NastyKanasta Napisano 27 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2012 Dzień dobry Daleki jestem od tworzenia i udziału w kolkach wzajemnej adoracji ,nie taki cel przyświeca mojemu pobytowi na forum .Mnie te buty się podobają dlatego je kupiłem a w dalszym ciągu działań przedstawiłem je na forum ,przy zakupie ich na pewno nie sugerowałem sie cena tylko tym ze odnalazłem możliwość włączenia ich do moich stroi .Długo nad nimi myślałem .mój pierwszy kontakt był z nimi na stronach GQ ,wiec dla mnie wejście w posiadanie ich było decyzja przemyślaną -odnajdywały sie w stylu który mi odpowiada . Dla mnie były i są warte sumy którą zapłaciłem . Nigdy nie uciekam od dyskusji i jej nie zamykam uważam ze każdy ma swoje zdanie które może wypowiedzieć -taka jest rola forum . A to ze są i będą różne zdania tylko jeszcze bardziej potwierdza moje stylistyczne wybory . Pozdrawiam Szanuję to, to jest Twój wybór i Twoje pieniądze. Niemniej uważam, że buty są beznadziejne i nie pasują kompletnie do tego zestawu. Prezentowałeś wiele innych butów, które przy tym zestawie wyglądałyby elegancko a nie jak kiepskie przebranie. Marynarka jest typowo letnia ,bez podszewki .ma parę szczegółów których na tych zdjęciach nie widać . krawat to Prada (aż strach pisać)słabo widać to na zdjęciach ma bardzo delikatny splot (podobny do skarpetek) kupiłem go jakiś czas temu w Mediolanie. Pozdrawiam Proszę nie parafrazować moich słów i nie demonizować mojej osoby Widziałem wiele dobrych produktów Prady i krawat z tego zestawu się do nich zalicza, sam szukam podobnego. Akurat ten zestaw uważam za świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 27 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2012 . To miłe! Ja żadnego Twojego zestawu nie zapamiętałem, wybacz. Znaczy się masz dobrą pamięć, bo żadnego nie prezentowałem. Czy to umniejsza moją wartość na tym forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 27 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2012 Czy to umniejsza moją wartość na tym forum? Nie wiem, tylko Ty znasz swoją wartość ... ale już poluzuj krawat i zajmijmy się miłym wieczorem. Z mojej strony EOT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 27 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2012 (...) Wyluzuj, nie warto podnosić ciśnienia na forum . Napijmy się przy dobrym meczu. Heineken? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 27 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2012 (...) Wyluzuj, nie warto podnosić ciśnienia na forum . Napijmy się przy dobrym meczu. Heineken? Po co Heineken?! Nie lepiej napić się Piwa? + heh. Mam jeszcze Tyskie na stanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 27 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2012 Prawie jak wybór między dżumą i cholerą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 27 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2012 heh, Ciechan, to ew. dopiero jutro, jak PiP otworzą . Miodowe, Pszeniczne lub Maciejowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 27 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2012 Ja dziś pyszne niefiltrowane, niepasteryzowane piwo zza wschodniej ściany, ważone wg 150-letniej polskiej receptury (ponoć). 2l czystej przyjemności a nie jakieś tam siki PS. Jak ktoś mieszka w Wawie to polecam sklep Kubuś na Kaczej. Solidny wybór konkretnych browarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 27 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2012 A tak jest dzisiaj .Zdjęcia trochę nie najlepsze W porannym pospiechu zapomniałem aparatu wiec ratunek był w I-phonie Pozdrawiam Gut, styleman weź spróbuj jakąś kombinacje z kwiatem, kup sobie np. czerwonego goździka w kwiaciarni, będzie ci pasować. Panowie bez offtopu, komentujmy stroje a nie zbaczajmy na jakieś pierdoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 27 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2012 Słusznie, w końcu to temat "Co mam dziś na sobie". No chyba, że ktoś wylał na siebie browara, wtedy może napisać "mam na sobie 0,5l Żywca". Niektórzy uznają to za sztukę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 28 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2012 Mam słabość. Wstaje rano i wącham korki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psu Napisano 28 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2012 Marynarka i krawat zmieniające kolory : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 28 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2012 Marynarka i krawat zmieniające kolory : D Tak, pisałem o tym tutaj: viewtopic.php?f=10&t=2087&start=0 --> jeśli chodzi o światło, to ta tkanina jest niewiarygodna. Napad na bank tylko w tym garniturze! ... Zeznania świadków: Zieloną miał! Nie, szarą! No co ty?!? Była niebieska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 28 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2012 Mam słabość. Wstaje rano i wącham korki. wąchanie poranne to bardzo dobre ćwiczenie na mózgu:), tylko co jakiś czas należy zmieniać zapachy.. marynarka bardzo ładna, i co najważniejsze zyskuje z bliska...nie krzyczy ze 100m "zobaczcie mnie:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 28 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2012 Marynarka i krawat zmieniające kolory : D I zestaw: granatowy krawat, szara marynarka, błękitna koszula. II zestaw: bordowy krawat, brązowa marynarka, biała koszula. I w ten sposób @4inhand zaprezentował dwa zestawy w jednym - oba udane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Granville Napisano 28 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2012 Panie Adamie, a może Pan pokaże coś w CMDNS? (proszę nie odbierać tego jako złośliwości, bo nie to jest moim celem, a jedynie ciekawość)Można mnie obejrzeć na okładce książki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yukon Napisano 28 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2012 Hipokryzja z mojej strony (sam nigdy nic tu nie wstawiłem) ale przypominam: wątek nazywa się co mam dziś na sobie a nie co jest na okładce książki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 28 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2012 Dzień dobry Słonecznie lecz chłodno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 28 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2012 Dzień dobry Słonecznie lecz chłodno. Podoba mi się Lubisz podwinięcie spodni jako element stylistyczny czy z jakiegoś powodu wolisz ich nie skracać (np. w innych zestawach lepiej wyglądają odwinięte)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 28 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2012 Dzień dobry Słonecznie lecz chłodno. Podoba mi się Lubisz podwinięcie spodni jako element stylistyczny czy z jakiegoś powodu wolisz ich nie skracać (np. w innych zestawach lepiej wyglądają odwinięte)? Podwiniecie spodni traktuje jako element stylistyczny . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 28 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2012 Podwiniete nogawki zawsze wyglądają dobrze z loafersami, oczywiście przy odpowiedniej szerokości nogawek tak jak w tym przypadku. Jedyne co mi się nie podoba to duży kołnierz spotegowany przez apaszke. Gdzieś ostatnio czytałem, że duże kołnierze postarzają i takie mam rzeczywiście wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 28 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2012 Podwiniete nogawki zawsze wyglądają dobrze z loafersami, oczywiście przy odpowiedniej szerokości nogawek tak jak w tym przypadku. Jedyne co mi się nie podoba to duży kołnierz spotegowany przez apaszke. Gdzieś ostatnio czytałem, że duże kołnierze postarzają i takie mam rzeczywiście wrażenie. Ten kołnierz nie jest duży tak wyszedł w tym ujęciu ,koszula to wczorajszy nabytek,jest na zdjęciu w ,,nowych nabytkach " A duże kołnierze mogą kojarzyć nam się z kołnierzami koszul np.Słowackiego -było kiedyś takie powiedzenie- kołnierz ala Słowacki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 28 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2012 Ja taki typ kołnierza znowu bardzo lubię. Styleman twój zestaw jest dziś moim zdaniem MEGA dobry. Bardzo mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gravis Napisano 28 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2012 Podoba mi się ten odcień granatu/niebieskiego! Cały zestaw odpowiednio wyważony. Duży plus! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirThomas Napisano 28 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2012 Wg mnie jeden z najlepszych Twoich zestawów , jakby nie powiedzieć , że najlepszy:) Strasznie fajna apaszka, ciekawe kolory bordo wraz z granatowym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi