electro Napisano 23 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
electro Napisano 23 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 23 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2011 Chyba przegiąłeś trochę z rozmiarem zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
electro Napisano 23 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2011 zrobilem na 255 KB tylko przejscie, tzreba w mozilli ctr - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bar_open Napisano 23 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2011 Chyba przegiąłeś trochę z rozmiarem zdjecia.zgrabny eufemizm @electro pewnie fajny, ciężko coś napisać ... mam za mały monitor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabberwocky Napisano 23 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2011 Może przeedytuj post ze skalowaniem obrazków, nie wszyscy oglądają domyślnie na 30" 2560x1600... Ledwie można znaleźć 'odpowiedz' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
electro Napisano 23 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2011 Może przeedytuj post ze skalowaniem obrazków, nie wszyscy oglądają domyślnie na 30" 2560x1600... Ledwie można znaleźć 'odpowiedz' ctr - w mozilli, ale jak to za trudne to zmniejsze i jeszcze raz puszcze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
electro Napisano 23 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2011 u mnie na 26 calach bardzo ładnie wyszlo, ale cóż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kset Napisano 25 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2011 a u mnie na 12 nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 25 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2011 Mój nowy nabytek z wysokiej klasy mechanizmem kwarcowym z termokompensacją, o maksymalne dopuszczalnej odchyłce 20s/rok, wiecznym kalendarzem do 2100 roku, do tego jest certyfikowanym diverem 200m wg norm ISO Na razie pływa w szklance wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
von Napisano 25 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2011 gości na mojej ręce niemal codziennie, uważam że w swoim przedziale cenowym jest ciekawą propozycją i alternatywą do "brata z fabryki" LeLocle celem którego zakupu wybrałem się do salonu, na miejscu jednak zastałem Visodate i już go nie oddałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kynio Napisano 25 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2011 gości na mojej ręce niemal codziennie, uważam że w swoim przedziale cenowym jest ciekawą propozycją i alternatywą do "brata z fabryki" LeLocle celem którego zakupu wybrałem się do salonu, na miejscu jednak zastałem Visodate i już go nie oddałem Świetny zegarek, bardzo podoba mi się kolorystyka i wygląd tarczy, szukałem czegoś podobnego, niestety miałem mniejszy budżet i wybrałem prezentowanego wcześniej Atlantica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
electro Napisano 26 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2011 gości na mojej ręce niemal codziennie, uważam że w swoim przedziale cenowym jest ciekawą propozycją i alternatywą do "brata z fabryki" LeLocle celem którego zakupu wybrałem się do salonu, na miejscu jednak zastałem Visodate i już go nie oddałem tez zwrocilem uwage na ten zegarek od razu jak wyszedl, cena jest bardzo dobra i zegarek jest dobrze wykonany, kropke nad i stawia wersja ze złota, ale to juz w innych pieniadzach...tak czy siak najtanszy heritage i bardzo dobry zakup, zachowuje stary styl, za to cenimy tissota, a nie za te t-sport wydumki, ciekaw jestem co wyjdzie w serii heritage w najblizszym czasie, jak ktos lubi sportowe uwazam , ze dobry bylby ten heritage 2009 , jeszcze gdzie niegdzie mozna kupic: http://www.zegarki.zgora.pl/zegarek/409 ... 4321605100 z heritage 2008 nic juz nie ma, a uwazam , ze to byly ladne zegarki: http://www.zegarki.zgora.pl/zegarek/464 ... 4081603200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 28 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2011 Na ręku FFF: ..a takiego dzisiaj obfotografowałem do recenzji: ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 29 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2011 Witam, Mnie ostatnio wpadł do oka ten oto model Junghansa: źródło: http://www.galante.pl/szczegoly/1485/attache_automatic__027_474000_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 3 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2011 Dziś Seiko z 1976r. Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 3 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2011 ciekawe znaczniki. Jak będziesz chciał się go pozbyć to daj znać pozdr D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 3 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2011 Polowałem na niego długi czas więc na razie mocno cieszy Jakiś czas temu widziałem podobnego na ebayu; szukaj po nr. 7005-7072. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 6 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2011 Nie planuje zakupu zegarka z tej firmy, ale chciałbym sie dowiedziec co sadza o jakosci tych zegarków nasi forumowi specjalisci. Nie ma tu zadnego podtekstu, ani haczyka:) Czy mozna porównac jakosc tch zegarków do czegos na rynku? Czy cena jest wygórowana czy odpowiednia? http://rgmwatches.com/about_rgm/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 6 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2011 Roland G Murphy to świetna firma. Swego czasu Pensylwania była amerykańskim zagłębiem zegarmistzrowskim i wykształciła swoją własną szkołę wykonywania i zdobienia mechanizmów. RGM kontynuuje tę tradycje we wspaniały sposób. Tarcze są zdobione ręcznie na starych gilkoszarkach, jak 200 lat temu, podobnie mechanizmy. Rewelacyjny jest model z NOSowym werkiem Hamiltona. Firma na pewno warta uwagi, rzadko spotykana (osobiście i nieosobiście nie znam nikogo kto posiada w Polsce). Myślę, że można porównać ją do Chronoswissa (to jedna z moich ulubionych). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 6 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2011 Roland G Murphy to świetna firma. Swego czasu Pensylwania była amerykańskim zagłębiem zegarmistzrowskim i wykształciła swoją własną szkołę wykonywania i zdobienia mechanizmów. RGM kontynuuje tę tradycje we wspaniały sposób. Tarcze są zdobione ręcznie na starych gilkoszarkach, jak 200 lat temu, podobnie mechanizmy. Rewelacyjny jest model z NOSowym werkiem Hamiltona. Firma na pewno warta uwagi, rzadko spotykana (osobiście i nieosobiście nie znam nikogo kto posiada w Polsce). Myślę, że można porównać ją do Chronoswissa (to jedna z moich ulubionych). Dzieki za odpowiedz. Czy sa jeszcze inne firmy, ktore produkuja zegarki dawnymi metodami? (Nie chodzi mi o zegarki kieszonkowe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 6 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2011 Tak, jedną z nich jest Dornbluth & Son: http://www.dornblueth.com/flash.php?p=home〈=en Zegarki są ręcznie składane, mechanizm jest w dużej części in-house, tradycyjne dla niemieckich zegarków płyty mechanizmu 3/4 i piękne wzornictwo. Miałem okazję podziwiać ostatnio, gdyż mój kolega odebrał przedwczoraj zamówiony wiele miesięcy temu egzemplarz, z wygrawerowanym swoim nazwiskiem na złoconej płycie mechanizmu. Piękna robota: http://www.gmtforum.pl/forum/index.php?topic=5853.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi