Jakub Wieczorek Napisano 7 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2015 Ale Ci ludzie są głupi http://www.malibu-moda.pl/smokingi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 7 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2015 Białe spodnie do aksamitnego smokingu/bonżurki: Co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcines Napisano 7 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2015 Wizualnie ok, tylko pytanie na jakie okazje pasuje taki zestaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 7 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2015 Imprezy typu wigilia, urodziny itp. w domu, w gronie rodziny lub/i bliskich znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lebowski32 Napisano 7 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2015 Na wieczór raczej nie. Bardziej na śniadanie. W końcu "BONJOUR". Białe spodnie na wieczór to no-no w każdej konfiguracji. Na wieczór czarne. Zresztą tyczy się to w sumie nie tylko stroju formalnego, ale zestawów mniej formalnych, także skoordynowanych. Gdy jest ciemno zawsze lepiej ciemniejsze spodnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 7 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2015 Wg mnie aksamitna marynarka o kroju smokingowym to taki małoformalny ubiór wieczorowy na kameralną imprezę w małym gronie. Białe spodnie z ciemną marynarka to jedna z wariacji smokingu tropikalnego. Czy to dobry pomysł w połączeniu z aksamitem? Nie wiem, nie widzę za dużo zastosowań. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 8 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2016 Czy taki kanciasty dół marynarki jest poprawny? Zwykle marynarka jest w tym miejscu zaokrąglona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Svetherus Napisano 13 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2016 W temacie koszuli do fraka - mam pytanie, czy ktoś wie gdzie można zakupić koszulę frakową z przodem wykonanym ze sztywnej piki? Czy pozostaje mi tylko szycie na wymiar? Mam już serdecznie dość plisowanych przodów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 15 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2016 dla chcących zgłębić temat wystawania kamizelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artb Napisano 9 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2016 Zastanawiam się nad sprzedażą smokingu, ale nie wiem na ile go wycenić. Kupiony w 2009, Bytom, 100% merino od Zignone, na podszewce wiskozowej. Marynarka, spodnie i pas hiszpański. Użyty raz w dniu ślubu. Ile taki smoking może być teraz warty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojvv Napisano 22 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2017 Fraki RTW w Royal Collection w CH Klif w Warszawie. Czy tegoroczny Sylwester będzie we frakach a nie w smokingach? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWojtylak Napisano 23 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2017 15 godzin temu, wojvv napisał: Fraki RTW w Royal Collection w CH Klif w Warszawie. Czy tegoroczny Sylwester będzie we frakach a nie w smokingach? Z ciekawości: jaka cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojvv Napisano 23 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2017 2 godziny temu, MWojtylak napisał: Z ciekawości: jaka cena? Hmm... Nawet mi gdzieś mignęła cena na metce, ale nie pamiętam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 23 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2017 Jak na frak, to za krótkie te poły. Powinny one sięgać tuż przed połowę łydki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi