Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MonsieurPreiss Opublikowano 16 Października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 16 Października 2015 Kolejna marynarka szyta ręcznie u Sergiusza Tarasenko w Gdyni. Tym razem gruba wełna w kolorze granatowym w szeroką błękitną kratę. Marynarka sportowa z nakładanymi kieszeniami. Idealna na codzień na jesień i zimę i nieograniczone możliwości zestawień z koszulami i krawatami. Efekt finalny niebawem. Na fotkach pierwsza przymiarka. Materiał zstąpił się podczas prasowania przez co rękawy i długość trzeba będzie nieco wydłużyć. Niestety w pracowni jest kiepskie światło do zdjęć co widać na załączonych fotkach. 20 Cytuj
maciato Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2015 Zapowiada się bardzo dobrze. Która to przymiarka? Cytuj
Ernestson Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2015 Maciek, widać zdjęcia zrobiły na Tobie takie wrażenie, że nie doczytałeś, że to pierwsza przymiarka Z tym, że kolega szył już u tego krawca więc, jak widać pan Tarasenko mógł zrobić pierwszą (i nie zdziwiłbym się jakby jedyną) przymiarkę na takim etapie szycia który zwykle widoczny jest dopiero na drugiej przymiarce. Cytuj
maciato Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2015 Zgadza się, przeoczyłem . Czekam na finał zamówienia. Cytuj
blueloafers Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2015 Brawo za recznie pikowane nie tylko klapy, ale tez kolnierz. Po wydluzeniu marynarki bedzie wygladac swietnie Cytuj
gribojedow Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2015 Pytanie niezwiązane z wątkiem - skąd koszula?A marynarka zapowiada się świetnie. Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2015 Czy krawiec nie powinien dekatyzować materiału przed zrobieniem wykroju? Cytuj
Whitesnake Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2015 Świętnie wygląda. Do pełni szczęścia brakuje mi jedynie dodatkowych 2cm długości. Cytuj
MonsieurPreiss Opublikowano 21 Października 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Października 2015 Pytanie niezwiązane z wątkiem - skąd koszula? A marynarka zapowiada się świetnie. Koszula też od Tarasenki. Cytuj
gribojedow Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2015 Koszula też od Tarasenki. W koszule też umie p. Tarasenko. Może jakieś sprawozdanie z zamówienia koszuli? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MonsieurPreiss Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Marynarka cieszy mnie już kilka miesięcy ale dopiero znalazłem chwilę by podzielić się efektem. Wszystko tak jak chciałem. Jest sportowa, uniwersalna, na każdą okazję. kolor pasuje do każdej koszuli i spodni. Dla zainteresowanych podzielę się informacją że Tarasenko planuje oficjalne Trunk Show w Warszawie bo ma tam sporo klientów. Zapytania kierujcie bezpośrednio na jego mejla: tarasenko@tarasenko.eu 43 Cytuj
MonsieurPreiss Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2016 A tak to wygląda od środka. 4 Cytuj
Velahrn Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Kurde, bardzo dobra! Jeden z najlepszych bespoke ostatnio na forum. 1 Cytuj
pol606 Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2016 Marynarka świetna, niestety zakres cen po za moim zasięgiem. Obecny czas oczekiwania na zamówienie około 2 miesięcy. Cytuj
RenaissanceMan Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2016 Doskonała robota! Jestem pod ogromnym wrażeniem. Gratuluję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi