dunlop Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Polecam te paski od Kolegi @zbyt ? 1 Cytuj
Zbyt Opublikowano 14 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2022 Dobry prezent dla Twojego Ojca, Matki, Dziadka, Syna, Kuzyna lub starszego Brata. Pre-order pasów skórzanych z Kruponu Bydlęcego. Brąz lub czarny. Data realizacji: 12.12.2022. Tylko 10 sztuk w tej serii. Zamówienia proszę składać w prywatnych wiadomościach. 3,5cm x 3,5mm 300zł z wysyłką. 1 Cytuj
Zbyt Opublikowano 16 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2022 Tak powstają pętelki aka przesuwki. 4 Cytuj
Zbyt Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Duży portfel z węża Karung. 1 Cytuj
Zbyt Opublikowano 13 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2022 Klient z Taiwanu zrobił zdjęcie Beneficjentce ? 3 1 Cytuj
Zbyt Opublikowano 22 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2022 Nadesłane przez @chylonczyk Jeszcze mam kilka slotów na Grudniowe zamówienie, również Czarny pas - Stalowa klamra. Jeśli klikniesz like, podeślę Tobie wiadomość z dalszymi szczegółami. Cytat Pre-order pasów skórzanych z Kruponu Bydlęcego. Brąz lub czarny. Data realizacji: 12.12.2022. Tylko 10 sztuk w tej serii. Zamówienia proszę składać w prywatnych wiadomościach. 3,5cm x 3,5mm 300zł z wysyłką. 3 Cytuj
Zbyt Opublikowano 26 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2022 Kilka vintage dóbr przywróconych do łask. Zainteresowanych proszę o kontakt. IMG_8617.MOV 3 Cytuj
tombar Opublikowano 26 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2022 Naprawa trolejbusów też w portfolio? Cytuj
Zbyt Opublikowano 26 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2022 Godzinę temu, tombar napisał: Naprawa trolejbusów też w portfolio? Oby nie Cytuj
Zbyt Opublikowano 10 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2022 ostatnie paski przed wysyłkà, dziękuje bardzo. 2 Cytuj
Zbyt Opublikowano 23 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2023 Projekt jest w drodze, czyli szykuje się rakieta. 4 Cytuj
Zbyt Opublikowano 24 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2023 Calf. Scotchgrain / Karung Snake and Full Veg Tan. 3 Cytuj
Zbyt Opublikowano 13 Lutego 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2023 (edytowane) Potential colour combo, cross hatch and vein maps… plenty of bloom and birch smell. Luch - eng.Ray, made early 70's by the Minsk Watch Factory fitted with a new strap. Edytowane 13 Lutego 2023 przez Zbyt Cytuj
Zbyt Opublikowano 16 Lutego 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2023 https://www.jfjbaker.co.uk/russian-leather Baker’s tannery Calf and Pig lining. 1 Cytuj
Zbyt Opublikowano 31 Marca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2023 Teczka wykonana na bazie English Bridle Briefcase 1950/60s. Sedgwick's Dark Havana croupon and np solid brass lock and buckles. Zdjęcia: Jakub Wańczyk 8 Cytuj
Zbyt Opublikowano 31 Marca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2023 Druga Teczka w kolorze London Tan. Zdjęcia: Jakub Wańczyk 8 Cytuj
Zbyt Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Wymiana „zaślepek”. Jaka jest historia tego projektu? Cytuj
Velahrn Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2023 29 minut temu, Zbyt napisał: Wymiana „zaślepek”. Jaka jest historia tego projektu? Rozumiem, że to jest cienka taka teczka do noszenia w ręce? Gdzieś da się to odnaleźć w annałach forum, projekt powstał chyba w okolicy ~2012 r. We współpracy z Baronem - adam-baron.pl - powstały dwa projekty forumowe. Pierwszym z nich była torba weekendowa, drugą - cieniutka teczka bez żadnego uchwytu, do noszenia papierów. Ja zdecydowałem się na te pierwszą. Projekt tak się spodobał, że potem Baron zaczął te torby produktowa, już bez naszego logotypu, i nadal ma je w swojej ofercie. O, nawet znalazłem bardzo podobną: https://adam-baron.pl/skorzana-torba-lekarska-verity-two-function-medium-brown Logotyp wykonał dla nas zaprzyjaźniony grafik. Ciekawostka nr jeden- istnieją też wpinki do butonierki z bucikiem, w dwóch wersjach (srebrne i z brązu) Całość nadzorował ówczesny prezes BWB, Damian Kot. Jako ciekawostkę nr dwa dodam, że znany bloger, MrVintage, też wtedy był na forum, i taką torbę sobie zamówił. Potem nawet po 5 latach zrecenzował ją w dziale "noszone ocenione". https://mrvintage.pl/2017/08/noszoneocenione-torba-weekendowa-baron-nazwa-przasna-ale-produkt-premium.html Wreszcie ciekawostka nr trzy, ja swoją torbę nadal mam i regularnie użytkuje, na wyjazdy, jest w doskonałym stanie. 2 Cytuj
SeraFinn Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Ja właściwie nie miałbym obiekcji nad reaktywacją projektu forumowego, na początek coś małego jakiś portfel, wizytownik. Rzemieszników pracujących w skórze na forum mamy, osoby potrafiące projektować pewnie też się znajdą, więc może by coś z tego wyszło. 1 Cytuj
lubo69 Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Aktówkę dobrze pamiętam. Miałem granatową. Włochowi, który wybarwiał moją skórę, chyba spieszyło się na mecz Serie A, bo warstwa farby zeszła z aktówki jeszcze w paczkomacie? Projekt forumowy? Jako „wyjadacz” powiem tak - ekhem… powodzenia?Ale obym się mylił. 1 Cytuj
Zbyt Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2023 @Velahrntak, lekka teczka bez uchwytu. Po latach zrobił się flak i zastanawialem sie dlaczego nie ma lekkiego usztywniacza w środku. Cytuj
Zbyt Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Zapraszam do mojej pracowni we Wrocławiu. Zagram Kaczmarskiego, teczkę uszyję. fot. Jakub Wańczyk 7 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi