JakubAnderwald Napisano 14 Sierpień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2023 Ja od lat korzystam z pań które kiedyś były na Smolnej a teraz są niewiele dalej na Jerozolimskich. Tanio, sprawnie, mają krótkie terminy. Robię u nich koszule, spodnie, swetry itp. Żona też korzysta z przeróbek całego asortymentu ubrań damskich. Kiedyś nawet dałem im do zwężania i skracania garnitur i płaszcz wełniany.https://maps.app.goo.gl/RKG94C5QtrUxHXnh6al. Jerozolimskie 11/19 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirscruffy Napisano 14 Sierpień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2023 7 hours ago, JakubAnderwald said: Ja od lat korzystam z pań które kiedyś były na Smolnej a teraz są niewiele dalej na Jerozolimskich. Tanio, sprawnie, mają krótkie terminy. Robię u nich koszule, spodnie, swetry itp. Żona też korzysta z przeróbek całego asortymentu ubrań damskich. Kiedyś nawet dałem im do zwężania i skracania garnitur i płaszcz wełniany. https://maps.app.goo.gl/RKG94C5QtrUxHXnh6 al. Jerozolimskie 11/19 To był właśnie zakład, do którego chciałem się udać po dobrych doświadczeniach sprzed prawie 10 lat, ale nie byłem w stanie go znaleźć i założyłem, że musiał się zamknąć. Dzięki i +1 dla Pań. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelsz Napisano 22 Sierpień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2023 Panowie, czy ktoś z Was skracał w wyżej wymienianych zakładach rękawy górą? Mam marynarkę z SuSu, która może wymagać takiego zabiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myrkur Napisano 3 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2023 Dzień dobry, poszukuję eksperta od skracania rękawów w marynarce. Ostatnio zaniosłem garnitur do skrócenia rękawów i z rękawów rozpinanych mam zaszyte na stałe. Do tego potrzebna prosta przeróbka w postaci zwężenia i skrócenia nogawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dragonek Napisano 3 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2023 Może Pan Józef Mazur? Mimo, że na emeryturze to dalej przyjmuje w domu (w te wakacje z nim ostatnio rozmawiałem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myrkur Napisano 3 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2023 Dzięki, spróbuję zatem u pana Mazura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babicz999 Napisano 11 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń Panowie, czy ktoś z Was skracał w wyżej wymienianych zakładach rękawy górą? Mam marynarkę z SuSu, która może wymagać takiego zabiegu.Drogi gips takie coś i rezultat niepewny.Kolega z 1,5roku wstecz szykował się na tak przeróbkę to cenowo dobrej jakości krawiec chciał 400+.Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario_sochy Napisano 8 Luty Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty W dniu 3.12.2023 o 15:07, Myrkur napisał: Dzięki, spróbuję zatem u pana Mazura Można prosić Panów o jakiś kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dragonek Napisano 12 Luty Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 11 Maj Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj W dniu 14.08.2023 o 09:13, JakubAnderwald napisał: Ja od lat korzystam z pań które kiedyś były na Smolnej a teraz są niewiele dalej na Jerozolimskich. Tanio, sprawnie, mają krótkie terminy. Robię u nich koszule, spodnie, swetry itp. Żona też korzysta z przeróbek całego asortymentu ubrań damskich. Kiedyś nawet dałem im do zwężania i skracania garnitur i płaszcz wełniany. https://maps.app.goo.gl/RKG94C5QtrUxHXnh6 al. Jerozolimskie 11/19 Oficjalnie pracownia przeniosła się na Polną, ale tak naprawdę, to te same panie działają pod tym samym adresem co poprzednio, tylko zmienił się szyld i właściciel. No i doszła płatność kartą. Nadal polecam, właśnie im zostawiłem marynarkę na wydłużenie rękawów https://maps.app.goo.gl/Wiex8PpnPSsjLMPaA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi