Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

W ofercie sklepu znajduje się raptem tylko kilka produktów koszulowych, nie ma w czym wybierać niestety. Jest kilka białych, dwie błękitne, dwie w paski, to wszystko. W ogóle jeśli chodzi o różnorodność towarów to jest bardzo kiepsko. Powinno się nieco zwiększyć asortyment.

• Like 1
  • 1 rok później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Dostałem dziś maila od ZR albo udającego wiadomość od ZR, z informacją o zmianie statusu zamówienia, i że szczegóły dostępne w linku. Numer zamówienia taki jak numer rzeczywistego zamówienia, tyle że z września zeszłego roku i od tego czasu nic nie zamawiałem. Adres nadawcy cokolwiek dziwny: shop@sklep34983.shoparena.pl, sama wiadomość ma layout taki jak poprzednie oryginalne wiadomości od ZR, w wiadomości jest puste miejsce na numer przesyłki (ale tak samo było w ostatnim oryginalnym mailu od ZR), no i najważniejsze nie ma linka, który miałbym kliknąć :-). Dostaliście coś takiego?

Opublikowano
1 godzinę temu, Kyle napisał:

Dostałem dziś maila od ZR albo udającego wiadomość od ZR, z informacją o zmianie statusu zamówienia, i że szczegóły dostępne w linku. Numer zamówienia taki jak numer rzeczywistego zamówienia, tyle że z września zeszłego roku i od tego czasu nic nie zamawiałem. Adres nadawcy cokolwiek dziwny: shop@sklep34983.shoparena.pl, sama wiadomość ma layout taki jak poprzednie oryginalne wiadomości od ZR, w wiadomości jest puste miejsce na numer przesyłki (ale tak samo było w ostatnim oryginalnym mailu od ZR), no i najważniejsze nie ma linka, który miałbym kliknąć :-). Dostaliście coś takiego?

Nie, ale to ciekawe, bo znaczyłoby, że sklep został zhackowany. Wątpię jednak, by ktoś z obsługi odpowiedział tutaj, niezbyt nas lubią...

Opublikowano

Wolałbym żeby powodem był błąd oprogramowania podczas przetwarzania danych o starych zamówienia (zestawienie kwartalne etc.). W przypadku zhackowania i potencjalnego wycieku, chyba maja obowiązek prawny zgłoszenia takiego incydentu?

Opublikowano
13 godzin temu, Velahrn napisał:

.....bo znaczyłoby, że sklep został zhackowany....

Nie twierdzę, że jest to niemożliwe, ale sklep internetowy jest zainstalowany na platformie Shoper i to oni odpowiadają za bezpieczeństwo i wsparcie.

Mnie się wydaje, że to jakiś babol serwera.

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
2 godziny temu, Mamrot napisał:

Nie twierdzę, że jest to niemożliwe, ale sklep internetowy jest zainstalowany na platformie Shoper i to oni odpowiadają za bezpieczeństwo i wsparcie.

Mnie się wydaje, że to jakiś babol serwera.

Możliwe i dobrze by było. Ale poprzednie maile związane z obsługą zamówień przychodziły z adresu email info@zackroman.com, a teraz dostałem z jakiegoś, który wygląda jak coś wygenerowane do przekrętów.

Opublikowano
22 godziny temu, Kyle napisał:

Robiliśmy dzisiaj porządki w sklepie. Zostały zaktualizowane zaległe statusy odebranych zamówień (gdzie zaznaczono odbiór osobisty w butiku). Nie są one zautomatyzowane jak przy wysyłkach i czasem pojawiają się zaległości. Adres email jest poprawny, ale nie powinien być widoczny w tej „roboczej” postaci. Zweryfikujemy ustawienia. Przepraszam za kłopot. 

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
4 godziny temu, zaki napisał:

Robiliśmy dzisiaj porządki w sklepie. Zostały zaktualizowane zaległe statusy odebranych zamówień (gdzie zaznaczono odbiór osobisty w butiku). Nie są one zautomatyzowane jak przy wysyłkach i czasem pojawiają się zaległości. Adres email jest poprawny, ale nie powinien być widoczny w tej „roboczej” postaci. Zweryfikujemy ustawienia. Przepraszam za kłopot. 

Roman, dzięki za informację i uspokojenie, że nie mieliście włamu, a dane są bezpieczne.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

ZAPRASZAMY NA WYPRZEDAŻ DEADSTOCKÓW & DODATKÓW KRAWIECKICH 

Tkaniny, materiały i dodatki krawieckie z pracowni Zack Roman i Monika Kamińska: unikalne, naturalne, w limitowanych ilościach.

Unikatowe deadstocki, prawdziwe perełki dla koneserów stylu – dostępne tylko raz i tylko w tym terminie.

Dla tych, którzy wiedzą, że styl zaczyna się od detalu.
Kiedy deadstocki znikną, nie wrócą.

? 30–31  sierpnia, (sobota - niedziela handlowa) godz. 11–16
? Loom, ul. Niecała 10, Warszawa

Do zobaczenia!

Black_%26_White_Church_Sunday_Worship_Poster__(4).png