Dr Kilroy Napisano 16 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2011 Jednorazowe chusteczki mi się kojarzą z tą sceną z filmu "Jaś Fasola. Nadciąga totalny kataklizm". Jak ktoś oglądał to wie, o co mi chodzi. Pozdrawiam, Dr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek Napisano 16 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2011 Nosząc w jednej kieszeni bawełnianą chusteczkę i w drugiej zwykłą, papierową, nie zdawałem sobie sprawy z tego, jak poważne konflikty ideologiczne się za nimi kryją Chusteczki papierowe nie pasują do garnituru, co nie zmienia faktu, że sam też zazwyczaj ich używam. Ot, lenistwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 16 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2011 Ja jestem alergikiem, więc chusteczka jest moim bardzo dobrym przyjacielem . Papierowe się nie nadają są za cienkie. Jak kicham to nieraz ją rozrywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptakug Napisano 1 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2014 Ma ktoś z was sprawdzonego sprzedawcę chusteczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
achimpe Napisano 14 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2021 Odświeżam. Ma ktoś coś godnego polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 14 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2021 Chyba nikt nie chorował od 7 lat.. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
achimpe Napisano 15 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2021 20 godzin temu, eye_lip napisał: Chyba nikt nie chorował od 7 lat.. Dranie... Używam chusteczek odziedziczonych po dziadku, ale nie jest ich wystarczająco dużo i nie wszystkie są dobrej jakości, więc liczyłem, że ktoś coś podpowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudolf Napisano 15 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2021 Jakiś czas temu były paczki po 4/6 sztuk w TK. Idą święta, więc może wrócą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 3 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2021 @achimpe Chyba poszetka ma je teraz w swojej ofercie: https://www.poszetka.com/product-pol-6921-Zestaw-klasycznych-chusteczek-meskich.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
achimpe Napisano 3 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2022 W dniu 15.10.2021 o 13:52, achimpe napisał: Dranie... Używam chusteczek odziedziczonych po dziadku, ale nie jest ich wystarczająco dużo i nie wszystkie są dobrej jakości, więc liczyłem, że ktoś coś podpowie... Okej, to ja podpowiem innym, może na przyszłość. Kupiłem kilka kompletów, za dość niską cenę w porównaniu do poszetkowych, na znanym portalu aukcyjnym od firmy Saara. Materiał jest okej, szycie mogłoby być ciut lepsze. Ogólnie jestem zadowolony i mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi