mosze Opublikowano 17 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2023 Panowie... proszę bez pogaduszek (w wątkach firmowych rzemieślników). Cytuj
ZackRoman.com Opublikowano 29 Marca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2023 Nie przegap ostatnich godzin naszego ?FINAL SALE! ? Koszule, garnitury, płaszcze, spodnie, golfy i akcesoria jeszcze przez chwilę dostępne w cenie obniżonej do aż -50%! ? Sprawdź nasz sklep online ? https://zackroman.com/pl/c/★FINAL-SALE-★/160 Cytuj
ZackRoman.com Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Specjalna oferta w naszym sklepie online! WYBIERZ 3 KOSZULE ? I OTRZYMAJ 20% ZNIŻKI! PRZY ZAMÓWIENIU WPISZ KOD: SPRING20! Sprawdź ? https://zackroman.com/koszule Cytuj
piotrassss Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2023 W ofercie sklepu znajduje się raptem tylko kilka produktów koszulowych, nie ma w czym wybierać niestety. Jest kilka białych, dwie błękitne, dwie w paski, to wszystko. W ogóle jeśli chodzi o różnorodność towarów to jest bardzo kiepsko. Powinno się nieco zwiększyć asortyment. 1 Cytuj
astaroth Opublikowano 11 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2025 ja próbuję znaleźć rozmiary koszul na ich stronie, ale ich nie widzę. Cytuj
suede Opublikowano 12 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2025 Wygląda na to, że nie jest to problem tylko koszul. Na szybko sprawdziłem kilka produktów z innych kategorii (spodnie i swetry). Tutaj również "zniknęły" tabele rozmiarów. Cytuj
Kyle Opublikowano 19 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2025 Dostałem dziś maila od ZR albo udającego wiadomość od ZR, z informacją o zmianie statusu zamówienia, i że szczegóły dostępne w linku. Numer zamówienia taki jak numer rzeczywistego zamówienia, tyle że z września zeszłego roku i od tego czasu nic nie zamawiałem. Adres nadawcy cokolwiek dziwny: shop@sklep34983.shoparena.pl, sama wiadomość ma layout taki jak poprzednie oryginalne wiadomości od ZR, w wiadomości jest puste miejsce na numer przesyłki (ale tak samo było w ostatnim oryginalnym mailu od ZR), no i najważniejsze nie ma linka, który miałbym kliknąć . Dostaliście coś takiego? Cytuj
suede Opublikowano 19 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2025 51 minut temu, Kyle napisał: Dostaliście coś takiego? W sumie to niczego takiego nie dostałem. Może jest to uzależnione od czasu ostatniego zamówienia. Cytuj
Velahrn Opublikowano 19 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2025 1 godzinę temu, Kyle napisał: Dostałem dziś maila od ZR albo udającego wiadomość od ZR, z informacją o zmianie statusu zamówienia, i że szczegóły dostępne w linku. Numer zamówienia taki jak numer rzeczywistego zamówienia, tyle że z września zeszłego roku i od tego czasu nic nie zamawiałem. Adres nadawcy cokolwiek dziwny: shop@sklep34983.shoparena.pl, sama wiadomość ma layout taki jak poprzednie oryginalne wiadomości od ZR, w wiadomości jest puste miejsce na numer przesyłki (ale tak samo było w ostatnim oryginalnym mailu od ZR), no i najważniejsze nie ma linka, który miałbym kliknąć . Dostaliście coś takiego? Nie, ale to ciekawe, bo znaczyłoby, że sklep został zhackowany. Wątpię jednak, by ktoś z obsługi odpowiedział tutaj, niezbyt nas lubią... Cytuj
suede Opublikowano 20 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2025 Wolałbym żeby powodem był błąd oprogramowania podczas przetwarzania danych o starych zamówienia (zestawienie kwartalne etc.). W przypadku zhackowania i potencjalnego wycieku, chyba maja obowiązek prawny zgłoszenia takiego incydentu? Cytuj
Mamrot Opublikowano 20 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2025 13 godzin temu, Velahrn napisał: .....bo znaczyłoby, że sklep został zhackowany.... Nie twierdzę, że jest to niemożliwe, ale sklep internetowy jest zainstalowany na platformie Shoper i to oni odpowiadają za bezpieczeństwo i wsparcie. Mnie się wydaje, że to jakiś babol serwera. 1 Cytuj
Kyle Opublikowano 20 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2025 2 godziny temu, Mamrot napisał: Nie twierdzę, że jest to niemożliwe, ale sklep internetowy jest zainstalowany na platformie Shoper i to oni odpowiadają za bezpieczeństwo i wsparcie. Mnie się wydaje, że to jakiś babol serwera. Możliwe i dobrze by było. Ale poprzednie maile związane z obsługą zamówień przychodziły z adresu email info@zackroman.com, a teraz dostałem z jakiegoś, który wygląda jak coś wygenerowane do przekrętów. Cytuj
zaki Opublikowano 20 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2025 22 godziny temu, Kyle napisał: Dostałem dziś maila od ZR albo udającego wiadomość od ZR, z informacją o zmianie statusu zamówienia, i że szczegóły dostępne w linku. Numer zamówienia taki jak numer rzeczywistego zamówienia, tyle że z września zeszłego roku i od tego czasu nic nie zamawiałem. Adres nadawcy cokolwiek dziwny: shop@sklep34983.shoparena.pl, sama wiadomość ma layout taki jak poprzednie oryginalne wiadomości od ZR, w wiadomości jest puste miejsce na numer przesyłki (ale tak samo było w ostatnim oryginalnym mailu od ZR), no i najważniejsze nie ma linka, który miałbym kliknąć . Dostaliście coś takiego? Robiliśmy dzisiaj porządki w sklepie. Zostały zaktualizowane zaległe statusy odebranych zamówień (gdzie zaznaczono odbiór osobisty w butiku). Nie są one zautomatyzowane jak przy wysyłkach i czasem pojawiają się zaległości. Adres email jest poprawny, ale nie powinien być widoczny w tej „roboczej” postaci. Zweryfikujemy ustawienia. Przepraszam za kłopot. 1 Cytuj
Kyle Opublikowano 20 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2025 4 godziny temu, zaki napisał: Robiliśmy dzisiaj porządki w sklepie. Zostały zaktualizowane zaległe statusy odebranych zamówień (gdzie zaznaczono odbiór osobisty w butiku). Nie są one zautomatyzowane jak przy wysyłkach i czasem pojawiają się zaległości. Adres email jest poprawny, ale nie powinien być widoczny w tej „roboczej” postaci. Zweryfikujemy ustawienia. Przepraszam za kłopot. Roman, dzięki za informację i uspokojenie, że nie mieliście włamu, a dane są bezpieczne. Cytuj
ZackRoman.com Opublikowano 25 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2025 ZAPRASZAMY NA WYPRZEDAŻ DEADSTOCKÓW & DODATKÓW KRAWIECKICH Tkaniny, materiały i dodatki krawieckie z pracowni Zack Roman i Monika Kamińska: unikalne, naturalne, w limitowanych ilościach. Unikatowe deadstocki, prawdziwe perełki dla koneserów stylu – dostępne tylko raz i tylko w tym terminie. Dla tych, którzy wiedzą, że styl zaczyna się od detalu. Kiedy deadstocki znikną, nie wrócą. ? 30–31 sierpnia, (sobota - niedziela handlowa) godz. 11–16 ? Loom, ul. Niecała 10, Warszawa Do zobaczenia! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi