mr.vintage Napisano 29 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2011 Ale Michał zestaw nie może być z koszulą gingham, bo nie będziemy mieć szans. Też lubisz gingham? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 29 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2011 Lubię, ale chyba nie posiadam aż tak dużo koszul w ten wzór co Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Napisano 29 Czerwiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2011 Ja oczywiście też się zrzucę A jaki sposób wybierania wolicie? Boję się, że jak będzie wybierane jury to za dużo dyskusji się zacznie, a przy ankiecie nie będzie aż takiego pomysłu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 29 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2011 Ja jestem za ankietą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 29 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2011 Ankieta - pisząc o jury miałem na myśli bardziej reprezentacyjne jury w skład, którego może wchodzić np. administrator + jeszcze jakaś osoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 29 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2011 Również chętnie się dorzucę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
type Napisano 29 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2011 Również dorzucę się do składki. Myślę, że na symboliczny udział i piknik też bym się pisał jeśli tylko czas pozwoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antolll Napisano 29 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2011 To i ja się zgłaszam na "zrzutę" i chętnie spróbuję swoich sił w "wieczorowym", ale nie wcześniej niż za tydzień, dwa, i "koordynowanym". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kset Napisano 29 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2011 myślę, że wpisy o zrzutce nie mają teraz sensu, ponieważ zaraz będziemy mieć 15 stron "też się dorzucę" (ja oczywiście też się... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 29 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2011 Jury. Z ankiety, zamiast demokracji, robi się w takich sytuacjach audiotele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_ Napisano 29 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2011 Jury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 29 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2011 Jury.Dobrze prawisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 29 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2011 A w jaki sposób ma być wybierane to jury, poprzez inne jury czy ankietę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 29 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2011 Oj tam, oj tam, szukasz dziury w calym. Poradzimy sobie z wyborem. Najpierw bedziemy glosowac nad metoda glosowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 29 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2011 Ciekawy jestem tylko kto się zajmie organizacją tego całego konkursu - ja akurat niedługo wyjeżdżam na urlop, więc nawet jak by mnie kusiło to na szczęście fizycznie nie dam rady. W ogóle wydaje mi się, że powinniśmy z tym wystartować po wakacjach. Wtedy też zazwyczaj rośnie częstotliwość pisania postów i wiele nowych osób rozpoczyna swoją przygodę z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 29 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2011 A w jaki sposób ma być wybierane to jury, poprzez inne jury czy ankietę? Who watches watchmen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 29 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2011 W ogóle wydaje mi się, że powinniśmy z tym wystartować po wakacjach. Wtedy też zazwyczaj rośnie częstotliwość pisania postów i wiele nowych osób rozpoczyna swoją przygodę z forum.Rowniez slusznie prawisz ale jak sie teraz zabierzemy za to to we wrzesniu/pazdzierniku bedzie akurat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 29 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2011 W takim razie najważniejszą osobą jest skarbnik konkursu - z ramami organizacyjnymi i stworzeniem odpowiedniego wątku nie powinno być problemu. Wiem już nawet kto zgłasza się do opracowania regulaminu konkursu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kset Napisano 29 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2011 Ale wtedy nie da sie tego polaczyc z piknikiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 29 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2011 Da się, ponieważ taki piknik i tak zorganizowalibyśmy już po fakcie dołączenia 1000 użytkownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 29 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2011 Może w ramach jury zgodziłby się oceniać ktoś spoza forum - jakieś nasze guru klasycznej męskiej elegancji, do którego mamy dostęp? Pytanie - kto ma dostęp do jakiegoś arbiter elegantiarum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Napisano 29 Czerwiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2011 Może w ramach jury zgodziłby się oceniać ktoś spoza forum - jakieś nasze guru klasycznej męskiej elegancji, do którego mamy dostęp? Pytanie - kto ma dostęp do jakiegoś arbiter elegantiarum?Pomysł ciekawy, tylko kto mógłby to być? Ja obstaje przy ankiecie, w końcu nie jesteśmy jakąś przypadkową zbieraniną, większość z nas prezentuje swój styl i ma chociaż podstawową wiedzę o tym jak co powinno leżeć, a osoby bardziej kompetentne w danej dziedzinie mogłyby zostawić komentarz w temacie, w którym będą zdjęcia. Jury jest pomysłem ciekawym i godnym rozważenia, ale może na drugą edycję? Pierwsza będzie w dużej mierze próbna, według mnie nie ma co komplikować na siłę organizacji. W ogóle wydaje mi się, że powinniśmy z tym wystartować po wakacjach. Wtedy też zazwyczaj rośnie częstotliwość pisania postów i wiele nowych osób rozpoczyna swoją przygodę z forum.Skoro tak twierdzisz to pewnie tak jest I w takim razie rzeczywiście warto zaczekać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 29 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2011 jakieś nasze guru klasycznej męskiej elegancjiPodasz jakiś przykład, czy tylko sobie żartujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 29 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2011 Może Jacyków zgodziłby się nas oceniać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 29 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2011 Może Jacyków zgodziłby się nas oceniać?Albo Czapul, albo Ossoliński? Wszyscy oni dali popis znajomości podstawowych kanonów męskiej elegancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi