Vislav Napisano 6 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2013 dołożę jeszcze sobotnie popołudnie i na razie wystarczy więcej fotek sobotni spacer nad morze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vislav Napisano 7 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2013 pogoda już wiosenna, jednak zimny wiatr od morza nie pozwala na zbytnią lekkość stroju. Dobrym rozwiązaniem stroju na rower jest skórzana kurtka. Przydaje się nakrycie głowy i rękawiczki. nazbierało się też trochę kolorowych dodatków. Więcej na moim blogu detale 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 12 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2013 s 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 13 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2013 Prawie całkowity luz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 13 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2013 Biorąc pod uwagę co wyczynia się tutaj i to co zadziewa się czasem w cmds nie wiadomo gdzie Cię zakwalifikować asekuracyjnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 18 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2013 pr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 18 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2013 Letni casual, bo na tropik brak (jeszcze) funduszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 18 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2013 obydwa zestawy fajne ale ten pasek na Tobie second hand Dandy wygląda nieproporcjonalnie wręcz masywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 19 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2013 obydwa zestawy fajne ale ten pasek na Tobie second hand Dandy wygląda nieproporcjonalnie wręcz masywnie W sensie szerokości czy faktury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 19 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2013 W sensie szerokości czy faktury? Nie przejmuj się jak ja byłem studentem jedyne skojarzenie ze słowem "tropik" to kraj tropikalny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 19 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2013 W sensie szerokości czy faktury? Raczej kwestia grubości bo sam w sobie pasek pleciony to świetna sprawa i jak można zauważyć na trashness na bardzo szczupłych osobach wygląda równie dobrze. Sam szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 20 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2013 Nie wiem co Ty chcesz od tego paska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 20 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2013 On chce go mieć! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 20 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2013 W Massimo Dutti mają dość duży wybór, w ostatnich dniach przecen kosztują 59 zł. Myślę, że to dobra cena za taki pasek Dziś swetrowy casual, bo temperatura spadła poniżej 20 stopni... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 20 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2013 U mnie jakieś 31 stopni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej k. Napisano 21 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2013 constantin i secondhand dandy ile macie w bicepsie ??? jak tak wysoko nie dam rady podwinąć rękawów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 2 Czerwiec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2013 Jednak zostawiłem ją u siebie http://the-bigwig.blogspot.com/2013/06/dwurzedowo-na-casualowo-no-i-najki.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 2 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2013 yees doczekałem się zaglądałem na bloga w oczekiwaniu na post. znowu świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 2 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2013 skąd marynara? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 2 Czerwiec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2013 Dzięki Filip TK Maxx, firma Speers London. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 9 Czerwiec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2013 Sartorialnie http://the-bigwig.blogspot.com/2013/06/letni-pierwszy-letni.html 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 13 Czerwiec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2013 http://the-bigwig.blogspot.com/2013/06/letnio-moze-wiosennie.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 16 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2013 Odpoczynek po spacerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 18 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2013 Wrocław Fashion Meeting, dzień pierwszy. Foto: Wro Street Fashion 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 7 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2013 Dziś na rower wyjątkowo mniej formalnie, za to z zielonymi dodatkami . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi