Parmigiano Napisano 24 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2012 Jeżeli espadryle to w tej wersji i tej firmy http://castaner.com/sgishop/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 24 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2012 No to chyba lepiej, że nie trzeba wyrzucać, po zmoczeniu podeszwy? Ale zakładam też, że komfort trochę inny z gumą i bez. Jednak gumowana podeszwa zatraca sens espadryli którym jest oddychanie przez lekką podeszwę wykonaną z juty. @dsc nie ma marki czy firmy która wykonuje. W Hiszpanii kupisz espadryle za 1-5 euro za parę na targach i takie właśnie są najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 24 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2012 Dziś także mam na sobie kratkę, postaram się później namówić do fotek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 24 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2012 Jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 24 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2012 W sumie przebłysk geniuszu z tym połączeniem wzorów krawat koszula, naprawdę super. Dół nie pasuje do reszty - do takich arcy-wąskich spodni nie pasują kompletnie czarne oxfordy. Zamszowe, brązowe monki lub loadersy tak. Do tego znów dół mamy hiper-przylegający, a marynarka jest raczej w tradycyjnym stylu i zbyt mało dopasowana i bez miękkiej konstrukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 24 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2012 Rzeczywiście tak jest...dół i góra...co do butów, żałuje ale jeszcze takich nie posiadam.. Dziękuję za wykazanie tego bałaganu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 24 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2012 Jeżeli espadryle to w tej wersji i tej firmy http://castaner.com/sgishop/ albo hardkorowe espadryle od armaniego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 24 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2012 @ Constantin Spodnie za waskie - przez to wypchane kolana - nie do uratowania. Krawat! Jeśli ten krawat, tak zaciśnięty sięga Ci do paska, to chyba z tyłu kończy się na pierwszym guziku od koszuli! Węzeł jest zbyt potężny w odniesieniu do kołnierzyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 25 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2012 @ 4inHand, spodnie nie są powyciągane, mają taki dziwny krój, co to krawata pełna zgoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 25 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2012 Tydzień minął mi pod znakiem lnianych koszul z MD. Podwinięte rękawy ściśle przylegały do bicepsa, a mimo to przy każdym powiewie wiatru czułem się niemal, jakbym nie miał na sobie koszuli. Niesamowite uczucie. A taki zestaw przygotowałem na grilla ze znajomymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 25 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2012 Fajna krata. Pozbądź się tego tandetnego parcianego paska, naprawdę nie przystoi zakładać takiego szmelcu do eleganckich zestawów nawet jak to jest każual. Parciak jest z zupełnie innego świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 25 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2012 Do rubieży z tym! Moim zdaniem o jedno podwinięcie za dużo. Jeśli rękaw będzie sięgał łokcia, to cała ręka nabierze łepszych proporcji, będzie podzielona w połowie. Ale to szczegół, czepiam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 25 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2012 Faktycznie wzrok kieruje się na pasek niepotrzebnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 25 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2012 Przepraszam za bałagan, ale zdjęcie miało być chociaż trochę lepszej jakości niż zwykle. Niestety nie mam kogo poprosić o zrobienie zdjęcia en face. Marynarka - Scabal Koszula - Hilditch & Key Krawat - E. Marinella Poszetka - C. Berg Spodnie - Suparusso Buty - Bespoke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 25 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2012 Za chudy jesteś na koszulę o takim fasonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 25 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2012 ale spodnie świetne. od kogo buty i szelki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 25 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2012 Moim zdaniem o jedno podwinięcie za dużo. Jeśli rękaw będzie sięgał łokcia, to cała ręka nabierze łepszych proporcji, będzie podzielona w połowie. Zgodzę się . @Immune - jak zwykle genialnie ! Szczególnie podoba mi się marynarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 25 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2012 Za chudy jesteś na koszulę o takim fasonie.Nie gustuję w super tight, ale ta rzeczywiście jest jedną z moich obszerniejszych. ale spodnie świetne. od kogo buty i szelki? Buty - Hans Vauk Szelki - http://www.declic.com.au/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 25 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2012 Za chudy jesteś na koszulę o takim fasonie.Nie gustuję w super tight, ale ta rzeczywiście jest jedną z moich obszerniejszych. Zastanawia mnie jeszcze jeden detal przy tej koszuli - delikatnie odgięte narożniki wyłogów do wewnątrz. Koszule tej marki to wydatek rzędu 100 funtów, więc na pewno nie jest to kwestia niskiej jakości. Niedokładne odprasowanie kołnierzyka? Wygięte trwale fiszbiny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 25 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2012 Zdjęcie zostało zrobione po ok. 9 h robienia zakupów, biegania po mieście i odwiedzin nowo otwieranych sklepów ( ). Fiszbiny są wyjmowane, natomiast przyznam się, że dzisiaj ich nie włożyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 25 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2012 Rozumiem. Narożniki kołnierzyków to takie moje zboczenie, więc się nie przejmuj, że się czepiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 25 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2012 U mnie to kwestia kolejności prasowania (wpierw wewnętrzna strona kołnierza, czy odwrotna) i tego czy prasuję cały kołnierz na płasko, czy centymetr przed zgięciem zostawiam nietknięty żelazkiem. Można w ten sposób zarówno wyprasować prawie na sztorc, jak i lekko wygięty po łuku do wewnątrz albo na zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 25 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2012 Też staram się na to zwracać uwagę. Rozwiązań jest kilka, niektóre marki proponują specjalne usztywnienie w postaci szwu w narożniku kołnierzyka, co przynajmniej w teorii powinno gwarantować jego szpiczastość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 25 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2012 Buty - Hans Vauk/ nie znałem, ale widzę, że wcześniej robił buty dla Eda Meiera. i chyba kopyta sobie zachował bo formy wydają się znajome. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 26 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2012 Dziś podczas zakupów w CH. Koszula lniana z bardzo cienkim sweterkiem z bawełny dobrze się sprawdziły przy takiej niezdecydowanej pogodzie. Zgodnie z sugestią rękawy podwinięte do połowy ręki. Nogawka podwinięta na potrzeby zdj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi