Dr Kilroy Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2011 Jednorazowe chusteczki mi się kojarzą z tą sceną z filmu "Jaś Fasola. Nadciąga totalny kataklizm". Jak ktoś oglądał to wie, o co mi chodzi. Pozdrawiam, Dr 1 Cytuj
tomek Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2011 Nosząc w jednej kieszeni bawełnianą chusteczkę i w drugiej zwykłą, papierową, nie zdawałem sobie sprawy z tego, jak poważne konflikty ideologiczne się za nimi kryją Chusteczki papierowe nie pasują do garnituru, co nie zmienia faktu, że sam też zazwyczaj ich używam. Ot, lenistwo... Cytuj
Mario Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2011 Ja jestem alergikiem, więc chusteczka jest moim bardzo dobrym przyjacielem . Papierowe się nie nadają są za cienkie. Jak kicham to nieraz ją rozrywam Cytuj
ptakug Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2014 Ma ktoś z was sprawdzonego sprzedawcę chusteczek? Cytuj
achimpe Opublikowano 14 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2021 Odświeżam. Ma ktoś coś godnego polecenia? Cytuj
eye_lip Opublikowano 14 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2021 Chyba nikt nie chorował od 7 lat.. 3 Cytuj
achimpe Opublikowano 15 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2021 20 godzin temu, eye_lip napisał: Chyba nikt nie chorował od 7 lat.. Dranie... Używam chusteczek odziedziczonych po dziadku, ale nie jest ich wystarczająco dużo i nie wszystkie są dobrej jakości, więc liczyłem, że ktoś coś podpowie... Cytuj
Rudolf Opublikowano 15 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2021 Jakiś czas temu były paczki po 4/6 sztuk w TK. Idą święta, więc może wrócą. Cytuj
gdynianin Opublikowano 3 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2021 @achimpe Chyba poszetka ma je teraz w swojej ofercie: https://www.poszetka.com/product-pol-6921-Zestaw-klasycznych-chusteczek-meskich.html Cytuj
achimpe Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2022 W dniu 15.10.2021 o 13:52, achimpe napisał: Dranie... Używam chusteczek odziedziczonych po dziadku, ale nie jest ich wystarczająco dużo i nie wszystkie są dobrej jakości, więc liczyłem, że ktoś coś podpowie... Okej, to ja podpowiem innym, może na przyszłość. Kupiłem kilka kompletów, za dość niską cenę w porównaniu do poszetkowych, na znanym portalu aukcyjnym od firmy Saara. Materiał jest okej, szycie mogłoby być ciut lepsze. Ogólnie jestem zadowolony i mogę polecić. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi