Velahrn Napisano 13 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień Ciekawostka. Pier@@#% FedEx kolejny raz nęka mnie i grozi windykacją za "nieopłaconą przesyłkę", którą oczywiście opłaciłem już dwa miesiące temu. Pismo jest pełne błędów i uznałbym je za próbę wyłudzenia, ale przyszło pocztą, no i kod QR do płatności jest prawdziwy. \ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumcajs43 Napisano 14 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień Współczuję walki z tą dziadowską firmą. Mam o nich jak najgorsze zdanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 26 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień Ciekawostka kolejna Po dwóch tygodniach myślenia, w odpowiedzi na moje wyjaśnienia, Fedex napisał mi to samo, tym razem po angielsku. Konsultant na linii widzi, że zapłaciłem, ale nie może pomóc. To już przestaje być śmieszne. Dlatego właśnie nienawidzę zakupów spoza UE i spoza Chin. Pie#$#$ się potem jest niewspółmierne do rezultatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumcajs43 Napisano 26 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień Na moje oko jeszcze na koniec doliczą Ci opłatę za "przechowywanie paczki" ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi