Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 2 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2016 Co prawda to nie buty, ale pokażę jako ciekawostkę. Użyłem zielonej oraz czerwonej tintury Saphira i marron brown Tarrago. Wykończenie kremem Universelle: 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 2 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2016 Świetna robota Filip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 2 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2016 Dzięki, widać amatorkę bo robiłem to po raz pierwszy, ale zabawa przednia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 2 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2016 Filip,wyszło super i wcale nie tak amatorsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 2 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2016 Fajny, fajny , nie bądź taki skromny . Do jakiegoś konkretnego zegarka czy tak sie tylko "bawiłeś " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 2 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2016 Do forumowego Junghansa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 14 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2016 Andres Sendra 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 14 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2016 Andres Sendra ktoś tu zgapia edit: coraz bliżej rozpoczęcia malowania mto yanko dla mnie i muszę zdecydować - jeśli mielibyście wybrać (chodzi mi tylko o przyjęcie założenia że wybieracie), to które: 1. Andres Sendra 2. czy Alexander Nurulaeff? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 14 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2016 Dla mnie pierwsze. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkaramba Napisano 14 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2016 A gdzie chcesz w chodzić w czymś takim? Ni to luksusowe ni to bojowe. Wygląda jak skrzyżowanie traktora z BMW7 na pełnym wypasie. Nijak nie pomuję sensu czegoś takiego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 14 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2016 Krzysiek jest oficerem luksusu, daj mu szansę. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 14 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2016 Dla mnie ciekawe buty do jeansów - osobiście poszedłbym w te drugie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 14 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2016 Krzysiek - @arsen będzie wiedział... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 15 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2016 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 15 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2016 Elegancja? Bleeee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 15 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2016 A gdzie chcesz w chodzić w czymś takim? Tour de dansing in remiza 2016 Uwielbiam monki, ale mam jasnobrązowe, ciemnobrązowe, czarne, zamszowe, grain, zielone, burgundowe, pojedyncze, podwójne, czekam na granatowe, więc zamówiłem sobie camo. Kiedyś malowałem bexleye z zamówienia forumowego na taki "kolor", ale brzydko wyszły i odpusciłem. Teraz jest okazja mieć takie jakie chciałem już wtedy. Do czego będę nosił? Jeansy + polo, lniane spodnie i koszula, chino i marynarka sportowa. Do czego nie będę? Garnitur. Mam świadomość że mogą się komuś nie podobać, ale jakoś będę z tym umiał żyć (kilka wizyt u psychoanalityka powinno pomóc ) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 15 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2016 Nieklasyczna elegancja, ale nie klasyczna nieelegancja. Trzymam kciuki! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 15 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 15 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2016 chyba pierwsze. Mam nadzieję, że pokażesz je w jakimś casualowym zestawieniu na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 16 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2016 Buty SHOEPASSION po patynacji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 21 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2016 Kolejna patynacja z SHOEPASSION Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 23 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2016 coraz bliżej rozpoczęcia malowania mto yanko dla mnie i muszę zdecydować - jeśli mielibyście wybrać (chodzi mi tylko o przyjęcie założenia że wybieracie), to które: 1. Andres Sendra 2. czy Alexander Nurulaeff? Obie wersje są genialne! Za dużo nie myśl. To taki projekt, w którym nie będziesz miał wpływu na wynik końcowy na poziomie takich niuansów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 23 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2016 Zgadzam się z Whitesnake, są tam na tyle małe niuanse że nie jest możliwe wykonać identyczne. Tu jest naprawdę wiele wypadkowych. Własne sposoby mieszana farb, ich ilości naniesionych na skórę, sposobu wykończania itp.. Do tego dochodzi sposób fotografowania. Nawet tę sama para może wyjść zupełnie inaczej na różnych zdjęciach. Zresztą tego typu obuwie w każdym świetle wygląda nawet na żywo inaczej. Jeszcze kilka par i na żywo zmierzę się z tym projektem , w sumie nie mogę się już doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 23 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2016 Zgadzam się z Whitesnake, są tam na tyle małe niuanse że nie jest możliwe wykonać identyczne. No to będzie reklamacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eth Napisano 23 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2016 Kolejna patynacja z SHOEPASSION te są super świetne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi