Edward Napisano 21 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2012 Taki sobie kapelusik: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kush Napisano 21 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2012 Bo i miejsce na dyskusję nie najlepsze. Ale jeśli już chcesz merytorycznie to moim zdaniem te buty nie pasują do stylizacji klasycznej,przede wszystkim właśnie ze względu na kształt podeszwy (pomijam kolor - choć też klasyczny nie jest...) - nie oceniam jakości wykonania, ale zdjęcie chyba wiernie ten kształt oddaje? Nie zmienia to faktu,że 'de gustibus non disputandum est', i skoro Ci się podobają, to bez cienia złośliwości pozostaje mi tylko życzyć Ci dużo radości z ich użytkowania. Ps. Jeśli forma mojego poprzedniego wpisu Cię dotknęła to przepraszam - nie było to moim zamiarem. EOT. Przepraszam bardzo, a jakie to są kolory "klasyczne" ? But jak but, masa teraz tego mieszania podeszw sie narobiła. Można tez znaleźć eleganckie buty z systemem air, czy Vansy ala mokasyny na gumowej. Co kto lubi. Coś muszą wymyślic. // Dyskusja o butowcach-podeszwowcach wydzielona tutaj: http://forum.butwbutonierce.pl/viewtopic.php?f=9&t=2675 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 21 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2012 Spinki stal + ceramika, całkiem fajne jako gift od firmy (dostałem akurat od kumpla) , jakościowo jak modele MontBlanc sprzedawane za 1200zł. Bardzo ładne spinki, ale można z nimi nosić zegarek tylko jednej marki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 28 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2012 fiszbiny hand made:) dziś osobiście je wykonałem z aluminium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 28 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2012 Już kupiłem ale jeszcze nie doszła, jakby któryś z kolegów miał pomysł jak ją "podrasować" to będę wdzięczny, myślałem o zmianie koloru...na czekoladowy brąz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 28 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2012 jakby któryś z kolegów miał pomysł jak ją "podrasować" to będę wdzięczny,Proszę bardzo. Ja bym ją "wyprasował" taka faktura mi się nie podoba. Nie ma za co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redfacet Napisano 28 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2012 fiszbiny hand made:) dziś osobiście je wykonałem z aluminium Fajne. Robisz dla siebie, czy także usługowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 28 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2012 @pirat ... Masters .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 28 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2012 to mój debiut dla siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redfacet Napisano 28 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2012 Jak Wam się podobają? Z polskiej skóry, całkiem mi z tym faktem dobrze. Buty: Jan Kielman, skarpety: Paul Smith, spodnie: Ted Baker To mój debiut na forum (ciekawem czy dam radę wkleić link ze zdjęciem), ale nie debiut w zakresie butów na miarę. Więc trochę pomysłów miałem. Pozdrawiam, Red Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petrikauer Napisano 28 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2012 Constantin, a mnie się faktura torby podoba. Taka secesja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 28 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2012 Od dawna szukałem takiej torby...ale nie było w tak dobrym stanie, ta torba nie jest tą wymarzoną ale jest najbliżej z dostępnych na rynku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 28 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2012 Jak Wam się podobają? Z polskiej skóry, całkiem mi z tym faktem dobrze. Buty: Jan Kielman, skarpety: Paul Smith, spodnie: Ted Baker To mój debiut na forum (ciekawem czy dam radę wkleić link ze zdjęciem), ale nie debiut w zakresie butów na miarę. Więc trochę pomysłów miałem. Pozdrawiam, Red Wstawisz więcej fotek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 29 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2012 Płaszczyk brązowy, SH, z Próchnika, (bez metki ale w dotyku wygląda na bawełniany, z odpinaną podpinką) kapelusz ciemnobrązowy - z Bytomia 100% wełny za jedyne 150 PLN - jeszcze są w Lublinie, również czarne. zastanawiam się czy taki płaszczyk będzie pasował z szarym kapeluszem? Niemniej ten ciemnobrązowy pasuje świetnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 29 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2012 Piękny kapelusz ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 2 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2012 Loake Buckingham Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondepart Napisano 2 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2012 Ładne buty maciato. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 3 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2012 Dziękuję, też tak uważam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redfacet Napisano 3 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2012 Jak Wam się podobają? Z polskiej skóry, całkiem mi z tym faktem dobrze. Buty: Jan Kielman, skarpety: Paul Smith, spodnie: Ted Baker To mój debiut na forum (ciekawem czy dam radę wkleić link ze zdjęciem), ale nie debiut w zakresie butów na miarę. Więc trochę pomysłów miałem. Pozdrawiam, Red Wstawisz więcej fotek? No, udało mi się znaleźć chwilę. Poniżej kilka dodatkowych zdjęć. Zależało mi na butach na jesienną i jesienno/zimową pogodę, do stroju typu smart casual. Podeszwa podklejona gumą, ale ze względu na i tak już gruby profil nie zdecydowałem się na 'bieżnik'. Buty wymagały kilku dni łamania - ale nie było obtarć itd, po prostu robiłem krótkie spacery albo nosiłem w biurze. Po tygodniu są super-wygodne, mogę w nich spędzić cały dzień. Red Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redfacet Napisano 3 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2012 Loake Buckingham Są naprawdę super. Czy mógłbyś jeszcze pstryknąć fotkę podeszwy? Przy okazji - czy mają tam buty szerokie typu G lub wide G? Pozdrawiam, Red Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekB Napisano 3 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2012 Loake Buckingham Bardzo ładne. Mam takie (czekoladowe) sprzedawane pod marką Duckers&Son. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bar_open Napisano 4 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2012 @Red Pisałem już wcześniej, ale powtórzę „crème de la crème” – świetny pomysł i rewelacyjny efekt końcowy – kontrast brąz/pomarańcz, szycie norweskie … ehh, czuję nieodpartą potrzebę posiadania podobnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 4 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 4 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2012 Do czego i z czego ta większa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 4 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2012 Ta większa (dłuższa) do mycia np. kieliszków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi