Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w połączeniu różu, z innymi kolorami w koszulach, mniej w poszetkach...ale na tak...apaszka dla mnie, bynajmniej w takich zestawach jest mało męska, żeby nie napisać zniewieściała...

Opublikowano

Góra świetna, w mojej opinii spodnie nie pasują do tego, co powyżej pasa. Zaprasowanie w kant na pewno poprawiłoby efekt, ale wydaje mi się, że mają dużo mniej formalny charakter od góry. Z chęcią obejrzałbym buty z bliska :D.

Opublikowano

Góra świetna, w mojej opinii spodnie nie pasują do tego, co powyżej pasa. Zaprasowanie w kant na pewno poprawiłoby efekt, ale wydaje mi się, że mają dużo mniej formalny charakter od góry. Z chęcią obejrzałbym buty z bliska :D.

Buty czekoladowy brąz ,spodnie to chinosy bezowe z lekkim niebieskim połyskiem.Za mocno włożyłem rękę do kieszeni i się lekko opuściły.

Pozdrawiam

Opublikowano

@Styleman,

Dwurzędówa i guziki super, mam 2 pytania:

czy marynarka jest stebnowana?

jaka jest jej długość z tyłu - wygląda na krótszą niż klasyczne dwurzędówki - czy skracałeś ją?

Pozdrawiam.

Opublikowano

@Styleman,

Dwurzędówa i guziki super, mam 2 pytania:

czy marynarka jest stebnowana?

jaka jest jej długość z tyłu - wygląda na krótszą niż klasyczne dwurzędówki - czy skracałeś ją?

Pozdrawiam.

Marynarka jest stebnowana,jest krótsza od klasycznych dwurzędówek to fakt taki był zamiar gdy ja szyłem.

Pozdrawiam

Opublikowano

@ Styleman

I jak oceniasz? Co myślisz o rękawach tej marynarki?

Nie najlepiej ,dlatego jedyna firma z której obecnie korzystam i bym polecił z cala odpowiedzialnością jest wrocławski Twins .

Rozmawiam nawet z właścicielem o jego powrocie do Warszawy.

Pozdrawiam