tomson Napisano 21 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2019 Trzy grosze ode mnie. Może nie do końca sneakersy, ale buty Novesta to ciekawa alternatywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. M Napisano 22 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2019 Patrząc na to co pojawia się w wątku coraz bardziej odchodzimy od klasycznej męskiej elegancji. Ale chciałbym zapytać czy projekt jeszcze istnieje/upadł czy może mamy czekać z niecierpliwością, gdyż niedługo pojawi się produkt? Jest jeszcze ciepło i przyznam, że gdyby pojawiły się brązowe sneakersy z ładnej skóry i w estetycznej czystej formie to pewnie niejedna osoba mogłaby być zainteresowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 23 Wrzesień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2019 Projekt nie upadł. Wręcz przeciwnie Chciałbym, ale niestety, nie mogę jeszcze udostępnić zdjęć tego co udało się już wykreować Nie mogę również podać jeszcze konkretnych dat. Jeżeli słoneczna pogoda jest tu wyznacznikiem to obawiam się, że w tym momencie nie ma co na nas czekać. Nauczeni doświadczeniem od dawana już staramy się nie działać pod presją czasu. 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawcio Napisano 23 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2019 2 godziny temu, saphir.pl napisał: Projekt nie upadł. Wręcz przeciwnie Chciałbym, ale niestety, nie mogę jeszcze udostępnić zdjęć tego co udało się już wykreować Nie mogę również podać jeszcze konkretnych dat. Jeżeli słoneczna pogoda jest tu wyznacznikiem to obawiam się, że w tym momencie nie ma co na nas czekać. Nauczeni doświadczeniem od dawana już staramy się nie działać pod presją czasu. Trzymam kciuki, ja z kolei chętnie kupię coś na wiosnę 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof G Napisano 20 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2019 W dniu 23.09.2019 o 11:24, saphir.pl napisał: Chciałbym, ale niestety, nie mogę jeszcze udostępnić zdjęć tego co udało się już wykreować Można już coś pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 20 Listopad 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2019 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kichanadeta Napisano 20 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2019 Mój typ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danizelij Napisano 23 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2019 A ja proponuję coś w stylu zapomnianej już chyba marki Onitsuka Tiger: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 23 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2019 Ja nie zapomniałem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. saphir.pl Napisano 12 Luty 2020 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2020 Panowie, info dla wszystkich oczekujących i zainteresowanych - z przykrością muszę poinformować, że w tym sezonie raczej Sneakersów z naszej "stajni" nie będzie Jesteśmy niestety zmuszeni zawiesić projekt pt. Sneakers ze względu na niesatysfakcjonujący nas stosunek jakość/cena par, które obecnie moglibyśmy zapewnić. Dziś po męsku musieliśmy sami przed sobą przyznać się do porażki i faktu, że przy parku maszynowym, który mamy obecnie do dyspozycji nie stworzymy takich sneakersów, jakie chcielibyśmy dostarczać naszym Klientom. Temat jest do przeskoczenia, ale koszt inwestycji byłby dla nas dziś sporym ryzykiem (musielibyśmy sprzedać naprawdę potężne ilości par, by wyjść choćby na zero). Na pewno spróbujemy pójść dalej z tym projektem, ale na razie musimy wykonać ciężką pracę, która pozwoli nam na poważniejsze inwestycje, bez nadmiernego bólu głowy. Wiem, że jest grupa osób, która bardzo na nas liczyła! Najmocniej przepraszam Panowie! Nie była to łatwa decyzja, ale chyba najlepsza, jaką mogliśmy podjąć w tym momencie. Nie pierwszy raz robimy krok w tył, licząc że przyjdzie czas, w którym zrobimy 3 do przodu - mam nadzieję, że tak będzie i tym razem! 12 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 12 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 12 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2020 @saphir.pl z ciekawości, w procesie projektowania braliście pod uwagę podeszwy Margom, używane przez Common Projects i większość ich klonów? Ciekaw jestem Waszej opinii o tych spodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 13 Luty 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2020 Wybaczcie Panowie, ale nie będę opowiadał o szczegółach, bo nie porzucamy tego projektu, a zawieszamy, także bardzo proszę nie "wyciągać" mi tu detali W drodze wyjątku - te spody oczywiście znamy, były testowane na etapie "samplowania". A skoro znalazły się w elitarnej grupie spodów, które nie zostały odrzucone na wcześniejszych etapach, może o nich świadczyć całkiem dobrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawcio Napisano 25 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2021 @saphir.pl jest szansa w tym roku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 25 Luty 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2021 Że pojawią się u nas Sneakersy w tym roku, jest szansa, ale jeszcze nie pewność. Nie potrafię i nie mogę podać żadnej daty. Nie mogę też pokazać żadnych zdjęć, a chciałbym No i na pewno nie będzie to niestety pełen plan, jaki był założony. COVID-19 dał i cały czas daje czadu niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeanM Napisano 25 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2021 @saphir.pl klasyczne całe białe w stylu common projects są w planach na ten rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 25 Luty 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2021 W planach są, ale nie mogę obiecać niestety, że uda się plany zrealizować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawcio Napisano 3 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2021 Skoro Patine nie ma narazie propozycji, to nabyłem buty L&T. Ze Szwecji buty trafiły do mnie w ciągu doby. Póki co jestem bardzo zadowolony z zakupu. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeanM Napisano 3 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2021 @Pawcio super wyglądają, to ten model ? https://www.skoaktiebolaget.com/collections/sneakers/products/lof-tung-sportif?omnisendAttributionID=email_campaign_60126bedc5e84a68b3be3b61&omnisendContactID=5f7a2fd4ab6171081019ea1f&utm_campaign=campaign%3A+January+GMTO+reminder+(60126bedc5e84a68b3be3b61)&utm_medium=email&utm_source=omnisend Bo te Twoje trochę się różnią od przedstawionych na stronie (na plus). Daj proszę znać za jakiś czas jak się sprawują. Ja jeżeli nie doczekam się na Patine, rozważam właśnie Löf & Tung lub myrqvist: https://myrqvist.eu/collections/sneakers/products/oaxen-white-calf?variant=32202732044333 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawcio Napisano 3 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2021 Tak, to ten model. Wybór zbliżonych minimalistycznych butów jest ogromny od Common Projects, C-QP, Svensson, Jak czy chociażby Archibald London. Dam znać jak się będą nosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 3 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2021 @Pawcio - a jak z rozmiarem? Pasuje ten sam co w obuwiu klasycznym, czy tak jak napisali na stronie "regular sneaker size"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawcio Napisano 3 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2021 Pracownik sklepu doradził mi żeby wybrać rozmiar taki sam jak przy klasycznych butach czyli 8 (42) i jestem zadowolony. Normalnie w przypadku butów sportowych popularnych marek typu Adidas, NB, Nike wybieram rozmiar wyżej czyli 43. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeanM Napisano 8 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2021 Kolejna iteracja sneakersów od Skolyx (moim zdaniem najbardziej udana, ale też najdroższa😞 https://www.skolyx.se/en/sneakers/1100-72349-premium-sneaker-in-white-leather.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
john220 Napisano 13 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2021 Dzisiaj znalezione, Carlos Santos dla Herringa. Idealne sneakersy dla mnie, może odrobinę mniej szczegółów na cholewce bym sobie życzył, ale to drobiazg. https://www.herringshoes.co.uk/herring/goodwood_rubber-soled-trainers/tan-calf 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot Napisano 13 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2021 3 godziny temu, john220 napisał: Dzisiaj znalezione, Carlos Santos dla Herringa. Idealne sneakersy dla mnie, może odrobinę mniej szczegółów na cholewce bym sobie życzył, ale to drobiazg. https://www.herringshoes.co.uk/herring/goodwood_rubber-soled-trainers/tan-calf Popatrz w Klasycznych Butach, tam też mają sneakersy od CSa, nawet chyba z czystszą cholewką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi