Skocz do zawartości

Spotkanie forumowiczów Warszawa: 17.02 g. 20.00

zaki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

To już wiemy kto będzie naszym pierwszym gościem na czwartkowym spotkaniu. Gratuluję znakomitego występu w TV Wojtku. Wypadłeś bardzo dobrze i praktycznie nie dałeś po sobie poznać, że jesteś nieco stremowany. A może wcale nie było tego zdenerwowania? ;) Szkoda tylko, że formuła występu i trochę durnowate pytania prowadzących nie dały Ci możliwości rozwinięcia skrzydeł. Czekam na kolejne wejścia. :)

Dokładnie choć pytania były tendencyjne. Doskonale wybrnąłeś z pytaniem dot krawata w kotki i myszki. Gratulacje i do zobaczenia w czwartek.

Jako sporadyczny - przynajmniej w porównaniu ze stałymi bywalcami - uczestnik forum proponuję: załóżcie macaroniemu osobny wątek o jego występie. Primo - zasłuzył (napisałem dwa słowa jako komentarz na jego blogu, nie chcę się powtarzać), secundo - mimo wszystko pewne uwagi, wskazówki i obserwacje mogą mu się przydać.

pzdr

montalbano

O zgrozo okazało się że w czwartek o 19.00 zaczyna się mecz Lecha z Bragą. Mam nadzieję że to nie storpeduje naszego spotkania. Będziemy musieli mecz odpuścić albo włączyć radio bo telewizji tam nie ma. Proszę bez spóźnień ;)

Cieszy mnie że godzina meczu nie wywołała popłochu wśród forumowiczów. Obecnie jest nas 14 osób. Dostaliśmy całą antresolę na wyłączność. Rezerwację mamy od 20.00. Ja będę w lokalu od 19.45.

Z trunków bezalkoholowych lokal ma lecznicze gruzińskie wody mineralne oraz soki i herbatę Dilmah. Opiekować się nami będzie Tamara, współwłaścicielka lokalu która od 18 lat mieszka w Polsce. Do zobaczenia jutro :)

No proszę, nie spodziewałem się że mój komentarz będzie pierwszy. :) Chyba każdy się zgodzi, że spotkanie bardzo udane i mamy chęć na powtórkę. Przez te kilka godzin udało się ledwie liznąć niektóre tematy. Dzięki Panowie za miły wieczór, a szczególnie Tobie Zaki za wybór miejsca i organizację.

Duże uznanie i podziękowania dla Zakiego - miejsce dobrane idealnie, pewnie większej grupie byłoby już trochę ciasno, ale myslę, że do 15 osób możemy korzystać z Tbilisi (miłym zaskoczeniem były tez ceny).

Mam nadzieję, że właśnie ustanawiamy nową świecka tradycję i spotkania będą odbywać się regularnie.

Nawet bez tematu przewodniego, czy "gościa" moglibyśmy jeszcze kolejne kilka godzin pić wino i rozmawiać:)

Chciałbym podziękować wszystkim za tak liczne przybycie, myślę że "łamanie lodów" nie trwało zbyt długo i bardzo optymistycznie rokuje na przyszłość. Definitywnie trzeba jeszcze takie spotkanie powtórzyć, być może ze zmienioną nieco formułą i zaproszeniem specjalnego gościa. Organizacja rzeczywiście była bardzo dobra, a sam domowy klimat winiarni oraz kameralny wystrój idealnie nadawał się na pierwszy "wieczorek zapoznawczy". Zaki zapunktowałeś. ;)

To prawda bardzo sympatyczne spotkanie. Dzieki Zaki za organizacje! Zdecydowanie musimy wybierac miejsca nieco na uboczu (np jak antresola w Tibilisi) :-) Powody:

1. spotkanie zaczelo sie jak dobry film szpiegowski wymiana pseudonimow

2. nastepnym elementem byla ocena ubioru co poniektorych wystepujacych w meskim koleczku - dla postronnego obserwatora sprawa bylaby jasna:-))))

Pozdrawiam

Cieszę się że miejsce Wam odpowiadało. Dziękuję za liczne przybycie oraz pozytywne reakcje na forum. Była tylko jedna nieusprawiedliwiona nieobecność. Duke of Windsor będzie nawiedzać niepokornego wagarowicza :)

Tematów było tak dużo że moglibyśmy do białego rana rozmawiać a i dyskusja stawałaby się coraz bardzie gorąca. Gwoździem programu były faktycznie wystąpienia w środku kółeczka co poniektórych uczestników spotkania.

Następnym razem myślę że możemy zacząć wcześniej o 19.00 a gościa zaprosić np na 20.00. Salka pomieści do 15 osób spokojnie. Proponuję kontynuować spotkania co miesiąc w czwartki i zostać na razie w Tbilisi do momentu kiedy osiągniemy górną granicę 20 osób. Kolejne spotkanie w ramach Klubu Dandysa :) mogłoby się odbyć w czwartek 17 marca. Czy termin większości pasuje? Czy są jakieś propozycje zmiany formuły? Jeśli zaprosimy gościa to w jaki sposób byście sobie wyobrażali jego wystąpienie i dyskusję?

• 2 weeks later...