Dignito.Michał Posted March 4, 2020 Report Share Posted March 4, 2020 9 minut temu, xkoziol napisał: No to koniecznie trzeba pamiętać o zapalniczce, żeby obecnym kobietom (https://www.facebook.com/butwbutonierce) przypalić szluga Tak, to prawda. W lokalu dostępne są tylko zapałki i zapalniczki typu jet więc lepiej się odpowiednio przygotować :)! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
astaroth Posted March 6, 2020 Report Share Posted March 6, 2020 W dniu 4.03.2020 o 07:57, chylonczyk napisał: W dniu 3.03.2020 o 23:54, eye_lip napisał: 1. Michał 2. Damiance 3.eye_lip 4.Koval 5. Chylonczyk 6. ...... [Panowie, niestety pilny projekt w pracy, prawdopodobnie uniemożliwi mi przybycie, dlatego zwalniam miejsce. Jeżeli, uda sie poukładac sprawy do środy i będzie jeszcze wolne miejsce to się dopiszę , narazie nie chcę zajmować miejsca] 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damiance Posted March 9, 2020 Author Report Share Posted March 9, 2020 czołem Koledzy, zrządzenie losu całkowicie niezależne ode mnie powoduje, że muszę odwołać to nasze środowe spotkanie. Temat na pewno reaktywujemy bo wszelkie standardowe wyzwania organizacyjne mamy opanowane. pozdrawiam Damian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dignito.Michał Posted June 7, 2020 Report Share Posted June 7, 2020 Chciałem nieśmiało wrócić do tematu i zapytać jak nastroje? Zastanawiamy się z Damianem nad odpowiednim terminem dlatego postanowiłem zapytać jakie macie przemyślenia w temacie :)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdynianin Posted June 8, 2020 Report Share Posted June 8, 2020 Z chęcią się spotkam, i przeżyję noszenie maseczki, tylko jakoś po 25.06 - jak wrócę z urlopu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dignito.Michał Posted June 8, 2020 Report Share Posted June 8, 2020 Ktoś, coś czy przekładamy na końcówkę Sierpnia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koval Posted June 8, 2020 Report Share Posted June 8, 2020 Ja tam bym się napił... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dignito.Michał Posted June 10, 2020 Report Share Posted June 10, 2020 No cóż, przytłaczająca ilość chętnych - chyba trzeba będzie cały lokal rezerwować 😎. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Velahrn Posted June 10, 2020 Report Share Posted June 10, 2020 1 godzinę temu, Dignito napisał: No cóż, przytłaczająca ilość chętnych - chyba trzeba będzie cały lokal rezerwować 😎. Ja przyjdę! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dignito.Michał Posted June 10, 2020 Report Share Posted June 10, 2020 @Velahrn to jak by jeszcze policzyć Damiana awansem mamy 5 chętnych. Ktoś coś jeszcze? Może ktoś się wstydzi albo coś w ten deseń, to niech przestanie i się ujawni 😅!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanin Posted June 10, 2020 Report Share Posted June 10, 2020 Jeżeli termin pozwoli, to i ja bardzo chętnie! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
astaroth Posted June 19, 2020 Report Share Posted June 19, 2020 Tak samo u mnie, zależy od terminu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdynianin Posted June 19, 2020 Report Share Posted June 19, 2020 Jak termin przypasuję, to i mogę swoją flaszkę przynieść Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dignito.Michał Posted June 20, 2020 Report Share Posted June 20, 2020 Cieszę się, że zebrała się większa grupa jednak po rozmowie z Damianem zdecydowaliśmy przenieść wszystko na sierpień. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mosze Posted June 20, 2020 Report Share Posted June 20, 2020 Tylko nie sierpień. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dignito.Michał Posted June 21, 2020 Report Share Posted June 21, 2020 20 godzin temu, mosze napisał: Tylko nie sierpień. Spokojnie, coś dogadamy aby większości pasowało :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts