Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Patrząc na to co pojawia się w wątku coraz bardziej odchodzimy od klasycznej męskiej elegancji. Ale chciałbym zapytać czy projekt jeszcze istnieje/upadł czy może mamy czekać z niecierpliwością, gdyż niedługo pojawi się produkt? Jest jeszcze ciepło i przyznam, że gdyby pojawiły się brązowe sneakersy z ładnej skóry i w estetycznej czystej formie to pewnie niejedna osoba mogłaby być zainteresowana.

Opublikowano

Projekt nie upadł. Wręcz przeciwnie :) 
Chciałbym, ale niestety, nie mogę jeszcze udostępnić zdjęć tego co udało się już wykreować :( 
Nie mogę również podać jeszcze konkretnych dat. Jeżeli słoneczna pogoda jest tu wyznacznikiem to obawiam się, że w tym momencie nie ma co na nas czekać. Nauczeni doświadczeniem od dawana już staramy się nie działać pod presją czasu. 

• Like 1
  • Oceniam pozytywnie 5
Opublikowano
2 godziny temu, saphir.pl napisał:

Projekt nie upadł. Wręcz przeciwnie :) 
Chciałbym, ale niestety, nie mogę jeszcze udostępnić zdjęć tego co udało się już wykreować :( 
Nie mogę również podać jeszcze konkretnych dat. Jeżeli słoneczna pogoda jest tu wyznacznikiem to obawiam się, że w tym momencie nie ma co na nas czekać. Nauczeni doświadczeniem od dawana już staramy się nie działać pod presją czasu. 

Trzymam kciuki, ja z kolei chętnie kupię coś na wiosnę :)

• Like 2
  • Oceniam pozytywnie 2
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

@saphir.pl z ciekawości, w procesie projektowania braliście pod uwagę podeszwy Margom, używane przez Common Projects i większość ich klonów? Ciekaw jestem Waszej opinii o tych spodach.

Opublikowano

Wybaczcie Panowie, ale nie będę opowiadał o szczegółach, bo nie porzucamy tego projektu, a zawieszamy, także bardzo proszę nie "wyciągać" mi tu detali  :) :)  W drodze wyjątku - te spody oczywiście znamy, były testowane na etapie "samplowania". A skoro znalazły się w elitarnej grupie spodów, które nie zostały odrzucone na wcześniejszych etapach, może o nich świadczyć całkiem dobrze :) 

• Oceniam pozytywnie 1
  • 1 rok później...
Opublikowano

Że pojawią się u nas Sneakersy w tym roku, jest szansa, ale jeszcze nie pewność. Nie potrafię i nie mogę podać żadnej daty. Nie mogę też pokazać żadnych zdjęć, a chciałbym :(  No i na pewno nie będzie to niestety pełen plan, jaki był założony. COVID-19 dał i cały czas daje czadu niestety. 

Opublikowano
Opublikowano

Pracownik sklepu doradził mi żeby wybrać rozmiar taki sam jak przy klasycznych butach czyli 8 (42) i jestem zadowolony. Normalnie w przypadku butów sportowych popularnych marek typu Adidas, NB, Nike wybieram rozmiar wyżej czyli 43. 

• Oceniam pozytywnie 1
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...