Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Opublikowano 30 Września 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 30 Września 2017 Takie małe szaleństwo bez szaleństwa. Brakowało mi brązowych oksfordów. Moje pierwsze bespoke, z którego efektu jestem zadowolony. Zamiast opisu karteczka z opisem zamówienia. Miało być klasycznie. 18 27 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Opublikowano 30 Września 2017 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 30 Września 2017 Jeszcze dwa: 18 13 Cytuj
tordal Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2017 Gratuluję udanego zamówienia - buty wyglądają rewelacyjnie, szczególnie pięty Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 30 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2017 5 godzin temu, tordal napisał: Gratuluję udanego zamówienia - buty wyglądają rewelacyjnie, szczególnie pięty Dziękuję, będą się nosić ? Muszę przyznać, że wszedłem do salonu bez konkretnie sprecyzowanego wyobrażenia o szczegółach, ale w długiej rozmowie dałem się poprowadzić właściwym szlakiem. Tak wyszło coś zwyczajnie klasycznego z odrobiną ekstrawagancji w postaci gładkiej pięty. Cytuj
damiance Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2017 widziałem i obadałem z każdej strony - bardzo ładne buty. Gratuluję! Cytuj
Beny23 Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2017 Gratuluje zamowienia @Midlife-Crisis! Genialne piety i piekny kolor skory. Niech sie nosza! Jak z dopasowaniem? Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 2 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2017 @Beny23 dziękuję, pierwsze wrażenie ok, meister uwzględnił anatomię mojej stopy optymalnie. W palcach przyjemny luz, w podbiciu idealne. Stawiam dzisiaj pierwsze kroki i odwiedzam pewnego rymarza ? na południu Polski. We wtorek odlatuję z Warszawy. Umówiłem się, że wpadnę do zakładu, jak coś będzie do poprawy. 1 1 Cytuj
Whitesnake Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2017 Piękne buty! Gratuluję. Cytuj
bulyt50 Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2017 Super buty!Pozytywnie Ci zazdroszczę. Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 26 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2017 @Whitesnake @bulyt50 dziękuję. Muszę przyznać, że jeszcze nie noszę, tylko od czasu do czasu oglądam. U mnie tak jest na wstępie. 1 Cytuj
noise Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2017 Fantastycznie wyglądają - gratuluję Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 1 Listopada 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2017 W dniu 26.10.2017 o 22:37, noise napisał: Fantastycznie wyglądają - gratuluję Dziękuję ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi