Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, Kyle napisał:

Zasadniczo @DeanM ma rację, komunikacja w Bergu jest taka, że oferta promocyjna obejmuje modele wycofane, ale są wyjątki - z tego co widzę Swansea są na stronie C&J w głównej kolekcji. Pani w Bergu mówiła też, że przecenione są Radstock, ale w tym kontekście pokazywała mi oxfordy na gumowej podeszwie, a na stronie C&J są teraz chyba tylko na skórzanej. Oprócz tego zniżka obejmuje czarne derby plain toe, jakieś lakierki, któryś model chelsea, coś tam chyba jeszcze. Niestety popularne modele jak płetwy (przepraszam posiadaczy Tetbury :-) ) są w regularnej cenie. Ale pamiętam w zeszłym roku, że na BF w ogóle nie było żadnej zniżki, a chyba tydzień później pojawiła się zniżka 30% na wszystkie modele, więc warto pytać.

Czy orientujesz się, czy jest też możliwość kupna C&J butów online czy trzeba zaiwaniać do fizycznego salonu? 

Opublikowano
6 godzin temu, Kyle napisał:

Ale pamiętam w zeszłym roku, że na BF w ogóle nie było żadnej zniżki, a chyba tydzień później pojawiła się zniżka 30% na wszystkie modele, więc warto pytać.

Tak tydzień po Black Friday, ale tylko z tego powodu, że zaczynał się lockdown. Nie sądzę żeby w tym roku sytuacja miała się powtórzyć (z wyprzedażą, nie z lockdownem), ale...

Opublikowano

Słaby ten BF latoś. Ceny praktycznie takie jakie dostanę po  negocjacji mailowej. Dwa dni temu zakupiłem jedynie buty w Cobbler Union, ale to był zakup impulsywny. Chyba dopadła mnie nerwica natręctw objawiająca się zakupoholizmem. Zaczynam poważnie myśleć o pomocy specjalisty? Pisze serio 
Panowie, czy Któryś z Was zmaga / zmagal  się z opisanym problemem? Jeśli ktoś ma odwagę na PW cos napisać …….. 

ps W moim odczuciu wszystkich bije Poszetka ze swoim 2 plus 1

Opublikowano
6 godzin temu, Czarrek napisał:

Słaby ten BF latoś. Ceny praktycznie takie jakie dostanę po  negocjacji mailowej. Dwa dni temu zakupiłem jedynie buty w Cobbler Union, ale to był zakup impulsywny. Chyba dopadła mnie nerwica natręctw objawiająca się zakupoholizmem. Zaczynam poważnie myśleć o pomocy specjalisty? Pisze serio 
Panowie, czy Któryś z Was zmaga / zmagal  się z opisanym problemem? Jeśli ktoś ma odwagę na PW cos napisać …….. 

ps W moim odczuciu wszystkich bije Poszetka ze swoim 2 plus 1

Czarku, wg mnie „promocja” Poszetki 2+1 mocno naciągana. Przynajmniej w przypadku tych kurtek, które przed BF były o minimum 200 zł tańsze…

https://www.poszetka.com/product-pol-6475-Granatowy-field-jacket.html

https://www.poszetka.com/product-pol-6076-Urban-jacket.html

Opublikowano
3 godziny temu, h8r3d napisał:

Na skąpcu można też sprawdzić historię ceny danego produktu.

https://napogloves.pl
-50
% na rękawiczki.

Nie wiem jak z jakością, bo jeszcze nie przyszły.

Ja mam dwie pary. Jedne zimówki i jedne samochodówki. Pierwsze mają dwa lata a drugie rok i nic sie złego nie dzieje a i powłoka działą. Bałęm się ze w zimowych wytrze się ocieplina kaszmirowa ale nic takiego się nie stało.

Opublikowano
W dniu 28.11.2021 o 00:12, artski napisał:

Ja mam dwie pary. Jedne zimówki i jedne samochodówki. Pierwsze mają dwa lata a drugie rok i nic sie złego nie dzieje a i powłoka działą. Bałęm się ze w zimowych wytrze się ocieplina kaszmirowa ale nic takiego się nie stało.

Faktycznie, odebrałem je w niedzielę i nie ma tragedii. Skóra dość cienka, intensywnie pachną i raczej nie są na duże mrozy, ale za tą cenę udany zakup. Te z wnętrzem z mikrowłókien są cieplejsze niż kaszmirowe i co ciekawe otrzymałem je wraz z metką "harris tweed", a spodziewałem się jedynie podobnego wzoru ;)