Skocz do zawartości

Wyprzedaże

Parmigiano

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 weeks later...

TKMaxx, Warszawa, Blue City - bardzo ciekawa bosmanka Timberland (logo na rękawie wygląda na odpruwalne), 80/20 wełna/policośtam. Bardzo zbita tkanina, sprawia wrażenie solidnej (599zł).

Jeśli nie czuje w 100% na siłach, żeby merytorycznie udzielać się na forum, to chociaż tak się postaram przydać. Może ktoś skorzysta?

Trwa październikowa promocja na otwarcie sklepu internetowego marki BYTOM, dzięki której z darmowym kuponem rabatowym otrzymasz 20% rabatu na zakupy!

Dzięki najnowszej promocji sklepu internetowego BYTOM, możesz otrzymać 20% rabatu na zakupy! Dzięki promocji, kupisz 20% taniej garnitury, koszule, marynarki, swetry, spodnie, płaszcze, kurtki, buty, krawaty, szale, apaszki, portfele i inne!

Aby otrzymać rabat 20%, wpisz w koszyku podczas zakupów "REPORTER2012"!

Przejdź sklepu internetowego BYTOM i skorzystaj ze zniżki 20% rabatu z kuponem rabatowym!

Do 28 października w Gordon & Bros 15% zniżki na wszystkie buty. Kod do wpisania: 15-PROZENT

Wiadomość oryginalna:

15 Prozent Rabatt bei Gordon & Bros

Attraktive Herbstangebote bei Gordon & Bros. Bis zum 28. Oktober gibt es für alle Abonnenten des Neswsletters 15 Prozent Rabatt auf alle Schuhe von Gordon & Bros. Geben Sie einfach als Rabattcode 15-PROZENT im Warenkorb ein. Liebe Grüße und viel Spaß beim Shoppen, Torsten Gordon & Bros

Pozdrawiam

Lucru

Ja bym się pisał na zamówienie pary Gordon & Bros. Pierwsza kwestia to rozmiarówka. Macie jakieś doświadczenia ? Mam dość dużą stopę 30,5-31cm i zastanawiam się czy rozmiar 46 będzie dobry. Kolejna sprawa to wysyłka, czy wysyłają do PL i jakie są koszty wysyłki. Najchętniej dołączyłbym się do czyjegoś zamówienia ewentualnie, bo niestety nie władam niemieckim i to mocno utrudnia życie.

Wysyłają do Polski. Wysyłka jest darmowa. Co do rozmiarówki to podobno jest zbliżona do polskiej.

Potwierdzam, że wysyłają. Natomiast mnie niestety ta przyjemność kosztowała ok. 17 EUR. Może White Haven trafił na promocję...

Jeśli chodzi o rozmiarówkę, to proponuję jednak dokładnie to sprawdzić.

Ja kierowałem się rozmiarówką angielską. Standardowo noszę 9-9,5 (Loake, C&J). Również 9,5 zamówiłem z G&B i but był o rozmiar za duży. Trzeba wziąć pod uwagę lekko wydłużane noski w przypadku butów tej firmy.

A, to może stąd mamy inne doświadczenia. Ja kupowałem przez ebay.de metodą "na rymapał", czyli niby jest napisane, że nie wysyłają za granicę, ale kliknąć "kup" się da, więc ciekawe co się stanie jak już kupię :) Zbędnych pytań nie zadawałem, a oni tylko pinformowali o kwocie extra za transport.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.