Fopiot Napisano 17 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2013 Chciałem się przywitać . Panowie, szumkam bucików w takim stylu, niestety Gucci trochę za drogi dla mnie . Obecnie mam takie, ale to nie to samo jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 17 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2013 Delikatnie rzecz ujmując... Zerknij choćby tu: http://www.bexley.com/Bexley/en/p/dress_shoes/flager/boots_shoes?coloris=noir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fopiot Napisano 17 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2013 Delikatnie rzecz ujmując... Zerknij choćby tu: http://www.bexley.com/Bexley/en/p/dress_shoes/flager/boots_shoes?coloris=noir No tak tylko, że w tych prawie obcasa nie ma, takich butów to pełno w sklepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 17 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2013 Post skasowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheilon Napisano 17 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2013 Kłaniam się! Rzuciły mi się w oczy "musztarowe" brogsy Paolo Sartori, całe skórzane - również podeszwa. Wiadomo coś o tej marce? Pozdrawiam i z góry dziękuję za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekB Napisano 22 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2013 Czy Cheaney z linii Classic to dobra alternatywa dla Sandersów z linii Diplomat? Wiem że +Immune+ zachwalał te buty ale odnosił się do droższych modeli Imperial. Cenowo są trochę droższe ale wiadomo że na przecenach bywa inaczej. Szukam alternatywy dla czarnych Sanders Rome i moją uwagę zwrócił jeden z modeli Cheaney. I jeszcze pytanie o kopyto - jak wygląda porównanie Cheaney 2003 z np. Sanders Ken albo Loake Capitol? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 23 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2013 Wrociłem niedawno z Mediolanu i podczas shoppingu w Excelsiorze widziałem buty Church's model CHETWYND w niespotykanym kolorze zielonym. Niestety, mojego numeru 8 G nie mieli... buty piękne, w Churchsu na Duomo dowiedziałem się, że to model tylko dla Excelsiora... Widział ktoś z Panów taki model gdzie indziej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaszkai Napisano 24 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2013 Hej Panowie, http://www.ebay.co.uk/itm/Goor-Black-4-Eye-Oxford-Patent-Formal-Dress-Tuxedo-Shoes-/300777367445 http://www.ebay.co.uk/itm/Mens-Patent-4-Eye-Oxford-Tie-Dinner-Formal-Wedding-Uniform-Dress-Shoes-Black-New-/230750086230 Panowie, krótka piłka. Czy warto sobie zawracać głowę takimi butami? Oczywiście budżet jest ograniczony, a w Polsce ciężko dostać ten rozmiar. Buty głównie, na ten moment, na maturę. Najgorsze jest to, że to nie jest skóra. Strach pomyśleć jak będą wyglądały po kilku założeniach. Jak myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 24 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2013 nie warto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 25 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2013 Jaki masz budżet na buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saszoneusz Napisano 25 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2013 Panowie, jako, że opcja wyszukiwania postów zniknęła, to mam nadzieję, że nie zadaje pytania, które już było wielokrotnie zadawane. Zastanawiam się nad kupnem nowych, czarnych wiedenek i w grę wchodzą dwie marki - Meermin i Bexley. Meermin jest droższy i mam pytanie do doświadczonych użytkowników: czy róznica w jakości uzasadnia cenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 25 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2013 Panowie, jako, że opcja wyszukiwania postów zniknęła, to mam nadzieję, że nie zadaje pytania, które już było wielokrotnie zadawane. Zastanawiam się nad kupnem nowych, czarnych wiedenek i w grę wchodzą dwie marki - Meermin i Bexley. Meermin jest droższy i mam pytanie do doświadczonych użytkowników: czy róznica w jakości uzasadnia cenę? Nie uzasadnia, kupujemy Meerminy, bo wolimy przepłacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 25 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2013 Panowie, jako, że opcja wyszukiwania postów zniknęła, to mam nadzieję, że nie zadaje pytania, które już było wielokrotnie zadawane. Zastanawiam się nad kupnem nowych, czarnych wiedenek i w grę wchodzą dwie marki - Meermin i Bexley. Meermin jest droższy i mam pytanie do doświadczonych użytkowników: czy róznica w jakości uzasadnia cenę? Bexleye mają skórę na noskach w miarę, ale ciężko zrobić lustro. Reszta butów to skóra jak pokryta papierem. Meerminy przy nich pokazują co znaczy dobra skóra. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saszoneusz Napisano 25 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2013 Nie uzasadnia, kupujemy Meerminy, bo wolimy przepłacać Tak właśnie w skrytości ducha myślałem! Remy: dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz2048 Napisano 26 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2013 WItam, krótki pytanie. czy czarne stopki przejdą do krótkich spodenek i tych butów? http://wojas.pl/produkt/9732 jest tak goraco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 26 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2013 Przejdą jeśli ich nie będzie widać . Ale buty nie przejdą. A odpowiadając wprost. Białe będą lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 26 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2013 WItam, krótki pytanie. czy czarne stopki przejdą do krótkich spodenek i tych butów? http://wojas.pl/produkt/9732 jest tak goraco... Przejdą. Do tych butów pasują nawet białe sportowe skarpety do połowy łydki z napisem najk lub puma i nikt nie będzie czuł dysonansu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 26 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2013 Post usunięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaszkai Napisano 26 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2013 Hej! @Misza, mój budżet to 200zł. Znalazłem coś takiego: http://allegro.pl/gino-vertucci-r-37-polbuty-wizytowe-skora-natur-i3181252566.html Podobno nowa, rozwijająca się polska firma. Ceny na ich oficjalnej stronie to 200+. Rażą mnie sznurówki i ta skóra... Jakoś dziwnie wygląda na zdjęciach. Co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 26 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2013 Ja myślę, że bym poczekał, aż się rozwiną. PS. Za dwie stówy to się nie da. Za trzy można upolować nowe Loake Shoemakers na ebay UK (cena z przesyłką). Można również monitorować Allegro, co jakiś czas wypływają Loaki albo Barkery w cenie 250-300 zł (za ładniejsze modele, bo zdarza się i taniej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaszkai Napisano 26 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2013 Też tak myślę. Bardzo słabo to wygląda. Mozecie polecić coś do 200zł? Niestety wkładka wew. tylko od 25.5 do 26cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 26 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2013 @Kaszkai, zauważyłeś, że to rozmiar 37? Spójrz na cenę, one kosztują 69 złotych; tyle może nawet i są warte. Cud się nie wydarzy i nie będą to buty klasy Meermin czy Bexley, o lepszych firmach nie wspominając. Faktycznie, firma raczej we wczesnym stadium rozwoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 26 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2013 Jeszcze raz powtórzę: monitoruj systemy aukcyjne. Małe rozmiary są tańsze, mniej chętnych, więc zdarzają się bardzo okazyjne ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaszkai Napisano 26 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2013 Mam na sobie presję czasu i muszę wybrać coś jeszcze dziś. Chciałbym przynajmniej, żeby to było mniejsze zło. Poczekam, może ktoś coś poleci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QuaD Napisano 26 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2013 Skoro na dziś i z takim budżetem to ja bym je brał. 69 zł za skórzane buty, które nie wyglądają całkiem źle to dobra cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi