damiance Napisano 16 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2016 Długowłosa kobieta w kapeluszu to pierwsze skojarzenie na hasło damski kapelusz. Przewrotnie zacznę od publikacji stylizacji może niezbyt reprezentatywnej (a na pewno nie długowłosej ) ale ciekawej, nieszablonowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 17 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2016 @damiance, jak kobieta zepnie włosy w kucyk to już nie jest długowłosa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 17 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2016 @damiance Damianie ładne zdjęcie, ale jak ono się ma do tematyki forum? Gdyby nowy użytkownik zaczął wklejać zdjęcia chudych chłopców na wybiegu w obcisłych skórzanych kurtkach albo zakładać tego typu tematy, to najprawdopodobniej dostałby ostrzeżenie, a zawartość zostałaby skasowana. Nie lepiej napisać kilka słów o tym jak się po roku od zakupu sprawują buty od Agi Prus, które prezentowałeś na forum? Ja (i pewnie wielu innych forumowiczów) przeczytałbym taki wpis z dużym zainteresowaniem. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LinR Napisano 8 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2017 Bardzo podoba mi się ogólny zarys takiej stylizacji http://vignette1.wikia.nocookie.net/batman/images/d/d2/TDKR_Selina.jpg/revision/latest?cb=20120719140904 http://cdn23.us1.fansshare.com/photos/annehathaway/anne-hathaway-catwoman-catwomen-444451916.jpg tylko czerń w dzień, na słońce? W tym zestawieniu, chyba tylko na pogrzeb, ale wtedy już ta szykowność jakby wręcz niestosowna. Czasami można zauważyć ładne propozycje z Ascot, ale większość wygląda głównie na gadżety do robienia sensacji/ zwracania na siebie uwagi. Szkoda, że obecnie nie spotyka się już na ulicach takich zestawów. Chociaż jeszcze można znaleźć miejsca, gdzie robią piękne kapelusze (w Polsce również). Tylko kto ma odwagę wyjść tak teraz na ulicę? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcheweczka Napisano 19 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2017 Ja mam z tym problem. Kupiłam filcowy kapelusz z dość dużym rondem. Jak go noszę - wszyscy na mnie patrzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awokado Napisano 10 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2017 Kapelusze są ciągle jeszcze czymś nietypowym na ulicy. Jeżeli pasuje, to warto go nosić i nie przejmować się tym, że patrzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasmina27 Napisano 12 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2017 Kapelusz nosze zazwyczaj tylko latem nad morzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LinR Napisano 27 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2017 W tym roku odważyłam się na panamę do letnich, wakacyjnych zestawień, ale nawet taki kapelusz strasznie przyciąga spojrzenia. Oczywiście z jednej strony nie powinno się przejmować tym, że ktoś patrzy, ale z drugiej, bycie w ciągłym ogniu spojrzeń, bywa krępujące i burzy poczucie własnego komfortu. A mam na oku kilka kapeluszy, przed zakupem których powstrzymuje mnie właściwie tylko to, że pewnie nie da się ich nosić nie ściągając na siebie nadmiernej uwagi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 29 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2017 Panama u kobiety przyciąga spojrzenia? No nie wiem? Chyba nie bardziej niż balonowe usta napompowane botoksem 😀 Noszę kapelusz i faktycznie też łapię spojrzenia przechodniów, ale wydawało mi się że to o to chodzi aby zaznaczyć własny styl. Kapelusz u kobiet - oczywiscie zależy jaki, taki jak prezentowany wyżej przez Audrey Hepburn na pewno zwróci uwagę wszystkich - jest obecnie bardziej naturalny niż u mężczyzn i to co zwraca uwagę bardziej to np. jego niedopasowanie lub stan zużycia. Kobiety! Noście kapelusze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasmina27 Napisano 31 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2017 Na dworze wietrznie i chłodno, więc najwyższy czas założyć nakrycie głowy... i zdecydowałam się jednak na kapelusz Nie byle jaki, bo włoski Z moim beżowym płaszczykiem, prezentuje się niezwykle wytwornie O taki https://www.butikdominiki.pl/kapelusze-damskie/11043-kapelusz-damski-italia-10043-r55-575-butikdominikipl.html Jak Wam się podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malwes Napisano 1 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2017 Bardzo ładny, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalessi Napisano 30 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2017 Sama nie zawsze mam odwagę nosić, ale podobają mi się kobiety w kapeluszach. szkoda, że tak mało z nas je ubiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ekstra_Kajetan Napisano 23 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2018 Ogromnie podobają mi się kobiety w kapeluszach i szkoda, że tak niewiele ma odwagę je nosić. Za facetem w kapeluszu ludzie się obracają a co dopiero za kobietą. Jak dla mnie to piękna moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madelajn Napisano 27 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2021 Również uważam, że kapelusze są piękne, te dawne klasyczne. Tymczasem młode dziewczyny wolą teraz nosić kapelusze typu bucket. Niewiele kobiet podąża za dawną modą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 3 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2022 Od dawna twierdzę, że do zielonej gęby zielony kapelusz, do fioletowej tylko fioletowy. Ważny jest również kolor zębów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 3 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2022 Ważny jest również kolor zębów.To tłumaczy popularność czarnych kapeluszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi