Gość Nereusz Napisano 27 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2012 ciekawe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stalker Napisano 28 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2012 Wczoraj kupiłem, książkę Roetzela "Gentleman. Mada ponadczasowa" po 45 zł we wrocławskim Media Markt. Poszukującym polecam sprawdzić najbliższego Saturna tudzież MM (ta sama spółka zdaje się stoi za obiema markami) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kot~ Napisano 31 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2012 W sklepie internetowym Wólczanki "kaszmirowe" szale: popielaty i czerwony przecenione na 80zł. Wełniane nawet do 40zł sztuka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 3 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2012 Ze strony internetowej Bytomia: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 3 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2012 Czy dotyczy to sklepów stacjonarnych? Bo na stronie internetowej nie mogę się dopatrzeć sklepu internetowego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 3 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2012 Stacjonarnych. Sklep internetowy ruszy wkrótce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 4 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2012 A znana jest już dokładna data rozruchu sklepu internetowego Bytomia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 4 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2012 Raczej od kolekcji jesień 2012. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 6 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2012 w Bytomiu w Wola Parku widziałem szary garnitur wełna/kaszmir 94/6% (z wyglądu coś jak lekki tweed) za 449 złotych (model slim), przeceniony bodajże z ponad 1k złotych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobe Napisano 7 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2012 W Bytomiu w Warszawie (jakkolwiek głupio to nie brzmi) rzeczywiście duże obniżki, 2-3 modele za 400 zł. Jednak jedyne modele slim to czarny i granat w prążki (niezbyt ciekawy), do tego nieprzecenione. Generalnie zawód, jak zwykle w tym sklepie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 7 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2012 W Bytomiu w Warszawie (jakkolwiek głupio to nie brzmi) nie da się ukryć że głupio - Bytom ma jeden sklep w Warszawie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobe Napisano 7 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2012 Słuszna uwaga, opisywałem asortyment w CH Reduta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 7 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2012 była cały czas informacja o możliwości uszycia na miarę za 999 złotych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobe Napisano 7 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2012 była cały czas informacja o możliwości uszycia na miarę za 999 złotych?Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 8 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2012 W sklepach stacjonarnych Vistuli udzielają dodatkowego 10% rabatu za zakup dwóch przecenionych rzeczy i 20% za zakup trzech przecenionych rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 12 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2012 Calzedonia w M1 Czeladź, sporo męskich skarpet w koszu za 50% ceny. Super grubaśne czerwone po 17zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 12 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2012 W Arkadii podobnie, ale choć jestem zadowolony z C. generalnie, to jednak, jak poszedłem po te z merino wool lub silk, to Pani powiedziała "oczywiście, że mamy" i podała te z 20 % (lub 30%) zawartością. Reszta sztuczne. Jak spytałem się, czy nie mają takich z niemal 100% MW lub S, to zdziwiona powiedziała "przecież takich nie ma" (na rynku, nie w c.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 13 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2012 100% merino widziałem kilka miesięcy temu w outlecie Próchnika. (kupiłem zresztą dwie pary) Cena ok 20 zł. Bez problemu można je kupić przez neta na meanswear.pl, ale cena niestety jest już dużo wyższa. Caledonia ma dobrej jakości skarpety z bawełny merceryzowanej. Zimówki to niestety typowe mieszanki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nereusz Napisano 13 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2012 W sklepie internetowym Wólczanki zamszowe paski po 30zł... Szerokość to 3,5cm, paski są jednego kawałka skóry, można skracać (dopytałem przez infolinię) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam100 Napisano 13 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2012 Witam, w sklepie z Grensonami w warszawskiej Galerii Mokotów -50%. Co prawda kilka modeli tylko jest, ale może komuś się coś spodoba. Np. takie http://www.grenson.co.uk/en_gb/shop/fred-147 za 525 PLN. Ja na szczęście oparłem się pokusie nabycia kolejnej, niepotrzebnej pary butów pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 13 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2012 (...)niepotrzebnej pary butów (...) To są takie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 13 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2012 A w którym sklepie w GM są Grensony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam100 Napisano 13 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2012 A w którym sklepie w GM są Grensony? "Needles", czy jakoś tak. W każdym bądź razie na piętrze pomiędzy Marks&Spencer a Euro RTV. (...)niepotrzebnej pary butów (...) To są takie? Ostatnio zaczynam myśleć, że jednak są i staram się wdrażać politykę chodzenia w butach a nie ich tylko posiadania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobe Napisano 13 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2012 W sklepie internetowym Wólczanki zamszowe paski po 30zł... Szerokość to 3,5cm, paski są jednego kawałka skóry, można skracać (dopytałem przez infolinię)Bardzo fajne paski, niestety swój kupiłem w regularnej cenie Nie przypuszczałem, że całoroczne produkty tak bardzo przecenią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 13 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2012 Panowie gdzie są te zamszowe paski w sklepie Wólczanki? Może i jestem ślepy, ale na stronie internetowej ich nie widzę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi