Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie żadna bomba, to polityka, a ta jest tu zakazana to primo, a secundo to moim zdaniem naturalny chwyt grupy Swatch wykorzystujący modę na Moonwatcha. Za 5% ceny można mieć zegarek (przynajmniej jego autoryzowaną namiastkę), o którym [mention]lubo69 [/mention] przeczytał całą książkę zanim go kupił.

Opublikowano
6 godzin temu, pablocito napisał:

lubo69 przeczytał całą książkę zanim go kupił za 5%ceny.

Coś poszło nie tak ze składnią lub interpunkcją, bo ja swój kupiłem za 75% ceny?

Dla mnie ciekawe ruchy marketingowe. Był sobie Moonwatch z legendą, walizką fantów i zawyżoną ceną, zrobili wersję na mechanizmie 321, cenowo niedostępną dla zwykłego śmiertelnika, następnie Moonwatch co-axial bez walizki, ale podrasowany (ten kupiłem), a teraz mają rozwiązanie dla dylematu "fajny zegarek, ale przecież nie wydam równowartości auta, a podróby nie kupię". Oto wersja z recyklingu, oryginalna, w cenie hulajnogi.

• Like 3
  • Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano
2 godziny temu, pablocito napisał:

Składnia zmienionaemoji3.png.
I idę o zakład, że zyski ze sprzedaży Moonwatcha przewyższą zyski ze sprzedaży prawdziwych Speedmasterów.

A ja idę o zakład, że za 30 lat nie ukaże się książka "Moonswatch only", nawet w wersji na Kindle?

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano

Jeszcze w temacie. To co się dzieję na portalach typu OLX to jest komedia. Z jednej strony zegarki są powystawiane z przebitką 2-4 tysiące. Z drugiej strony superbohaterowie z ogłoszeniami tego typu: 

image.png.ead768a26b0c57f6a3ea68c1dc28bf89.png

Czyli prawdą jest, że nie każdy bohater nosi pelerynę.

• Like 2
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Planuje poczekać aż znów będą tanie i wówczas sprawić sobie to plastikowe cudo. Myślę, że ten Swatch sprawdzi w sytuacjach, gdzie szkoda zakładać prawdziwy zegarek. Jednak ten Swatch wydaje się ciekawszy niż np. elektroniczne Casio.

• 1 rok później...