, o co chodzi z tym zdjęciem, bo sprawia wrażenie grubo zmodyfikowanego, może jakieś filtry czy co tam za opcje w telefonie są. Za tym idzie pytanie, czy to w miarę realnie oddane kolory, bo u mnie raczej szaro niż granatowo a o błękicie to już mowy nie ma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 7 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2015 Niestety balans bieli był zmieniony w programie bo na zdjęciu wyszło wszystko strasznie blado sztuczne oświetlenie daje się we znaki - poprawiłem na tyle, żeby było zgodne z rzeczywistością. Kamizelka jest lekko błękitna, ale bardziej szara, podobnie jak krawat. Poszetka jest granatowa. Do tego zdjęcie z ręki więc wyszło dość mocno rozmyte i to też było poprawione w programie... dlatego wygląda jak wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 7 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2015 Ale wygląda całkiem fajnie Może nie do końca oddaje kolory o jakich piszesz ale ma klimat, taki retro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi