Kyle Napisano 8 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2017 Takiego wątku chyba jeszcze nie ma? To startujemy, zwłaszcza że po kilku latach przerwy zegarek nabyłem Jutro dopasuję bransoletę i zrobię jakisz lepsze zdjęcie. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werter Napisano 9 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2017 Gdzie dokonałeś zakupu?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 9 Kwiecień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2017 Na Rakuten. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werter Napisano 9 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2017 W jakiej wysokości cło?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 9 Kwiecień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2017 Nie wiem, zrządzeniem losu cła nie było.Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 9 Kwiecień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2017 I już na nadgarstku:-) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 9 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2017 Świetny; dasz przymierzyć? 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 9 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2017 Gratulacje Bartek! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werter Napisano 9 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2017 No to podwójne gratulacjeWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 9 Kwiecień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2017 Dzięki Panowie :-). Poza bransoletą, która powinna być lepsza, jestem bardzo zadowolony. Pomyślimy nad paskiem . @maciato, Maciek, oczywiście, przy najbliższej okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 13 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2017 Przygarnąłem taką prawie nos-ową konstelację na kalibrze 711 ultra slim. Jest tak brzydka że aż piękna 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 13 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2017 @eye_lip To teraz pozostaje Ci tylko kupić Fiata Multipla do kompletu! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 13 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2017 To musze najpierw Stilo sprzedać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 14 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2017 Jak dla mnie, to super jest.Tylko pewnie maluch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 14 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2017 Nie, raczej normalny rozmiar. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaryta Napisano 27 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2017 Mam podobną 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Subaryta Napisano 4 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2017 Dzisiejszy nabytek 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Saszoneusz Napisano 3 Lipiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2017 Pozwolę sobie zadebiutować w wątku, lekko łamiąc zasadę określoną w temacie bo zegarek jest prezentem od mojej dziewczyny z okazji zmiany pracy. Na zachętę Jest to dośc znany i lubiany (acz kontrowersyjny z uwagi na kolor tarczy) Seiko Alpinist (SARB 0017). Jestem zachwycony, oczywiście nie jest to haute horlogerie, ale jest to piękny czasomierz. Na tyle charakterystyczny, że spośród wszystkich zegarków którymi zanudzałem moją lubą tylko ten zapamiętała. Mechanizm Seiko 6R15, chodzi jak złoto. Pasek natomiast jest do wymiany, nie jest to najwyższa jakość. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 3 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2017 Alpinista to klasyka i piękny model. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 3 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2017 Seiko bardzo ładne, ale do tych Omeg z tej epoki (lata 70-80, prawda?) nigdy się nie przekonam, choćby za darmo dawali NOSy (to może wtedy bym wziął dla paska i pudełka :D). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 4 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2017 9 godzin temu, eye_lip napisał: Alpinista to klasyka i piękny model. Gratulacje. Zawsze chciałem go kupić. Zapytuję zatem gdzie najlepiej to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 4 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2017 Któryś że sprawdzonych dilerów np seiya lub higuchi, ew. ebay. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 24 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2017 Świeży rzut z allegro. W przeciwieństwie do tego, co prezentują niektórzy koledzy, wartość materialna pewnie niewielka, ale radość i wrażenie estetyczne, gdy go odpakowałem, co najmniej jakby była to Omega albo inny Rolex. W rzeczywistości prezentuje się znacznie lepiej, zdjęcie nie oddaje jego uroku. Świetnie zachowany, jak na zegarek mający 40 parę lat. 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bay Napisano 25 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2017 @MH_fan piękny nabytek, gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.Borkowski Napisano 7 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2017 idzie bambino v2, tak bardzo nie mogę się doczekać, a będzie dopiero w poniedziałek .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi