Skocz do zawartości

Nowe nabytki

eye_lip

Rekomendowane odpowiedzi

Bo i miejsce na dyskusję nie najlepsze.

Ale jeśli już chcesz merytorycznie to moim zdaniem te buty nie pasują

do stylizacji klasycznej,przede wszystkim właśnie ze względu na kształt podeszwy

(pomijam kolor - choć też klasyczny nie jest...) - nie oceniam jakości wykonania,

ale zdjęcie chyba wiernie ten kształt oddaje?

Nie zmienia to faktu,że 'de gustibus non disputandum est',

i skoro Ci się podobają, to bez cienia złośliwości pozostaje mi

tylko życzyć Ci dużo radości z ich użytkowania.

Ps. Jeśli forma mojego poprzedniego wpisu Cię dotknęła to przepraszam - nie było to moim zamiarem. EOT.

Przepraszam bardzo, a jakie to są kolory "klasyczne" ?

But jak but, masa teraz tego mieszania podeszw sie narobiła. Można tez znaleźć eleganckie buty z systemem air, czy Vansy ala mokasyny na gumowej.

Co kto lubi.

Coś muszą wymyślic.

// Dyskusja o butowcach-podeszwowcach wydzielona tutaj: http://forum.butwbutonierce.pl/viewtopic.php?f=9&t=2675

Jak Wam się podobają? Z polskiej skóry, całkiem mi z tym faktem dobrze.

Dołączona grafika

Buty: Jan Kielman, skarpety: Paul Smith, spodnie: Ted Baker

To mój debiut na forum (ciekawem czy dam radę wkleić link ze zdjęciem), ale nie debiut w zakresie butów na miarę. Więc trochę pomysłów miałem.

Pozdrawiam,

Red

Dołączona grafika

To mój debiut na forum (ciekawem czy dam radę wkleić link ze zdjęciem), ale nie debiut w zakresie butów na miarę. Więc trochę pomysłów miałem.

Pozdrawiam,

Red

Wstawisz więcej fotek?

Płaszczyk brązowy, SH, z Próchnika, (bez metki ale w dotyku wygląda na bawełniany, z odpinaną podpinką)

kapelusz ciemnobrązowy - z Bytomia 100% wełny za jedyne 150 PLN - jeszcze są w Lublinie, również czarne.

zastanawiam się czy taki płaszczyk będzie pasował z szarym kapeluszem? Niemniej ten ciemnobrązowy pasuje świetnie.

post-396-1365892317284_thumb.jpg

post-396-13658923173249_thumb.jpg

post-396-13658923173663_thumb.jpg

Dołączona grafika

Pozdrawiam,

Red

Wstawisz więcej fotek?

No, udało mi się znaleźć chwilę. Poniżej kilka dodatkowych zdjęć.

Zależało mi na butach na jesienną i jesienno/zimową pogodę, do stroju typu smart casual. Podeszwa podklejona gumą, ale ze względu na i tak już gruby profil nie zdecydowałem się na 'bieżnik'. Buty wymagały kilku dni łamania - ale nie było obtarć itd, po prostu robiłem krótkie spacery albo nosiłem w biurze. Po tygodniu są super-wygodne, mogę w nich spędzić cały dzień.

Red

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.