Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 30 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2017 Takie małe szaleństwo bez szaleństwa. Brakowało mi brązowych oksfordów. Moje pierwsze bespoke, z którego efektu jestem zadowolony. Zamiast opisu karteczka z opisem zamówienia. Miało być klasycznie. 18 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 30 Wrzesień 2017 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2017 Jeszcze dwa: 18 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tordal Napisano 30 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2017 Gratuluję udanego zamówienia - buty wyglądają rewelacyjnie, szczególnie pięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 30 Wrzesień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2017 5 godzin temu, tordal napisał: Gratuluję udanego zamówienia - buty wyglądają rewelacyjnie, szczególnie pięty Dziękuję, będą się nosić 🙂 Muszę przyznać, że wszedłem do salonu bez konkretnie sprecyzowanego wyobrażenia o szczegółach, ale w długiej rozmowie dałem się poprowadzić właściwym szlakiem. Tak wyszło coś zwyczajnie klasycznego z odrobiną ekstrawagancji w postaci gładkiej pięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 30 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2017 widziałem i obadałem z każdej strony - bardzo ładne buty. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 2 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2017 Gratuluje zamowienia @Midlife-Crisis! Genialne piety i piekny kolor skory. Niech sie nosza! Jak z dopasowaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 2 Październik 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2017 @Beny23 dziękuję, pierwsze wrażenie ok, meister uwzględnił anatomię mojej stopy optymalnie. W palcach przyjemny luz, w podbiciu idealne. Stawiam dzisiaj pierwsze kroki i odwiedzam pewnego rymarza 😉 na południu Polski. We wtorek odlatuję z Warszawy. Umówiłem się, że wpadnę do zakładu, jak coś będzie do poprawy. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 26 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2017 Piękne buty! Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 26 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2017 Super buty!Pozytywnie Ci zazdroszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 26 Październik 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2017 @Whitesnake @bulyt50 dziękuję. Muszę przyznać, że jeszcze nie noszę, tylko od czasu do czasu oglądam. U mnie tak jest na wstępie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noise Napisano 26 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2017 Fantastycznie wyglądają - gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 1 Listopad 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2017 W dniu 26.10.2017 o 22:37, noise napisał: Fantastycznie wyglądają - gratuluję Dziękuję 🙏 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 3 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2017 Zelować i śmigać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi