White Haven Napisano 18 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2012 Dobra masz mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 18 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2012 w połączeniu różu, z innymi kolorami w koszulach, mniej w poszetkach...ale na tak...apaszka dla mnie, bynajmniej w takich zestawach jest mało męska, żeby nie napisać zniewieściała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 18 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2012 w połączeniu różu, z innymi kolorami w koszulach, mniej w poszetkach...ale na tak...apaszka dla mnie, bynajmniej w takich zestawach jest mało męska, żeby nie napisać zniewieściała... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 19 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2012 Dzień dobry, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 19 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2012 BuTy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 19 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2012 BuTy Nie podobają się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 19 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2012 BuTy Nie podobają się? Hmmm... Brzydkie. Jeśli masz rozmiar 43, to od razu ustalmy za ile mi je odsprzedaż. Mam wrażenie, że jest subtelna różnica między a buźką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 19 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2012 BuTy Nie podobają się? Hmmm... Brzydkie. Jeśli masz rozmiar 43, to od razu ustalmy za ile mi je odsprzedaż. Mam wrażenie, że jest subtelna różnica między a buźką. No niestety 43.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 20 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2012 Dzisiaj na ogrodzie restauracji Endorfina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 20 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2012 Ujecie góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 20 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2012 Góra bardzo ładna, spodnie prawdopodobnie długie...jaki kolor mają loafersy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 20 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2012 Góra świetna, w mojej opinii spodnie nie pasują do tego, co powyżej pasa. Zaprasowanie w kant na pewno poprawiłoby efekt, ale wydaje mi się, że mają dużo mniej formalny charakter od góry. Z chęcią obejrzałbym buty z bliska . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 20 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2012 Góra świetna, w mojej opinii spodnie nie pasują do tego, co powyżej pasa. Zaprasowanie w kant na pewno poprawiłoby efekt, ale wydaje mi się, że mają dużo mniej formalny charakter od góry. Z chęcią obejrzałbym buty z bliska .Buty czekoladowy brąz ,spodnie to chinosy bezowe z lekkim niebieskim połyskiem.Za mocno włożyłem rękę do kieszeni i się lekko opuściły. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 20 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2012 @Styleman, Dwurzędówa i guziki super, mam 2 pytania: czy marynarka jest stebnowana? jaka jest jej długość z tyłu - wygląda na krótszą niż klasyczne dwurzędówki - czy skracałeś ją? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 20 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2012 @Styleman, Dwurzędówa i guziki super, mam 2 pytania: czy marynarka jest stebnowana? jaka jest jej długość z tyłu - wygląda na krótszą niż klasyczne dwurzędówki - czy skracałeś ją? Pozdrawiam. Marynarka jest stebnowana,jest krótsza od klasycznych dwurzędówek to fakt taki był zamiar gdy ja szyłem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 20 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2012 gdy ja szyłem. Można spytać u kogo ją szyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 20 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2012 gdy ja szyłem. Można spytać u kogo ją szyłeś? Oczywiście , szylem ja u Buczynskiego jak rownież pare innych rzeczy . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 20 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2012 @ Styleman I jak oceniasz? Co myślisz o rękawach tej marynarki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 20 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2012 Powinno być: "zamawiałem u Buczyńskiego", szyta była gdzieś na Dalekim Wschodzie. Niestety mylisz się ,szyta była u Czechow ale skoro najlepsi krawcy z Londynu szyja w Polsce to niczemu się nie dziwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 20 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2012 @ Styleman I jak oceniasz? Co myślisz o rękawach tej marynarki? Nie najlepiej ,dlatego jedyna firma z której obecnie korzystam i bym polecił z cala odpowiedzialnością jest wrocławski Twins . Rozmawiam nawet z właścicielem o jego powrocie do Warszawy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 20 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2012 To Twins jeszcze działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 20 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2012 To Twins jeszcze działa? też się zdziwiłem chociaż nie monitoruję jakoś za bardzo rynku .., jeżeli tak, to chyba bez tych pracowników co to odeszli, czy też podkupieni zostali ..? a ta strona to chyba nie jest aktualna? http://www.twins-company.pl/ p d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 20 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2012 Styleman, podoba mi się. Jak pozostali, dół założyłbym bardziej wyrazisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 22 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2012 To dzisiejszy zestaw: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 22 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2012 Może teraz się załączą może nie męska elegancja, ale co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi