Przemko Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 Wyszło bardziej jako obraz czterech pasjonatów a nie przedstawienie całego klubu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadek Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 Brawo Panowie! Gratuluję świetnego występu w TV. Bardzo się cieszę z powstania stowarzyszenia i życzę wielu sukcesów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 to proszę sobie "załatwić" 4 minuty w Wydarzeniach....podkreślam, jako materiał w TV nie lifestylowej.. super!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 Bardzo dobrze wyszło, szkoda, że nie pojawiła się informacja o forum jako platformie gdzie się gromadzimy, ale to akurat może być wina montażysty, który nie włączył wszystkiego co zostało nagrane. Pamiętam jeden mój występ w TV, mówiłem z 10 minut a na wizji było tego może minutę. Niemniej gratuluję raz jeszcze. p.s. Ale ja staruszek przy Was jestem p.s.1 Czy są przewidziane koła (oddziały) regionalne stowarzyszenia? A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 Ktoś nagrał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 Myśmy to pół dnia robili, więc wiele informacji i klimatu nie weszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 Panowie, zobaczcie na FB reakcje pań ) Jestem z Was i całej naszej forumowej gromadki dumny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 takie materiały jak już są puszczane to w weekendy lub jaka naprawdę nic się nie dzieje lub w wydarzeniach popołudniowych a nie głównych, także szacun:), że sie tak nieelegancko wyrażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 Super - chyba najdłuższy materiał w Wydarzeniach Zabrakło mi jedynie linka do http://www.butwbutonierce.pl, albo monitora z otwartą stroną i facebookiem Stowarzyszenia. Czuję, że "Lajków" sypnęłoby się sporo więcej No, ale to detale. Za całokształt SZACUNEK PANOWIE. Świetny start. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemko Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 Panowie, zobaczcie na FB reakcje pań ) Jestem z Was i całej naszej forumowej gromadki dumny Jak na razie bardziej przyciąga to uwagę pań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 Panowie, zobaczcie na FB reakcje pań ) Jestem z Was i całej naszej forumowej gromadki dumny Jak na razie bardziej przyciąga to uwagę pań. mnie to nie martwi a nawet wręcz przeciwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 Pobiliśmy rekord ilości użytkowników na forum. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karczmarz Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 Bardzo fajny materiał, z pewnością niezwykle satysfakcjonujący i dający motywację dla wszystkich do dalszej pracy, a to teraz ważne. Choć moja dziewczyna zawiodła się troszeczke głosem Tomka (po cichu liczyła że będzie niższy ), nie mniej wszystko na wielki plus! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucru Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 Również przyłączam się do gratulacji . Nawet jeżeli materiał nie przyciągnie tłumów na nasze forum, to przynajmniej jest szansa, że choć część widzów zapamięta, gdzie znajduje się butonierka . Pozdrawiam Lucru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekB Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 Są i pierwsze efekty popularności - 503 service unavailable. Miło się oglądało. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olli Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 Choć moja dziewczyna zawiodła się troszeczke głosem Tomka (po cichu liczyła że będzie niższy ), Fajny materiał, rzeczywiście dał kopa Chętnie zostanę sympatykiem. Na pełnoprawnego członka jeszcze za wcześnie, za mało par butów w szafie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 a tak w w ogóle to co jest warunkiem przyjęcia do stowarzyszenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 Przydałoby się materiał wrzucić na FB i stronę Stowarzyszenia. Jak widać trafia do ludzi i warto to wykorzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 a tak w w ogóle to co jest warunkiem przyjęcia do stowarzyszenia? Aktywność na forum i poza nim, chęć pracy dla Stowarzyszenia, przestrzeganie Statutu, płacenie składek i rekomendacja 2 członków Panowie, jeszcze nie jesteśmy zarejestrowani więc powoli, niech działalność Stowarzyszenia się rozkręci i wtedy zaczniemy się rozrastać jeśli chodzi o ilość członków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 Gratulacje Panowie, w domu czekała na mnie miła niespodzianka w postaci nagranego przez Żonę materiału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 Materiał kręciliśmy od 10:30 do 14:30, więc możecie się spodziewać, że było więcej treści niż poszło w tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 No tak, rozumiem i dziękuję za wyjaśnienie. Aktywność na forum i poza nim, chęć pracy dla Stowarzyszenia, przestrzeganie Statutu, płacenie składek i rekomendacja 2 członków Panowie, jeszcze nie jesteśmy zarejestrowani więc powoli, niech działalność Stowarzyszenia się rozkręci i wtedy zaczniemy się rozrastać jeśli chodzi o ilość członków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zby Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 http://www.ipla.tv/2012-05-24-milosnicy ... od-5539494 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gravis Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 To może teraz Dzień Dobry TVN sie zainteresuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 To może teraz Dzień Dobry TVN sie zainteresuje? Wszystko w swoim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi