Hargin Napisano 6 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2015 Wszystkiemu zasłużyła się sztuka dedukcji, drogi @Swordfishtrombone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil. Napisano 8 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2015 Dziękuję za Wasze porady!BarellyBags mi sie nie podobają. Część według mnie wygląda jak torby na narzędzia dla robotnika albo do kopalni. Na podróż po TKMaxach niestety nie mam czasu a Slowbag znacząco przekracza budżet. Co myślicie o takiej propozycji? Aktówka ZIGN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 8 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2015 @Kamil. - jeśli to propozycja, to ja stanowczo odmawiam ... .... brzydko zaprojektowana i wykończona, w nieciekawym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi78 Napisano 9 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2015 Chce kupić jakaś fajna kurtkę parke . Na razie znalazłem parki Wellensteyn . Macie jakieś inne pomysły / podpowiedzi ? Mój budżet do 2 K . Na co dzień nosze płaszcze - parka ma byc zastępstwem na mocna zimę ( czyli model który ewentualnie można założyć na marynarkę / koszule ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 9 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2015 Chce kupić jakaś fajna kurtkę parke. Moja historia: trzy miesiące przymierzałem się do tej parki: http://www.countryattire.com/hackett-men-s-classic-parka-navy.html Kiedy już się zdecydowałem, wykupili rozmiar M. Zacząłem więc myśleć o tej: http://www.countryattire.com/hackett-men-s-short-down-parka-navy.html Kiedy się zdecydowałem - patrz wyżej; wykupili M. Wtedy poszedłem do TKMaxx i znalazłem parkę Schneiders: http://www.markt-vergleich24.de/produkt/schneiders-jacke-jerry-20114294847-172622.html?shop=herrenausstatter w cenie 480 zł. Naprawdę nie odbiega jakością od Hacketta. A teraz widzę, że rozmiar M tej pierwszej parki wrócił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 9 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2015 Z mojego doświadczenia faktycznie fajne parki są w TK Maxx. Rok temu kupiłem swoją Victorinox. W tym sezonie również widziałem sporo fajnych, dobrze wykonanych modeli. Warto zajrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaolin Napisano 14 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2015 Mam do wydania 800 złotych - myślałem nad jakaś fajna marynarka, niestety SS przekracza mój budżet, cos poza Vistula? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 14 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2015 Fajna tzn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaolin Napisano 14 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2015 Casualowa marynarka do zestawów koordynowanych - najlepiej nakładane kieszenie, odcienie szarości, dość mocny slim fit. Przepraszam za tak niesprecyzowane pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 14 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2015 Digel. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PGozdek Napisano 20 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2015 Poszukuje dwurzędowego płaszcza camelowego, jak najbardziej podobnego do tego z oferty SS, mam do wydania 2000 zł, niestety oni nie mają mojego rozmiaru, pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 20 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2015 Z tego co pamiętam, kilku Kolegów kupiło ten, i są zadowoleni: http://sklep.prochnik.pl/glowna/2885-p%C5%82aszcz-jz15-mallory-03.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VonOrlock Napisano 20 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2015 Jest jeszcze coś takiego http://www.massimodutti.com/pl/pl/personal-tailoring/country-lux-c1479507.html ...można też pójść na całość http://www.crombie.co.uk/mens-coats/camel-short-double-breasted-coat.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 20 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2015 Z tego co pamiętam, kilku Kolegów kupiło ten, i są zadowoleni: http://sklep.prochnik.pl/glowna/2885-p%C5%82aszcz-jz15-mallory-03.html "Towar wyprzedany" + kwadratowe okrutnie ramiona (na żywo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PGozdek Napisano 20 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2015 Jest jeszcze coś takiego http://www.massimodutti.com/pl/pl/personal-tailoring/country-lux-c1479507.html ...można też pójść na całość http://www.crombie.co.uk/mens-coats/camel-short-double-breasted-coat.html Płaszcz z massimo niestety mi się nie otwiera, a drugi przekracza baudżet prawie dwukrotnie , nie ma nic więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VonOrlock Napisano 20 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2015 O, faktycznie, coś się popsuło w linku, ale wystarczy że odrobinę przewiniesz w dół i znajdziesz tam całkiem niebrzydkie coś co nazywa się, ehem, PŁASZCZ W KOLORZE WIELBŁĄDZIEJ WEŁNY PERSONAL TAILORING . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PGozdek Napisano 20 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2015 Niestety również nie maja rozmiaru , chodzi o rozmiar 52. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamilek Napisano 22 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2015 mam do wydania 600-700zł na pierwsze buty z "wyższej" półki - coś do marynarki i materiałowych/wełnianych spodni, raczej nie do garnituru. Za czym się rozglądać? Brogsy? Na jakie marki zwracać uwagę? I od razu bym prosił najpotrzebniejsze "kosmetyki" do tych butów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 22 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2015 Brązowe brogsy, mamy albo Partenope, Berwick - z dostępnych butów w sklepach polskich. Z zagranicy mamy np. Crownhill Shoes. Stosowne wątki tych marek znajdują się na forum wraz z opisem wrażeń poszczególnych forumowiczów. Kosmetyki - standardowo, prawidła cedrowe, wosk, krem, tłuszcz do butów + tarrango protector (niezawodna sprawa). Tutaj można się zaopatrzyć w multirenowacji, mają też w ofercie gotowe zestawy do pielęgnacji. I jeszcze apel do nowych użytkowników - piszcie skąd jesteście ułatwia to podpowiedź gdzie można w Waszej okolicy przymierzyć ciekawe obuwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brazzi Napisano 23 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2015 mam do wydania 600-700zł na pierwsze buty z "wyższej" półki - coś do marynarki i materiałowych/wełnianych spodni, raczej nie do garnituru. Za czym się rozglądać? Brogsy? Na jakie marki zwracać uwagę? I od razu bym prosił najpotrzebniejsze "kosmetyki" do tych butów Brązowe brogsy oprócz tego co wymienił wally, jest sklep klasycznebuty lub obecnie można poszukać na wyprzedaży Herringa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamilek Napisano 23 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2015 Aktualnie mieszkam w Krakowie - da radę gdzieś tutaj przymierzyć, którąś z tych par? Dzięki Panowie za rady, poszukam czegoś w internecie jak będę miał chwile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 23 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2015 W Krakowie klasyczne buty możesz zobaczyć chyba jedynie na ul.Sławkowskiej (Allen Edmonds) i w Gal.Kazimierz (Three Crosses Square - nie wiem jakie marki, nie byłem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamilek Napisano 23 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2015 Dziękuje raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan_Z Napisano 23 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2015 Jeśli chodzi o Gal. Kazimierz to nie ma specjalnego szału, przechodząc ostatnio zajrzałem, w sklepie były może ze 3 modele butów raptem po kilka par. Półka cenowa wyższa znacznie od zakładanej przez Kolegę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 23 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2015 Zawsze warto zobaczyć i złapać punkt odniesienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi