adamW Napisano 26 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2022 https://www.swatch.com/pl-pl/bioceramic-moonswatch.html Panowie, pewnie odnotowaliście dzisiejszą premierę Moonswatch. Kontrowersyjny mariaż. Co sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 26 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2022 Cena będzie na poziomie Swatcha, czy Omegi 😁? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 26 Marzec 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2022 1150zł chyba. Aczkolwiek kto się dopchał i kupił... https://www.vinted.pl/mezczyzni/akcesoria-dodatki/zegarki/215602876-zegarek-swatch-omega-merkuru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 26 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2022 W świetle informacji od producenta stanie w kolejkach czy kupowanie po cenie wyższej niż sklepowa wydaje mi się zupełnie bez sensu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 27 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2022 To nie żadna bomba, to polityka, a ta jest tu zakazana to primo, a secundo to moim zdaniem naturalny chwyt grupy Swatch wykorzystujący modę na Moonwatcha. Za 5% ceny można mieć zegarek (przynajmniej jego autoryzowaną namiastkę), o którym [mention]lubo69 [/mention] przeczytał całą książkę zanim go kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 27 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2022 6 godzin temu, pablocito napisał: lubo69 przeczytał całą książkę zanim go kupił za 5%ceny. Coś poszło nie tak ze składnią lub interpunkcją, bo ja swój kupiłem za 75% ceny😁 Dla mnie ciekawe ruchy marketingowe. Był sobie Moonwatch z legendą, walizką fantów i zawyżoną ceną, zrobili wersję na mechanizmie 321, cenowo niedostępną dla zwykłego śmiertelnika, następnie Moonwatch co-axial bez walizki, ale podrasowany (ten kupiłem), a teraz mają rozwiązanie dla dylematu "fajny zegarek, ale przecież nie wydam równowartości auta, a podróby nie kupię". Oto wersja z recyklingu, oryginalna, w cenie hulajnogi. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 27 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2022 Składnia zmieniona.I idę o zakład, że zyski ze sprzedaży Moonwatcha przewyższą zyski ze sprzedaży prawdziwych Speedmasterów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 27 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2022 2 godziny temu, pablocito napisał: Składnia zmieniona. I idę o zakład, że zyski ze sprzedaży Moonwatcha przewyższą zyski ze sprzedaży prawdziwych Speedmasterów. A ja idę o zakład, że za 30 lat nie ukaże się książka "Moonswatch only", nawet w wersji na Kindle😊 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 27 Marzec 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2022 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 27 Marzec 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2022 Jeszcze w temacie. To co się dzieję na portalach typu OLX to jest komedia. Z jednej strony zegarki są powystawiane z przebitką 2-4 tysiące. Z drugiej strony superbohaterowie z ogłoszeniami tego typu: Czyli prawdą jest, że nie każdy bohater nosi pelerynę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrLecter Napisano 7 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2022 Planuje poczekać aż znów będą tanie i wówczas sprawić sobie to plastikowe cudo. Myślę, że ten Swatch sprawdzi w sytuacjach, gdzie szkoda zakładać prawdziwy zegarek. Jednak ten Swatch wydaje się ciekawszy niż np. elektroniczne Casio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 7 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2022 Plastikowe Casio przetrwa więcej niż moonswatch, a co do samego zegarka - dw5600 z mnóstwem dostępnych pasków i bezeli na pewno jest ciekawszy i tańszy jako edc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 7 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2022 Godzinę temu, eye_lip napisał: Plastikowe Casio przetrwa więcej niż moonswatch Zależy gdzie - na Ziemi czy na Księżycu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 7 Wrzesień 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2023 Nowa inicjatywa: https://www.swatch.com/pl-pl/bioceramic-scuba-fifty-fathoms.html Co sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 7 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2023 37 minut temu, adamW napisał: Nowa inicjatywa: https://www.swatch.com/pl-pl/bioceramic-scuba-fifty-fathoms.html Co sądzicie? Że znowu będę kolejki 😁 a tak serio to lubię Swatch'a ale osobiście nie kupię Blancpain'a podobnie jak plastikowej Omegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi