Koval Napisano 13 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2016 Pomijam spam reklamowy, ale czym te bokserki różnią się od wspomnianych slipów, poza tym, że mają dłuższe nogawki (większą 'powierzchnię ogrzewającą')... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kostek Napisano 13 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2016 Czy ktoś miał styczność z produktami firmy Derek Rose? Ich szlafroki używane są w serialu Sherlock, jeśli ktoś ogląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 13 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2016 Bardzo dobre produkty, dostępne na Country Attire. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 9 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2016 Orientujecie się, skąd można zamówić bieliznę Jockey? Ze sklepu producenta nie wysyłają do EU. W PL znalazłem tylko na Zalando, ale mają mały wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nosuey Napisano 9 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2016 TK Maxx? Bardzo duży wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 9 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2016 Dzięki. Zajadę dziś przy okazji i sprawdzę. Edycja: Byłem, sprawdziłem. Są rzeczywiście produkty Jockey, choć w Gdyni wybór jest niewielki i wydaje mi się, że w dystrybucji US mają inne modele (nie widzę ich również w internetowej ofercie Jockey UK, czy DE). A właśnie na nich mi zależy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 18 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2017 Taka ciekawostka. W pewnym irish pubie spotkałem taki egzemplarz. Garść informacji na zdjęciu (m.in. max rozmiar - 72 cale w pasie...). Może jakiejś grupie rekonstrukcyjnej się przyda jako inspiracja. a może dział humor byłby lepszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi