kubus004 Napisano 2 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2013 Pierwszy raz tutaj.Zdjęcie główne prześwietlone, ale nie dałem radę inaczej zrobić.Marynarka 70% bawełna 30% len, zmęczona po całym dniu chodzeniaKoszula BytomSpodnie n/nButy LasockiZegarek Pierre RicaudNastępne będzie lepszej jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacGinter Napisano 2 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2013 Jak na buty z Lasockigo nie są złe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 3 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2013 @kubus004: marynarkę zaniósłbym do krawca, lepiej dopasował (klatka, talia) i skrócił rękawy (rękawy koszuli są zbyt szerokie i zbyt długie - powinny kończyć się mniej więcej tam, gdzie obecnie kończą się rękawy marynarki), spodnie wyprasowałbym. Kolory ciężko skomentować, na każdym zdjęciu są inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 4 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2013 Pozdrowienia z Dziwnówka. I tak wiem tego morza to specjalnie nie widać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 9 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2013 udanego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacGinter Napisano 9 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2013 Fajne spodnie. Jakieś RTW czy bespoke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 9 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2013 Fajne spodnie. Jakieś RTW czy bespoke? Garnitur, prezentowany już w CMDNS rtw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 14 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2013 w 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 15 Wrzesień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2013 0,5 yo. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 18 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2013 Niedzielne popołudnie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotreek7 Napisano 18 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2013 Pozdrawiam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.mateusz Napisano 18 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2013 W rzeczywistości nie mam takich dłoni... Kolor spodni jest nieco mniej zasycony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 23 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2013 W rzeczywistości nie mam takich dłoni... Kolor spodni jest nieco mniej zasycony. <ciach> Komu zabrałeś zatem te, które są na zdjęciu? Nie jestem przekonany do zestawienia tych czerwonych spodni i brązowych butów. Czarne buty? Poza tym mam wrażenie, że takie zawinięcie rękawów sprawia, że koszula i sweter sprawiają wrażenie, jakby miały dużo za krótkie rękawy. Lepiej jest podwijać do łokci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 2 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2013 Monochromatycznie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 2 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2013 monochromatycznie i sympatycznie bardzo fajnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 9 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2013 Warstwowanie w jesiennej palecie barw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 13 Październik 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2013 Uwielbiam kamizelki! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 13 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2013 Jesiennie na rowerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 13 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2013 Jesiennie na rowerze. Widzę, że kamizelki przeżywają swój renesans. S.Man --> co do stylizacji, nie oceniając, mogę powiedzieć, że jak zwykle jest super - swoją drogą ciekawe co robili mistrzowie drugiego planu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 13 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2013 To nie jest stylizacja,ja tak chodzę na co dzień,tu akurat jadę. Mistrzowie drugiego planu zaglądali do studzienek telefonicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 13 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2013 To nie jest stylizacja,ja tak chodzę na co dzień,tu akurat jadę. Mistrzowie drugiego planu zaglądali do studzienek telefonicznych. Miałem na myśli po prostu strój/ubranie a nie wyreżyserowany kadr z prezentacją ubrań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarloS Napisano 14 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2013 Uwielbiam kamizelki! Mi się od razu spodobała jak zobaczyłem ją na Twoim blogu - prezentowała się zacnie, więc czym prędzej następnego dnia pobiegłem do sklepu. Akurat był mój rozmiar. Niestety czar prysł jak zobaczyłem ją na sobie. Jedyną kamizelkę jaka mi przypasowała była cienka, pikowana granatowa kamizelka Tommy Hilfiger, ale ze względu na doświadczony kiepski stosunek jakości do ceny, nie przepadam za tą marką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 14 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2013 W szarościach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 15 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2013 Swetrowy luz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 15 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2013 Irku bardzo ładne zdjęcie, bardzo dobrze wyglądasz!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi