Jan Napisano 15 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2011 Widzialem, gratuluje, bylo bardzo dobrze. Nie wiem skad, ale tak czulem ze bedziesz mial ten zestaw na sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 15 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2011 To już wiemy kto będzie naszym pierwszym gościem na czwartkowym spotkaniu. Gratuluję znakomitego występu w TV Wojtku. Wypadłeś bardzo dobrze i praktycznie nie dałeś po sobie poznać, że jesteś nieco stremowany. A może wcale nie było tego zdenerwowania? Szkoda tylko, że formuła występu i trochę durnowate pytania prowadzących nie dały Ci możliwości rozwinięcia skrzydeł. Czekam na kolejne wejścia. Dokładnie choć pytania były tendencyjne. Doskonale wybrnąłeś z pytaniem dot krawata w kotki i myszki. Gratulacje i do zobaczenia w czwartek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 15 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2011 No i fajny zestaw, spokojny i dobrze wyglądający w obiektywie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montalbano Napisano 15 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2011 Jako sporadyczny - przynajmniej w porównaniu ze stałymi bywalcami - uczestnik forum proponuję: załóżcie macaroniemu osobny wątek o jego występie. Primo - zasłuzył (napisałem dwa słowa jako komentarz na jego blogu, nie chcę się powtarzać), secundo - mimo wszystko pewne uwagi, wskazówki i obserwacje mogą mu się przydać. pzdr montalbano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 15 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2011 O zgrozo okazało się że w czwartek o 19.00 zaczyna się mecz Lecha z Bragą. Mam nadzieję że to nie storpeduje naszego spotkania. Będziemy musieli mecz odpuścić albo włączyć radio bo telewizji tam nie ma. Proszę bez spóźnień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 16 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2011 Cieszy mnie że godzina meczu nie wywołała popłochu wśród forumowiczów. Obecnie jest nas 14 osób. Dostaliśmy całą antresolę na wyłączność. Rezerwację mamy od 20.00. Ja będę w lokalu od 19.45. Z trunków bezalkoholowych lokal ma lecznicze gruzińskie wody mineralne oraz soki i herbatę Dilmah. Opiekować się nami będzie Tamara, współwłaścicielka lokalu która od 18 lat mieszka w Polsce. Do zobaczenia jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 16 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2011 bo oni w tym Poznaniu za piłką krótkich spodenkach biegać będą. Zimą i przy kilku stopniach poniżej zera A my w ciepełku gruzińskim wreszcie się poznamy pozdrawiam s. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock Napisano 18 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2011 No proszę, nie spodziewałem się że mój komentarz będzie pierwszy. Chyba każdy się zgodzi, że spotkanie bardzo udane i mamy chęć na powtórkę. Przez te kilka godzin udało się ledwie liznąć niektóre tematy. Dzięki Panowie za miły wieczór, a szczególnie Tobie Zaki za wybór miejsca i organizację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 18 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2011 Dołączam się do podziękowań, było bardzo fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 18 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2011 Duże uznanie i podziękowania dla Zakiego - miejsce dobrane idealnie, pewnie większej grupie byłoby już trochę ciasno, ale myslę, że do 15 osób możemy korzystać z Tbilisi (miłym zaskoczeniem były tez ceny). Mam nadzieję, że właśnie ustanawiamy nową świecka tradycję i spotkania będą odbywać się regularnie. Nawet bez tematu przewodniego, czy "gościa" moglibyśmy jeszcze kolejne kilka godzin pić wino i rozmawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 18 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2011 Bardzo udane spotkanie - dziękujemy za organizację, Zaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 18 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2011 Zaki, było świetnie. Dzięki i do nastepnego razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 18 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2011 Chciałbym podziękować wszystkim za tak liczne przybycie, myślę że "łamanie lodów" nie trwało zbyt długo i bardzo optymistycznie rokuje na przyszłość. Definitywnie trzeba jeszcze takie spotkanie powtórzyć, być może ze zmienioną nieco formułą i zaproszeniem specjalnego gościa. Organizacja rzeczywiście była bardzo dobra, a sam domowy klimat winiarni oraz kameralny wystrój idealnie nadawał się na pierwszy "wieczorek zapoznawczy". Zaki zapunktowałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Napisano 18 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2011 To prawda bardzo sympatyczne spotkanie. Dzieki Zaki za organizacje! Zdecydowanie musimy wybierac miejsca nieco na uboczu (np jak antresola w Tibilisi) Powody: 1. spotkanie zaczelo sie jak dobry film szpiegowski wymiana pseudonimow 2. nastepnym elementem byla ocena ubioru co poniektorych wystepujacych w meskim koleczku - dla postronnego obserwatora sprawa bylaby jasna:-)))) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 18 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2011 Cieszę się że miejsce Wam odpowiadało. Dziękuję za liczne przybycie oraz pozytywne reakcje na forum. Była tylko jedna nieusprawiedliwiona nieobecność. Duke of Windsor będzie nawiedzać niepokornego wagarowicza Tematów było tak dużo że moglibyśmy do białego rana rozmawiać a i dyskusja stawałaby się coraz bardzie gorąca. Gwoździem programu były faktycznie wystąpienia w środku kółeczka co poniektórych uczestników spotkania. Następnym razem myślę że możemy zacząć wcześniej o 19.00 a gościa zaprosić np na 20.00. Salka pomieści do 15 osób spokojnie. Proponuję kontynuować spotkania co miesiąc w czwartki i zostać na razie w Tbilisi do momentu kiedy osiągniemy górną granicę 20 osób. Kolejne spotkanie w ramach Klubu Dandysa mogłoby się odbyć w czwartek 17 marca. Czy termin większości pasuje? Czy są jakieś propozycje zmiany formuły? Jeśli zaprosimy gościa to w jaki sposób byście sobie wyobrażali jego wystąpienie i dyskusję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 19 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2011 a ja przepraszam za niestawienie się na spotkaniu, ale w ostatniej sprawy rodzinne zmusiły mnie do nieplanowanego wyjazdu z Warszawy. pozdrawiam s. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonny Napisano 1 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2011 Tak się składa, że mógłbym przyjechać do Warszawy dzień wcześniej (planowo muszę być w piątek) i pojawić się na spotkaniu forumowym Więc jeśli mógłbym dołączyć, to będzie mi niezmiernie miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 1 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2011 Sonny, czy nie pomyliłeś litego z marcem? Spotkanie, o którym mowa powyżej już się odbyło. W marcu mam nadzieję będzie kolejne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 1 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2011 Tak będzie kolejne prawdopodobnie 17 lub 24 marca. Bardziej 24 marca. Chcemy to synchronizować z dostawą guzików więc jak tylko dojdą do Damiance to podamy datę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi