Skocz do zawartości

Co mam dziś na sobie

Korneliuss

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry

Daleki jestem od tworzenia i udziału w kolkach wzajemnej adoracji ,nie taki cel przyświeca mojemu pobytowi na forum .Mnie te buty się podobają dlatego je kupiłem a w dalszym ciągu działań przedstawiłem je na forum ,przy zakupie ich na pewno nie sugerowałem sie cena tylko tym ze odnalazłem możliwość włączenia ich do moich stroi .Długo nad nimi myślałem .mój pierwszy kontakt był z nimi na stronach GQ ,wiec dla mnie wejście w posiadanie ich było decyzja przemyślaną -odnajdywały sie w stylu który mi odpowiada . Dla mnie były i są warte sumy którą zapłaciłem . Nigdy nie uciekam od dyskusji i jej nie zamykam uważam ze każdy ma swoje zdanie które może wypowiedzieć -taka jest rola forum . A to ze są i będą różne zdania tylko jeszcze bardziej potwierdza moje stylistyczne wybory .

Pozdrawiam

Szanuję to, to jest Twój wybór i Twoje pieniądze. Niemniej uważam, że buty są beznadziejne i nie pasują kompletnie do tego zestawu. Prezentowałeś wiele innych butów, które przy tym zestawie wyglądałyby elegancko a nie jak kiepskie przebranie.

Marynarka jest typowo letnia ,bez podszewki .ma parę szczegółów których na tych zdjęciach nie widać . krawat to Prada (aż strach pisać)słabo widać to na zdjęciach ma bardzo delikatny splot (podobny do skarpetek) kupiłem go jakiś czas temu w Mediolanie.

Pozdrawiam

Proszę nie parafrazować moich słów i nie demonizować mojej osoby :) Widziałem wiele dobrych produktów Prady i krawat z tego zestawu się do nich zalicza, sam szukam podobnego. Akurat ten zestaw uważam za świetny.

A tak jest dzisiaj .Zdjęcia trochę nie najlepsze W porannym pospiechu zapomniałem aparatu wiec ratunek był w I-phonie

Pozdrawiam

Gut, styleman weź spróbuj jakąś kombinacje z kwiatem, kup sobie np. czerwonego goździka w kwiaciarni, będzie ci pasować.

Panowie bez offtopu, komentujmy stroje a nie zbaczajmy na jakieś pierdoły.

Podwiniete nogawki zawsze wyglądają dobrze z loafersami, oczywiście przy odpowiedniej szerokości nogawek tak jak w tym przypadku.

Jedyne co mi się nie podoba to duży kołnierz spotegowany przez apaszke. Gdzieś ostatnio czytałem, że duże kołnierze postarzają i takie mam rzeczywiście wrażenie.

Podwiniete nogawki zawsze wyglądają dobrze z loafersami, oczywiście przy odpowiedniej szerokości nogawek tak jak w tym przypadku.

Jedyne co mi się nie podoba to duży kołnierz spotegowany przez apaszke. Gdzieś ostatnio czytałem, że duże kołnierze postarzają i takie mam rzeczywiście wrażenie.

Ten kołnierz nie jest duży tak wyszedł w tym ujęciu ,koszula to wczorajszy nabytek,jest na zdjęciu w ,,nowych nabytkach " A duże kołnierze mogą kojarzyć nam się z kołnierzami koszul np.Słowackiego -było kiedyś takie powiedzenie- kołnierz ala Słowacki.

Pozdrawiam