proceleusmatyk Napisano 16 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2012 Super, a jaka jest długość rękawa w 46? Tak się składa, że na mnie też większa nie będzie pasować. 64 zew i 44 wew, czyli u mnie jak zwykle do ucięcia. Można się przyczepić do niskiej pachy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 16 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2012 Z dostępnych w Polsce RTW 46 Zary to jedyne, w czym mogę się pokazać, więc tym większa moja radość z tej marynarki Massimo Dutti także ma 46 praktycznie z każdego modelu. Fasony mocno taliowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 17 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2012 @ Styleman Dobry zestaw, dobre buty. Rzeczywiście, automucha trochę boli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 17 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2012 @ Nestor Łączenia prążka z gładkim materiałem jest zawsze ryzykowne, a tutaj wygląda świetnie --> + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supratex Napisano 17 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2012 Proceleusmatyk - zainteresowała mnie koszula, pomimo, że niewiele widać. Fajny kołnierzyk. Co to za marka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lashen Napisano 17 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2012 Ha, wracając dzisiaj z pracy, postanowiłem że w końcu się odważę i wystawię swój dzisiejszy strój na Waszą krytykę. Przepraszam za jakość, ale tylko na szybko skoczyłem do przymierzalni w H&M i zrobiłem zdjęcia telefonem. Ubranie już wymięte, włosy opadnięte ale co tam :> Spodnie idą na dniach do skrócenia, bo (nie wiem czy widać) muszę je podwijać. Zastanawiam się natomiast czy nie wytaliować mocniej marynarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 17 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2012 Okulary totalnie nie z mojej bajki, ale reszta zestawu naprawdę fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 17 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2012 Ha, wracając dzisiaj z pracy, postanowiłem że w końcu się odważę i wystawię swój dzisiejszy strój na Waszą krytykę.Bez wnikania w szczegóły bardzo fajny debiut Również się pod tym podpisuję. Proponowałbym w zestawach z granatową marynarką unikać granatowych spodni o bardzo zbliżonym odcieniu. Kontrast byłby tutaj wskazany, szczególnie, że koszula jest casualowa i brak krawata. Mam również wątpliwości czy ten kształt oprawek jest dobry dla kształtu i proporcji twarzy. Zwróć uwagę, że punkt wzroku nie wypada centralnie w soczewce, lecz w jej górnej części. Przez to podkreślone są oczodoły, a nie same oczy. Być może okulary się nieco zsunęły. Jesli nie, to może tutaj pomóc regulacja noska u dobrego optyka. Jeśli to Tom Ford, to przymierzałem się do tego modelu, ale zrezygnowałem po przymierzeniu, bo u mnie był taki sam problem jak opisałem powyżej - centrum soczewki przypadało na oczodoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lashen Napisano 17 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2012 Tak, okulary to Tom Ford, model 5040. Przed zakupem zastanawiałem się i chodziłem do optyka przymierzać prawie miesiąc i gwarantuję, że okulary po prostu się zsunęły. Co do spodni, miałem zamiar włożyć czerwone, ale obudziłem się dość spóźniony i wziąłem po prostu jedyne, jakie miałem wyprasowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnTheRun Napisano 17 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2012 Okulary jak u Trumana Capote I to a być komplement A zestaw mi się podoba. Taki właśnie na jutro planuje zestaw, z tym, że marynarka bedzie ciemnobrązowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 17 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2012 Fajnie. Ogólnie trochę wyglądasz jak młody Phillip Seymour Hoffman. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 17 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2012 Proceleusmatyk - zainteresowała mnie koszula, pomimo, że niewiele widać. Fajny kołnierzyk. Co to za marka? Loding. Akurat ten kołnierzyk już mi się nie podoba, ale nie przewidziałem tego rok temu, gdy ją kupowałem. Dziś bym już jej nie kupił, ale nie nosi się najgorzej, jeśli nie jest zbyt gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 18 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2012 @Lashen Jak można coś planować i sie do tego nie przygotować ? A szczególnie gdy dotyczy to ubrania ,łapać pierwsze spodnie które są uprasowane .Pozniej to tak wyglada ,widzisz faceta i wszystko z innej bajki,ponieważ ubrał sie w to co miał pod ręka . Oczywiście po tym co napisałeś dalej czerwone spodnie były by perfekcyjnie do tego zestawu -czyli wiesz jak było by lepiej,to super . A w tym zestawie który jest prezentowany ,góra super a spodnie zdecydowanie za ciemne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 18 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2012 Fajnie. Ogólnie trochę wyglądasz jak młody Phillip Seymour Hoffman.Który ma zresztą lepiej dobrane oprawki. Podzielam uwagi Mr.V. co do okularów i samego outfitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 18 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2012 Tak swoją drogą to naprawdę dobrze czujecie się w butach założonych na gołą stopę? Dla mnie to okropne uczucie, bez skarpet nie daję rady. Oczywiście miałem stopki, jak widać perfekcyjnie niewidoczne . Ja używam tej zasypki plus scholl i naprawdę po 12 godzinach w butach bez skarpetek jest ok, z tym , że nie mam kłopotów z nadpotliwością. Zgniły kompromis na jednym z blogów: "Zresztą dotyczy to wielu "modnych bosonogich", co to idąc na zgniły kompromis aplikują sobie króciutkie stopki. Ewentualnie do klasycznych półbutów ładują całe opakowania talku(...)" Źródło: http://vslvstyle.blogspot.com/ edit: dodany ost. wiersz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 18 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2012 Czyli pan bloger chce smrodzić sobie buty i stopy tylko w imię "bezkompromisowości"... No chyba że później mikrofalówka i odświeżamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 18 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2012 To do dyskusji biała marynarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 18 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2012 Dzisiejsza stylizacja jest najdalsza od mojej estetyki...apaszka mająca róż...nie do zaakceptowania, oczywiście dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 18 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2012 Z ciekawości, poszetka z różem też u Ciebie odpada? A jak z krawatem i koszulami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 18 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2012 Z ciekawości, poszetka z różem też u Ciebie odpada? A jak z krawatem i koszulami?w połączeniu różu, z innymi kolorami w koszulach, mniej w poszetkach...ale na tak...apaszka dla mnie, bynajmniej w takich zestawach jest mało męska, żeby nie napisać zniewieściała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnTheRun Napisano 18 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2012 Zgniły kompromis na jednym z blogów: "Zresztą dotyczy to wielu "modnych bosonogich", co to idąc na zgniły kompromis aplikują sobie króciutkie stopki. Ewentualnie do klasycznych półbutów ładują całe opakowania talku(...)" Źródło: http://vslvstyle.blogspot.com/ edit: dodany ost. wiersz. Wyczuwam tutaj jakąś zadrę w sercu, bądź urazę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lashen Napisano 18 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2012 @styleman Nigdy nie przekonam się do tych butów i tak mocno podwiniętych nogawek, ale góra świetnie się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 18 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2012 Apaszka już sama w sobie na polskim "podwórku" kojarzy się dość specyficznie, a różowa mogłaby prowokować pewne nieprzychylne komentarze tudzież działania ze strony takich łysych panów w dresach Mi generalnie apaszki pokazywane przez Stylemana bardzo się podobają, ale u siebie w mieście miałbym opory przed ich noszeniem. A tak przy okazji constantin nie potraktuj tego osobiście, ale sprawdź lepiej jak używać poprawnie słowa "bynajmniej". Za każdym razem jak widzę coś takiego, to się we mnie odzywa mściwy purysta językowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 18 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2012 Apaszka już sama w sobie na polskim "podwórku" kojarzy się dość specyficznie, a różowa mogłaby prowokować pewne nieprzychylne komentarze tudzież działania ze strony takich łysych panów w dresach Mi generalnie apaszki pokazywane przez Stylemana bardzo się podobają, ale u siebie w mieście miałbym opory przed ich noszeniem. A tak przy okazji constantin nie potraktuj tego osobiście, ale sprawdź lepiej jak używać poprawnie słowa "bynajmniej". Za każdym razem jak widzę coś takiego, to się we mnie odzywa mściwy purysta językowy Tak masz rację! przepraszam. i jako były Zielonogórzanin pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 18 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2012 Apaszka już sama w sobie na polskim "podwórku" kojarzy się dość specyficznie, a różowa mogłaby prowokować pewne nieprzychylne komentarze tudzież działania ze strony takich łysych panów w dresach Mi generalnie apaszki pokazywane przez Stylemana bardzo się podobają, ale u siebie w mieście miałbym opory przed ich noszeniem. A tak przy okazji constantin nie potraktuj tego osobiście, ale sprawdź lepiej jak używać poprawnie słowa "bynajmniej". Za każdym razem jak widzę coś takiego, to się we mnie odzywa mściwy purysta językowy Tak masz rację! przepraszam. i jako były Zielonogórzanin pozdrawiam:)Na początku zdania piszemy "mi" czy raczej "mnie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi