Barto Napisano 23 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2012 czy ktos wie w ktorym sklepie w Paryzu wysylaja buty Loding do Polski? Podobno przesylka tylko 20 Euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 23 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2012 20 euro to nie jest dużo za przesyłkę butów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 24 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2012 czy ktos wie w ktorym sklepie w Paryzu wysylaja buty Loding do Polski? Podobno przesylka tylko 20 Euro Wysyła Paryski salon. Gdzieś tam mam adres email do nich. Jak 20euro to dużo to "polecam" sklep internetowy loding.fr - tylko 38Euro... W Warszawie jest sklep Lodinga, ale nie wiem ile teraz kosztuje para butów. Z kolei płacąc przelewem na konto sklepu w Paryżu trzeba zapłacić kilka euro prowizji. Oczywiście wszystko zależy jakim systemem jest to przelewane. Wracając do kosztu przesyłki- 20 Euro z Francji do Polski. Wysłanie ubezpieczonej przesyłki (małego kartonu) z Niemiec do Polski kosztuje bodaj 17Euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan Napisano 24 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2012 W Warszawie jest sklep Lodinga, ale nie wiem ile teraz kosztuje para butów. Obecnie 160 euro przeliczyli sobie na 850 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 24 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2012 Widziałem cenę 900 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barto Napisano 26 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2012 bede wdzieczny za ten paryski mail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 26 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2012 Email do Paryskiego salonu Lodinga: loding-saintgermain@hotmail.fr Można prowadzić korespondencję po angielsku. Loding wprowadził trochę nowych modeli, ale... Garbate noski, dziwne stebnowania itp. Żenada. A jaki model chcesz kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barto Napisano 28 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2012 dzięki za info, jeszcze nie wiem, który model; w sumie zastanawiam się czy warto - co zrobić w razie ewentualnej reklamacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 28 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2012 Reklamacja? Tym im wysyłasz a oni naprawiają i odsyłają. Mam dwie pary i jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barto Napisano 29 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2012 moze sie okazac, ze bedzie trzeba placic za wysylke:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 18 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2013 Co do Lodinga potwierdzam - 38 ojro kosztuje przesyłka, więc cena w polskim salonie jest bardzo zbliżona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 18 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2013 Robi się offtopic, ale do czego niby ma być zbliżona? W Polsce Lodingi kosztują 900 PLN, we Francji jeszcze miesiąc temu, w sklepie stacjonarnym, kosztowały 160 ojro. Pierwsza, regularna cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 18 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2013 Robi się offtopic, ale do czego niby ma być zbliżona? W Polsce Lodingi kosztują 900 PLN, we Francji jeszcze miesiąc temu, w sklepie stacjonarnym, kosztowały 160 ojro. Pierwsza, regularna cena. hmmm: (160+38)x4,2=831zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 18 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2013 Robi się offtopic, ale do czego niby ma być zbliżona?Do tej o której mówisz. Skoro jest kilkadziesiąt złotych różnicy między ceną w galmoku, a ceną w necie + przesyłka, to chyba wybór jest prosty. Kurs przeliczeniowy paypala czy banku może nie być aż taki korzystny, więc nawet więcej niż 4.2 może wyjść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 18 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2013 38 ojro za przesyłkę to chyba Angelina Jolie dostarcza osobiście, buziak included. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 18 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2013 Zwykle tak wygląda cena przesyłki butów z Francji, zamawiałeś ostatnio coś Marku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TYTUS Napisano 18 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2013 Niestety to jest dziwna polityka wysyłkowa firm. Za zwykłą przesyłkę książek z USA płacę zazwyczaj 20 $ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 18 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2013 I to jest pudło wielkości zabezpieczonego pudła z butami? Tak tylko pytam, USPS jest tani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TYTUS Napisano 18 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2013 DO mnie pytanie? Jeśli tak to tak Książki zazwyczaj docierają w pudłach wielkości pudełka do butów lub kopertach bąbelkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 18 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2013 Bexley wysyła względnie tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 18 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2013 Książki zazwyczaj docierają w pudłach wielkości pudełka do butów lub kopertach bąbelkowych.Dosyć duża rozbieżność rozmiaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 19 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2013 Najniższa cena przesyłki (ubezpieczonej) za jaką skłonny był mi wysłać buty salon Loding to było 20Euro. 38Euro za przesyłkę która idzie około 7 dni, to przegięcie. Za przesłanie kartonu z butami z Anglii płaciłem 8 funtów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 1 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2013 Koledzy, pochwalcie się Lodingami, opinie itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 1 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2013 Miałem golfy- bardzo ładne, dobrze wykonane, skóra gruba. Dwa razy na nogach zatem niewiele mogę powiedzieć. Lotniki - kilka wyjść, trochę za bardzo się pofałdowały- tak mi się wydaje. Przy okazji podwieszę zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1988 Napisano 2 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2013 Mam czarne split-toe Lodinga na gumowej podeszwie. Plusy: + gruba, dobrej jakości skóra + staranne wykonanie Minusy: - wąskie kopyta (musiałem wziąć rozmiar 11, żeby skompensować tęgość E, no i wyszedł strrrasznie długi nosek) - buty są sztywne i długo zajęło mi ich rozchodzenie - mimo gumowej podeszwy, buty są twarde (kompletnie nie amoryzują przy chodzeniu), Herringi na podeszwie Dainite to zupelnie inna klasa - wysoka cena, za 800-900 zł można mieć naprawdę dobre buty angielskie, chociazby Herring czy nawet Barker z wyprzedaży - potwierdzam powyższą opinię o fałdowaniu się butów Pod koniec tygodnia mogę wrzucić jakieś zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi