Bartek Napisano 25 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2013 Dużo lepiej będzie wyglądać krawat bez połysku - może być z jedwabiu, cienkiej wełny, lnu, bawełny byleby się tak nie świecił. I raczej wzór bez tak wyraźnych przejść tonalnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 25 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2013 Szykuję już ubrania na chłodniejsze temperatury. Niestety kołnierz wyciągnął mi się w praniu Do tego testuję marynarkę z ości śledzia, którą od września chce wprowadzić do stałej oferty GC Trochę gorąco, ale bawię się świetnie! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noldor Napisano 25 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2013 W takiej marynarce to każdy by się bawił. Chociaż muszę przyznać, ze kolor tej koszuli trochę mi się gryzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reil Napisano 25 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2013 Ale tutaj chodzi o to, że krawat kojarzy się z pierwszą komunią. Może być normalny, niemodny krawat, byle luźniejszy w charakterze. Ja mam nieco bardziej negatywne skojarzenia co do krawata. Chciałem jednak zapytać czy poszetka nie posiada dodatku w postaci małego prostokątnego kartonu przytwierdzonego na stałe? Takie odniosłem wrażenie patrząc na zdjęcie. Gratuluję odwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 25 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2013 W takiej marynarce to każdy by się bawił. Chociaż muszę przyznać, ze kolor tej koszuli trochę mi się gryzie. Byś widział jak gryzie bez koszuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noldor Napisano 25 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2013 Bez koszuli? To dopiero zabawa. Dla twardzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 25 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2013 Bez koszuli? To dopiero zabawa. Dla twardzieli. Dlatego wymiękłem i założyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noldor Napisano 25 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2013 Ja wymiękłem na sam widok twojej marynarki od pierwszego spojrzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jay Napisano 25 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2013 Chciałem jednak zapytać czy poszetka nie posiada dodatku w postaci małego prostokątnego kartonu przytwierdzonego na stałe? Takie odniosłem wrażenie patrząc na zdjęcie. Nie wiem z czego wnosisz, ale poszetka na stałe (np. wywijana kieszeń w niektórych propozycjach MD) to mój kolejny typ do "czego nigdy nie założę". Użyta przeze mnie jest "normalna". To jest chyba optymalny poziom - poziom bioder Nie w sytuacji jak z 1 m dziecko celuje w głowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 26 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2013 Jak rozumiec nazwy plikow ze zdjeciami? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burger Napisano 26 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2013 Szanowni Panowie, proszę o wybaczenie, nie byłem świadom, że nazwy plików są widoczne. Zmieniłem je na bardziej stosowne.Powtórnie poddaję się ocenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 26 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2013 To wiemy, ze nie byles swiadomy. Ale moze nam wytlumaczysz dlaczego je tak nazwales? Chciales nawiazac do nazwy forum, moze Stowarzyszenia? Moze masz jakies zastrzezenia do dzialalnosci jednego lub drugiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burger Napisano 26 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2013 To wiemy, ze nie byles swiadomy. Ale moze nam wytlumaczysz dlaczego je tak nazwales? Chciales nawiazac do nazwy forum, moze Stowarzyszenia? Moze masz jakies zastrzezenia do dzialalnosci jednego lub drugiego? Proszę Pana, gdybym miał jakieś zastrzeżenia do działalności Stwowarzyszenia, przede wszystkim nie udzielałbym się na jego forum, a już na pewno nie wrzucał zdjęć prosząc o komentarz. Powtarzam, nie byłem świadomy, iż nazwy plików pozostają nie zmienione, byłem przekonany, że skrypt forum nadaje własne nazwy plikom. W przeciwnym wypadku z pewnością nie wystawiałbym Pana i współforumowiczów na potencjalne zgorszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noldor Napisano 26 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2013 Burger- Buty bardzo ładne. Ja mam taką dziwną przypadłość, że spodnie bez kantu oceniam stopień niżej, ale rzecz jasna ładnie skomponowane. Choć jak dla mnie góra zbyt przytłoczona natłokiem ciuchów, taki efekt łatwo, tak mi się wydaje, osiągnąć mają na sobie dwurzędówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burger Napisano 26 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2013 Burger- Buty bardzo ładne. Ja mam taką dziwną przypadłość, że spodnie bez kantu oceniam stopień niżej, ale rzecz jasna ładnie skomponowane. Choć jak dla mnie góra zbyt przytłoczona natłokiem ciuchów, taki efekt łatwo, tak mi się wydaje, osiągnąć mają na sobie dwurzędówkę. Dziękuję bardzo za komentarz. Co by Pan sugerował, by uniknąć efektu natłoku u góry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trzeszcz Napisano 27 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2013 Dzisiejszy mój zestaw, nie mam niestety możliwości zrobić całej sylwetki. Jest dobrze? Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 27 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2013 Tak, na tyle, na ile widac jest dobrze. Kozerka "mocno klasyczna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trzeszcz Napisano 27 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2013 Tak, na tyle, na ile widac jest dobrze. Kozerka "mocno klasyczna" Bo marynarka ma 25 lat, odkryta niedawno (młodzieńcza mojego taty) dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 27 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2013 Tym lepiej, ze marynarka ma swoja historie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 27 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2013 nic nie zgrzyta:) jest dobrze!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noldor Napisano 27 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2013 Dziękuję bardzo za komentarz. Co by Pan sugerował, by uniknąć efektu natłoku u góry? Burger, spod marynarki wystaje coś co nie jestem w stanie określić poprzez twoje zdjęcie. Chyba szalik. Dla mnie to on jest winowajcą,m jakoś tak za dużo tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 27 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2013 Burger, na zdjięciu z wyprostowanymi rekoma, widać ze masz za długie rekawy w marynarce, opdają do nasady kciuka. Do tego masz na nich harmonijke, przydaloby się je skrócic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 29 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2013 Poniedziałkowy foch, wakacyjny tuning fryzury, letnie kolory i już ostatnie kilka dni w ubraniach biurowych. W czwartek zamienię je na najgorsze łachy, aby tarzać się po brzegach rzeki Spey polując na lokalne pstrągi, a później (jeśli złapię) smażyć je na jednorazowych grillach, które kupiłem w multimarkecie Jula BTW bardzo zaskakujący sklep - pod jednym dachem można kupić tam czajnik, bokserki, wiertarkę ... i kotwicę do jachtu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 29 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2013 Marynarka Macaronitomato i zółte spodnie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 29 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2013 Zestaw mi się podoba ale z chęcią bym zobaczył tą marynarkę jak stoisz, zarówno z przodu jak i z tyłu, szczególnie jeśli to mtm/pronto czy inny zwierz. Chyba jeszcze nie było marynarki MT na forum(?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi