szatkowsky Napisano 14 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2012 Dziękuję za wskazówki, natomiast co do kupna przez internet, bardzo boję się tego rodzaju transakcji, z uwagi na niemiłe doświadczenia w tym temacie. Nigdy nie umiałem dobrze wymierzyć, a jeśli nawet co zawsze było "coś" nie tak, dlatego wolę a nawet muszę przymierzyć ubranie na sobie. A co zaproponujesz polskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 14 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2012 Hmm... w tkmaxx od czasu do czasu są ciekawe rzeczy. W poznańskim widziałem ostatnio koszule marki Arrow za ok. 99 zł. Całkiem porządny, miękki materiał (bawełniana jodełka). Z powszechniejszych marek wartych uwagi wymieniłbym jeszcze Vistulę, Lamberta (Wólczanka) i Bytom. Ale tu trzeba iść i pomacać koszule, bo różnicę między poszczególnymi materiałami są duże. Jest też jeszcze polski sklep internetowy (meanswear.pl) oferujący przyzwoitej jakości włoskie koszule. I to by było na tyle jeżeli chodzi o warte uwagi marki, które miałem okazje nosić. Jeszcze raz polecam lekturę tamtego wątku o koszulach - były tam wymieniane różne inne firmy, z którymi nie miałem osobiście (ze względu na ich brak w Zielonej Gorze) do czynienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szatkowsky Napisano 15 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2012 White Haven Bardzo dziękuję za porady. xkoziol urzęduję w Warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszel Napisano 16 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2012 To ja proponuję do Piaseczna do Outletu Vistuli i Wólczanki. Jest promocja -30% jeśli kupisz 3 rzeczy. Weźmiesz jeszcze 2 poszetki i pewnie wyrobisz sie gdzieś w tej granicy :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matias Napisano 3 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2013 600 zł na zimowy płaszcz, +/- do połowy uda. Co Panowie radzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 3 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2013 Hmm... w tkmaxx od czasu do czasu są ciekawe rzeczy. W poznańskim widziałem ostatnio koszule marki Arrow za ok. 99 zł. Całkiem porządny, miękki materiał (bawełniana jodełka). Z powszechniejszych marek wartych uwagi wymieniłbym jeszcze Vistulę, Lamberta (Wólczanka) i Bytom. Ale tu trzeba iść i pomacać koszule, bo różnicę między poszczególnymi materiałami są duże. Jest też jeszcze polski sklep internetowy (meanswear.pl) oferujący przyzwoitej jakości włoskie koszule. I to by było na tyle jeżeli chodzi o warte uwagi marki, które miałem okazje nosić. Jeszcze raz polecam lekturę tamtego wątku o koszulach - były tam wymieniane różne inne firmy, z którymi nie miałem osobiście (ze względu na ich brak w Zielonej Gorze) do czynienia. W tk maxx za 200 zł widziałem koszule Hacketta. Naprawdę piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 3 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2013 Po świętach przecenili je (przynajmniej w Łodzi) na 150. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 3 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2013 a w warszawie ich nie ma a dzisiaj rozkosznie pobiegłem po nie i po marynarki hacketta o których ktoś mówił że są po 300 zł. No i są - 2 w rozmiarze 34... -,- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 3 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2013 Bilet z Warszawy do Łodzi i z powrotem pewną tanią linią autobusową plus łódzka cena koszuli < warszawska cena koszuli;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 6 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2013 Klasyczne buty zimowe do 1000zł? Loake czy coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 6 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2013 http://www.bexley.com/Bexley/shoe-EN.htm http://www.ctshirts.co.uk/mens-shoes/me ... |||||||||| http://www.herringshoes.co.uk/ http://www.afinepairofshoes.co.uk/colle ... -price-asc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 6 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2013 600 zł na zimowy płaszcz, +/- do połowy uda. Co Panowie radzicie?A jakiego płaszcza szukasz. Jeżeli może być camelowy to mogę podesłać Ci kilka adresów na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian88 Napisano 9 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2013 Mnie bardzo interesowałby płaszcz camelowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 9 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2013 Mnie bardzo interesowałby płaszcz camelowy. W RC jest bardzo ciekawy camel Oscar Jacobson. Przecena 50%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian88 Napisano 9 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2013 W Szczecinie nie ma RC, a na razie nie mam czasu na zakupowe wycieczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 10 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2013 W Szczecinie nie ma RC, a na razie nie mam czasu na zakupowe wycieczki.Niestety już nieaktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matias Napisano 17 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2013 600 zł na zimowy płaszcz, +/- do połowy uda. Co Panowie radzicie?A jakiego płaszcza szukasz. Jeżeli może być camelowy to mogę podesłać Ci kilka adresów na PW. Preferowałbym właśnie granaty/szarości. W P&C jest oczywiście problem z rozmiarem (46/48), a i większość płaszczów - jak dla mnie - zbyt długa. w RC podobnie. Także moje pytanie pozostaje nadal aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 17 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2013 Szara jodełka z Warmii, czysta wełna (nie wiem czy trochę nie za długa) http://warmia.eu/sprzedaz/index.php?page=1573-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 17 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2013 600 zł na zimowy płaszcz, +/- do połowy uda. Co Panowie radzicie? 3 lata temu kupiłem (na wyprzedaży) za 399 zł szary płaszcz Mexx. 100% wełna, jednorzędowy, klapy otwarte, funkcjonalna butonierka, 3 guziki, kryta plisa, prosta brustasza - 0 udziwnień. Służy do dziś, co więcej, jest to najbardziej eksploatowane przeze mnie okrycie wierzchnie (z racji swojej uniwersalności). Nie wiem, jak obecnie wygląda oferta Mexx w sklepach stacjonarnych, ale z racji pozytywnych doświadczeń (mam również czarny płaszcz z tej serii - rzadziej noszę), polecam sprawdzić tę markę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jjb Napisano 20 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 Chyba najlepszy topic, chodź jeśli nie trafiłem to uprzejma prośba o przeniesienie. Ad rem: pod koniec lutego będę na weekend w Mediolanie. Mogę wydać jakieś 100-200 euro na ciuchy. Szału nie ma, ale może polecicie coś konkretnego, co warto tam kupić? Myślałem przede wszystkim o butach lub marynarce, ale drobniejsze elementy garderoby też wchodzą w grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 20 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 Odwiedź koniecznie sklep Ader (nieopodal Dworca Głównego) i sieciówkę Boggio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 20 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 Odwiedź koniecznie sklep Ader (nieopodal Dworca Głównego) i sieciówkę Boggio. Chyba miałeś na myśli Boggi Milano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 21 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2013 Tak, istotnie Boggi, przepraszam za błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 21 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2013 To ja zadam podobne pytanie: Będę tydzień w Budapeszcie - znacie jakieś miejsca godne polecenia? Z forum wyczytałem o sklepiku Kaczian z krawatami do którego na pewno wstąpie, i może do słynnego Vass'a ale tylko popodziwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 21 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2013 To ja zadam podobne pytanie: Będę tydzień w Budapeszcie - znacie jakieś miejsca godne polecenia? Z forum wyczytałem o sklepiku Kaczian z krawatami do którego na pewno wstąpie, i może do słynnego Vass'a ale tylko popodziwiać Koniecznie idź do łaźni królewskich o tej porze roku mega... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi