adamW Posted March 26, 2022 Report Share Posted March 26, 2022 https://www.swatch.com/pl-pl/bioceramic-moonswatch.html Panowie, pewnie odnotowaliście dzisiejszą premierę Moonswatch. Kontrowersyjny mariaż. Co sądzicie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanatos70 Posted March 26, 2022 Report Share Posted March 26, 2022 Cena będzie na poziomie Swatcha, czy Omegi 😁? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamW Posted March 26, 2022 Author Report Share Posted March 26, 2022 1150zł chyba. Aczkolwiek kto się dopchał i kupił... https://www.vinted.pl/mezczyzni/akcesoria-dodatki/zegarki/215602876-zegarek-swatch-omega-merkuru 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zajac Poziomka Posted March 26, 2022 Report Share Posted March 26, 2022 W świetle informacji od producenta stanie w kolejkach czy kupowanie po cenie wyższej niż sklepowa wydaje mi się zupełnie bez sensu. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablocito Posted March 27, 2022 Report Share Posted March 27, 2022 To nie żadna bomba, to polityka, a ta jest tu zakazana to primo, a secundo to moim zdaniem naturalny chwyt grupy Swatch wykorzystujący modę na Moonwatcha. Za 5% ceny można mieć zegarek (przynajmniej jego autoryzowaną namiastkę), o którym [mention]lubo69 [/mention] przeczytał całą książkę zanim go kupił. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo69 Posted March 27, 2022 Report Share Posted March 27, 2022 6 godzin temu, pablocito napisał: lubo69 przeczytał całą książkę zanim go kupił za 5%ceny. Coś poszło nie tak ze składnią lub interpunkcją, bo ja swój kupiłem za 75% ceny😁 Dla mnie ciekawe ruchy marketingowe. Był sobie Moonwatch z legendą, walizką fantów i zawyżoną ceną, zrobili wersję na mechanizmie 321, cenowo niedostępną dla zwykłego śmiertelnika, następnie Moonwatch co-axial bez walizki, ale podrasowany (ten kupiłem), a teraz mają rozwiązanie dla dylematu "fajny zegarek, ale przecież nie wydam równowartości auta, a podróby nie kupię". Oto wersja z recyklingu, oryginalna, w cenie hulajnogi. 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablocito Posted March 27, 2022 Report Share Posted March 27, 2022 Składnia zmieniona.I idę o zakład, że zyski ze sprzedaży Moonwatcha przewyższą zyski ze sprzedaży prawdziwych Speedmasterów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo69 Posted March 27, 2022 Report Share Posted March 27, 2022 2 godziny temu, pablocito napisał: Składnia zmieniona. I idę o zakład, że zyski ze sprzedaży Moonwatcha przewyższą zyski ze sprzedaży prawdziwych Speedmasterów. A ja idę o zakład, że za 30 lat nie ukaże się książka "Moonswatch only", nawet w wersji na Kindle😊 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamW Posted March 27, 2022 Author Report Share Posted March 27, 2022 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamW Posted March 27, 2022 Author Report Share Posted March 27, 2022 Jeszcze w temacie. To co się dzieję na portalach typu OLX to jest komedia. Z jednej strony zegarki są powystawiane z przebitką 2-4 tysiące. Z drugiej strony superbohaterowie z ogłoszeniami tego typu: Czyli prawdą jest, że nie każdy bohater nosi pelerynę. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrLecter Posted July 7, 2022 Report Share Posted July 7, 2022 Planuje poczekać aż znów będą tanie i wówczas sprawić sobie to plastikowe cudo. Myślę, że ten Swatch sprawdzi w sytuacjach, gdzie szkoda zakładać prawdziwy zegarek. Jednak ten Swatch wydaje się ciekawszy niż np. elektroniczne Casio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eye_lip Posted July 7, 2022 Report Share Posted July 7, 2022 Plastikowe Casio przetrwa więcej niż moonswatch, a co do samego zegarka - dw5600 z mnóstwem dostępnych pasków i bezeli na pewno jest ciekawszy i tańszy jako edc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mosze Posted July 7, 2022 Report Share Posted July 7, 2022 Godzinę temu, eye_lip napisał: Plastikowe Casio przetrwa więcej niż moonswatch Zależy gdzie - na Ziemi czy na Księżycu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamW Posted September 7, 2023 Author Report Share Posted September 7, 2023 Nowa inicjatywa: https://www.swatch.com/pl-pl/bioceramic-scuba-fifty-fathoms.html Co sądzicie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szydlowsky Posted September 7, 2023 Report Share Posted September 7, 2023 37 minut temu, adamW napisał: Nowa inicjatywa: https://www.swatch.com/pl-pl/bioceramic-scuba-fifty-fathoms.html Co sądzicie? Że znowu będę kolejki 😁 a tak serio to lubię Swatch'a ale osobiście nie kupię Blancpain'a podobnie jak plastikowej Omegi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts