Solecalupo Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2017 Witam, ponieważ jak widzę grupa chętnych nie jest duża i jak czytam trudno się spotkać w ramach BwB, to może warto pomyśleć nad dołączeniem do spotkań w ramach grupy Czasu Gentelmanów i połączyć siły? Spotkania odbywają się regularnie raz w miesiącu. Wydaje się że idee zbliżone więc może warto nad tym pomyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kedzior Napisano 24 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2017 Witajcie, mam pytanie odnosnie spotkan BwB we Wroclawiu ? sa szanse, że to wypali ? A tak nawiasem, to naleze do grupy "Czasu Gentlemanow", jesli ktos by chcial cos wiecej wiedziec, to zapraszam na grupe fb, gdzie mozna sie dowiedziec cos wiecej, badz mozna mnie się zapytac FB: https://www.facebook.com/groups/793342637435979/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 24 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2017 Myślę, że wypali. Pewnie będzie dość kameralnie, ale chętni są zajmę się organizacją jak wrócę do Wrocławia w przyszłym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andells Napisano 24 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2017 Cześć Michał, Chętnie udostępnimy nasz skromny lokal pod takowe spotkanie, w ramach relaksu będzie Sobie można poszperać w próbnikach rożnych tkanin, a przy okazji pozwiedzać atelier. Tak się akurat składa, iż razem studiowaliśmy.. bo właśnie skojarzyłem fakty, tak więc gdyby idea była "żywa" to zapraszam do nas. Wszak we Wrocławiu to jedyne miejsce gdzie można spokojnie usiąść i poszperać w tkaninach Gdyby była chęć takowego spotkania to "priv", gdyż nie możemy tutaj reklamować działalności. Pozdrawiam serdecznie T. Andel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artb Napisano 25 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2017 Jako wrocławianin i zagorzały czytelnik BwB również chętnie spotkałbym się z lokalnymi forumowiczami. Pozdrawiam, Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 25 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2017 Grono chętnych się rozrasta! Dobry to znak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzyDe Napisano 26 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2017 To i ja nieśmiało się zgłoszę, w większym gronie będzie mi łatwiej się ukryć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 26 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2017 Dnia 2017-01-24 o 23:44, Andells napisał: Chętnie udostępnimy nasz skromny lokal pod takowe spotkanie, w ramach relaksu będzie Sobie można poszperać w próbnikach rożnych tkanin, a przy okazji pozwiedzać atelier. Wg mnie bardzo dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andells Napisano 26 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2017 Do usług Obecnie można poszperać w tkaninach koszulowych od Albini (Thomas Mason), bardzo duży wybór od Dormeuil, Loro Piana, większość "brytyjskiej" śmietanki, ale również dosyć rzadkie w Polsce http://www.breanishtweed.co.uk/ czy Carlo Barbera i dużo więcej.. Wszystko praktycznie w samym rynku, więc można taką wycieczkę potraktować jako "punkt" klubowego spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_b Napisano 27 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2017 Z koszulowych jest tez DJA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andells Napisano 27 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2017 Obecnie nie, aczkolwiek próbujemy je do nas ściągnąć właśnie, niektóre są limitowane, stąd problem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 27 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2017 Mamy jakiś termin na luty? Jak nie mamy, to proponował bym 18.02. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 27 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2017 Mi pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maderski Napisano 28 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2017 Bardzo podoba mi się pomysł na to spotkanie. Niestety, mogę tylko w weekendy 4-5 i 11-12 w przyszłym miesiącu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 28 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2017 Bardzo fajny pomysł z pooglądaniwm tkanin. Do 21wszwgo jestem wolny na popołudniowe spotkania. Chętny też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 28 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2017 Mi bardziej pasuje 11 lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 28 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2017 OK, można zrobić zatem ogłoszenie z terminem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 28 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2017 OK, można zrobić zatem ogłoszenie z terminem Czyli Tobie też ostatecznie pasuje 11? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 28 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2017 Postaram się przyjechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 28 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2017 Dla mnie 11 też może być więc będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 29 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2017 Ok, w takim razie termin już mamy - 11 lutego. Teraz czas ustalić miejsce - proponuję zacząć w Atelier @Andells a potem przenieść się do któregoś z multitapów (np. Kontynuacji). Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 29 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2017 Jestem za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andells Napisano 29 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2017 Nam również pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maderski Napisano 30 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2017 Mi jak najbardziej odpowiada. Mżna pomyślęc nad rezerwacją miejsca jeśli mniej więcej określi sę liczba osób. Multitapy w okolicach rynku czy na Włodkowica są zawsze zapchane w weekendy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 30 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2017 Proponuję o 16 spotkać się w atelier @Andells (swoją drogą czy możesz podać adres? ), a na 18 przenieść się do Kontynuacji. Jeżeli Wam pasuje, to proszę o potwierdzenie obecności, żebym wiedział na ile osób zrobić rezerwację. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi