Styleman Napisano 28 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2013 Moje wersje na pewno widziałeś,ale jeszcze raz przypomnę. wymiary 90 cm na 200cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 28 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2013 Twoja wersja mnie rozwala do dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 28 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2013 Chcę taki szal! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 28 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2013 Biorę szal i chętnie psa w zestawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paero123 Napisano 24 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2013 A co sądzicie o szalach dwuwarstwowych tj, z jednej strony jednolita wełna a z drugiej jedwab/acetat/wiskoza np.we wzór paisley? Jak się je nosi tj.składa wełną do środka czy rozłożony jedwabiem do wewnątrz/zewnątrz. Ma być elegancko (jedwab na zewnątrz) czy komfortowo/praktycznie tj.gładki jedwab do wewnatrz,a ciepla warstwa wełny na zewnatrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikel Napisano 2 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2013 Chyba widziałem takie tylko w wydaniu kobiecym. Mógłbyś podesłać jakiś link/zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paero123 Napisano 8 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2013 Np.coś takiego: http://tiny.pl/qt7jb lub http://www.ebay.co.uk/itm/MENS-VINTAGE-WOOL-ACETATE-SCARF-195d-/370905450885 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 9 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2013 Poszetka.com takie czasami ma w ofercie, ja sobie je chwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dignito.Michał Napisano 12 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2013 Chyba widziałem takie tylko w wydaniu kobiecym. Mógłbyś podesłać jakiś link/zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 25 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2013 Kolejne sposoby wiązania szalika 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek2011 Napisano 25 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2013 The chest warmer - w samochodzie, sprytnie sprzężony z pasami bezpieczeństwa, będzie świetny. A tak serio, to Parisian knot zwykle wygląda dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 Znalezione w sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 tutaj wersja pierwotna w lepszej rozdzielczości http://i.wp.pl/a/f/jpeg/32698/szalik_grafa-01.jpeg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 25 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2014 Polecam szale z Bytomia 50/50 wełna/kaszmir. Pierwotnie kosztowały ok 280zł teraz są po 150zł. Niżej ilustracje wiązania szalika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 27 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2014 Jak się sprawują szaliki z kaszmiru (pytam pod kątem wytrzymałości, mechacenia się itp)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 27 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2014 Miałem jeden i dopóki nie zjadły go mole nic się nie działo ( około 5 lat) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 27 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2014 Wracając do Twojego pytania, kaszmir się mechaci, nawet ten najlepszy. Jak chcesz mieć bardziej wytrzymały szalik to kup alpakę, ale oczywiście coś za coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 27 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2014 Używam szalika z baby alpaca i zachowuje się świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 31 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2014 Panowie, co sądzicie o jakości wełnianych szalików od Vistuli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 31 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2014 Różnie Poniżej 100 zł można spróbować. Sam mam od nich dwa szale - aczkolwiek tylko jeden jest wełniany, drugi to grubo tkany jedwab. Z jedwabiu jestem zadowolony. Wełna gryzie i łatwo się mechaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 31 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2014 Dziękuję pięknie W ramach promocji są po 50zł(1/3 normalnej ceny) więc zaryzykuję. Szkoda tylko, że wszystkie mają frędzle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 31 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2014 Też się zastanawiałem czy czegoś nie dokupić, ale na stronce nie podają długości, a nie lubię bawić się w zwroty. Jak kupisz to daj proszę znać jak wyglądają wymiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 1 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2014 Najpóźniej w poniedziałek napiszę. Przy okazji, byłem dziś w Recmanie i trafiłem bardzo fajny szalik dzianinowy - 80% merynos, 20% poliamid, wymiary ok. 200 cm na 22 cm. Od razu do zestawu kupiłem czapeczkę z tego samego materiału. Nie wiem z jakiej to kolekcji, bo na stronie w ogóle nie występują, a w sklepie były tylko 2 czy 3 sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 4 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2014 Przepraszam za ten mały poślizg ale dopiero dzisiaj dotarłem do sklepu Vistuli. Niestety żadnego szalika nie kupiłem ponieważ okazują się one być żałośnie krótkie - około 1,30. Nie byłem w stanie zawiązać na nim węzła kotwicznego. Za to ma sensowną szerokość, około 40cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 4 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2014 Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi