pawlik Napisano 2 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2015 Te Yanki są przecudne nawet po 1 warstwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 2 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2015 Świetna robota. Fajny ten błękit! Pokaż zleceniodawcy fotkę ... może dalej nie będzie już chciał malować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 2 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2015 Arsen, Ty to potrafisz zachęcić do patynowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 3 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2015 Takie cudeńka wleciały w limitowanej ilości 1 para ... oczekiwana uuuuuuuuuuuuuu u, albo i dłużej ... ale jak one będą patynowane to nie mam zielonego pojęcia ... Wysyłamy i trzymamy kciuki za zjawiskowy efekt ... tym bardziej, że to będzie patyniarski debiut ... sam nie wiem jak bym je pomalował ... hmmm ... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 3 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2015 Piękne zamsz to ciemny granat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 4 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2015 Z francuska oznaczony jako BLEU, dla nas prawdopodobnie granat, a dla Pań pewnie "niebo nad Paryżem o północy" ... albo inny "lot trzmiela" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 4 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2015 Ładny zamsz i ładne buty! Ciekaw jestem jak zostaną wykorzystane niesamowite możliwości jakie daje ten but. Będzie można śledzić przemianę? Właściciela namawiam na pełną patynę z fajerwerkami, a nie zwykłe malowanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 4 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2015 Nie jestem pewien w jakim zakresie, ale myślę, że będzie szansa na ciekawy materiał, bo buty lecą do Blogera: https://instagram.com/p/57ZpM3pFIm/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 7 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2015 http://forums.hardwarezone.com.sg/fashion-grooming-235/working-shoe-young-exec-2696469-637.html 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 7 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2015 Bardzo ładna realizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arsen Napisano 13 Sierpień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2015 Nieśmiało z ciemności zerka najnowsza realizacja dla kolegi @Whitesnake 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 13 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2015 Robi się ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 13 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2015 Niesamowite! No i świetne foto! Dziękuję za nową tapetę na pulpit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 13 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2015 Daniel, te buty i to zdjęcie zasługują na to, aby nieco wysprzątać pulpit;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 13 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2015 Sprzątanie jest w piątki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 14 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2015 Przez sympatię nie zrobię burzy jak można mieć taki bałagan na pulpicie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 14 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2015 Oj tam - wystarczy utworzyć nowy folder i wszystko do niego wrzucić - od razu wysprzątane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 14 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2015 Ja wiem, że nikt mi nie uwierzy, ale tam jest porządek, że hej ... Wszystko na swoim miejscu, poukładane w kosteczkę wedle terminów i priorytetów ... dobrze, że nie pokazałem pulpitu z ubiegłego tygodnia ... tam to był bałagan 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 16 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2015 Nieśmiało z ciemności zerka najnowsza realizacja dla kolegi @Whitesnake Pięknie Ci wyszły, dokładnie tak jak miało być. Możesz wkleić więcej zdjęć? Na moim pulpicie chętnie widziałbym to drugie z insta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arsen Napisano 16 Sierpień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2015 @Whitesnake nie ma problemu, proszę Wieczorem podrzucę jeszcze jedno zdjęcie. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 16 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2015 Zawodowo wyszły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 17 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2015 @maciato: dzięki już ostatnie zdjęcie pokazujące buty od frontu, dzisiaj buty jadą kurierem do odbiorcy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shackleton Napisano 23 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2015 Mam pytanie nurtujące mnie od dłuższego czasu: Jak pastować patynowane obuwie? Np. mam buty w kolorze jasny brąz z ciemniejszą patyną na czubach. W razie przetarć mam nacierać patynę tą samą pastą co resztę buta? Jak rozmawiałem ze sprzedawcą w sklepie, to polecał mi do polerowania butów patynowanych pastę bezbarwną, co mnie nie przekonało bo to pójście po najmniejszej linii oporu, które w najmniejszym stopniu nie służy zamaskowaniu ewentualnych ubytków i przetarć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 23 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2015 Mam pytanie nurtujące mnie od dłuższego czasu: Jak pastować patynowane obuwie? Np. mam buty w kolorze jasny brąz z ciemniejszą patyną na czubach. W razie przetarć mam nacierać patynę tą samą pastą co resztę buta? Jak rozmawiałem ze sprzedawcą w sklepie, to polecał mi do polerowania butów patynowanych pastę bezbarwną, co mnie nie przekonało bo to pójście po najmniejszej linii oporu, które w najmniejszym stopniu nie służy zamaskowaniu ewentualnych ubytków i przetarć. Na patynowanych stosuję bezbarwny krem na całość, żeby nie tracić kontrastu. Później dopiero kolorowe woski na ciemnych częściach, ale tylko jeśli robię lustro. Jeśli chodzi o kolory, to eksperymentuj, niczego nie zepsujesz. Jak się nie spodoba to najwyżej wyczyścisz renomatem. Moim ulubionym woskiem na wszystkich odcieniach brązu jest czerwień, a czubki, pięty i przyszwy obowiązkowo traktuję czarnym. Te buty, które widzisz wyżej traktuję jedynie bezbarwnym kremem, a w wolnej chwili planuje położyć czarny wosk na czubkach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shackleton Napisano 23 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2015 Jeśli chodzi o kolory, to eksperymentuj, niczego nie zepsujesz. Jak się nie spodoba to najwyżej wyczyścisz renomatem. A renomat będzie tak samo skuteczny w czyszczeniu patyny że się tak wyrażę fabrycznej? Zastanawiam się nad kupnem butów jasny brąz. Podoba mi się cena, krój, ale nie podoba mi się ciemniejsza patyna na noskach. Łatwiej by mi się o nie dbało i lepiej nosiło gdyby pozbyć się tego elementu. Da się zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi