Ri¢hie Ri¢h Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2014 Jak zwykle klasa ! Marynarka ma ciekawą fakturę, jaki jest jej skład ? Cytuj
constantin Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2014 Jak zwykle klasa ! Marynarka ma ciekawą fakturę, jaki jest jej skład ? To Cucinelli, ale niestety nie pamiętam teraz składu. Google mówi, że wełna i len. Cytuj
Beere Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2014 Piesek się świetnie komponuje z butami. Cytuj
torunianin Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2014 To ja też się pokażę... Trochę nie stricte w temacie, bo zdjęcie z wczoraj Zestaw bardzo fajny. Jedyne co to wymieniłbym krawat. Jak kiedyś powiedział jeden z krawców, który "bywał" na Saville Row żółty krawat jednoznacznie kojarzy się ze sprzedawcami lodówek. Niestety mi też przychodzi to na myśli, jak widzę go w tym kolorze. Czekamy na więcej zestawów. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Opublikowano 2 Lipca 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2014 Pociągnąłem temat różowej marynarki z wełny i lnu oraz lnianej koszuli Wszystkie fot. K. Łukowicz 15 Cytuj
eye_lip Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2014 Ładne faktury i kolory, pasują Ci. 1 Cytuj
Styleman Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2014 Wszystko było by fajnie gdyby nie fason tych spodni.Wyglądają strasznie przy Twojej posturze. Zdecydowanie odradzam w przyszłości. Pozdrawiam 4 Cytuj
eye_lip Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2014 Jakby Styleman był stylistą Tomka, to Tomek wyglądałby mniej więcej tak 2 Cytuj
4inHand Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2014 Wszystko było by fajnie gdyby nie fason tych spodni.Wyglądają strasznie przy Twojej posturze. Zdecydowanie odradzam w przyszłości. Pozdrawiam Dzięki za od-radę, ale jakoś dam radę 1 Cytuj
Styleman Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2014 Nie ma za co Byle by nie było jakoś. Pozdrawiam Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2014 Aparat wzięła żona, więc fotki z telefonu: 6 Cytuj
waski Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2014 Ach Ty Łobuzie, stalowy de luksiak, piękny Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2014 Spodnie len, marynarka len z bawełną, koszula bawełna. Spodnie jak to z tym materiałem bywa, po całym dniu wygląda prawie jak psu z gardła:) Deluxiak kupiłem w zestawie z 300 innymi z kolekcji Smoka, więc perełek było więcej:) Cytuj
Santino Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2014 Deluxiak kupiłem w zestawie z 300 innymi z kolekcji Smoka, więc perełek było więcej:) A Karol nie chciał powiedzieć, kto jest tym szczęśliwcem! Cytuj
White Haven Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2014 Krzysiek - a gdzie kupowałeś marynarkę ? Szukam właśnie czegoś podobnego. Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2014 Marynarka kupiona w tkmaxx rok temu, firmy carl gros model Andrew ss Cytuj
paparazzo Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2014 Jak na Ciebie to bardzo spokojna stylizacja (nie liczac skarpetek ) Cytuj
constantin Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2014 Jak na Ciebie to bardzo spokojna stylizacja (nie liczac skarpetek ) :) dziś u mnie wernisaż, to spokojniej, po za tym to len... Cytuj
Ingvar Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2014 Chyba lepiej wyglądałby bardziej wyrazisty w barwie krawat Cytuj
bulyt50 Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2014 Constantin,bardzo ładne buty.Czy skóra to cordovan? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi